Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fyzo

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eltűnt fájlokat gyakran még visszahozhatjuk az adattúlvilágból. Főleg a teljes verziós Stellar Data Recovery segítségével. Minden adatunk, amit merevlemezeken, SSD-ken és hasonló tárolókon tartunk, évekig megmarad, könnyen elérhető, szerkeszthető, mozgatható és másolható. Azonban elég egy rossz…..
Használt laptop megoldás?  Annak aki ezt a hosszas és sokszor komoly technikai háttérkutatást igénylő munkát szeretné átugrani, ezért kitaláltuk az ellenőrzött forrásból származó használt laptopok értékesítést.  Olyan használt laptop ajánlunk amelyeket szervizünk szerezte be, és vizsgálta…..
Az egyik legnagyobb mobil eszköz gyártó nemcsak hajlékony mobiltelefont fejleszt, hanem akkumulátort is. Fejlesztések alapvetően főleg a négyterületű egységekre fókuszálnak. Míg egy kis méretű chip nem okoz nehézséget, egy ilyen technika fejlesztésében, ehhez képest egy akkumulátor vagy kijelző már…..
Kicsit könnyebb helyzetben vannak az alma felhasználok, hogy miért? Mivel az Apple készülékek rendszer igen zárt, így jobban is védnek a támadások ellen. Ennek köszönhető jóval kevesebb támadás érkezik az Iphone készülékekre az androidos eszközökhöz képest. Még erősíti a rendszert, hogy a Apple…..
Mobilok töltési technológia igen gyorsan és hatékonyan fejlődnek. Ezt sajnos a laptopot használók nem mondhatják el. Egyik legnagyobb gyártó a Qualcomm által kifejlesztett Quick Charge 4.0 -ás (röviden QC4) chipje már öt perc töltéssel több órás üzemidőt tudunk elérni.     Mit várunk a jövőben az…..
Antivírusgyártók gép tanulással és más úgymond MI-technológiával próbálják védeni számítógépünket a zsarolóprogramok ellen. Naponta mindegy 300 000 új meltdown és spectre bukkan fel. Az antivírusüzlet virágzik a Gartner szerint csupán 2015-ben 22 milliárd amerikai értékben adtak el biztonsági…..
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..