Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbvoltigy

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudományos körökben is vitatott kérdést boncolgatnék..   Amit általánosságban tudnak erről a „hétköznapi” emberek, az sajnos rendkívül kevés, így muszáj róla beszélni. A Terminátor filmek félelmei egyre közelebbivé válnak napjainkban az MI, azaz a Mesterséges Intelligencia fejlesztésével. A…..
jobbvoltigy 2017.11.12 00:20:12
Nagyon el vagytok tévedve. A mi életünkben ez meg fog történni.

futurism.com/kurzweil-claims-that-the-singularity-will-happen-by-2045/

2045öt írnak, de azt lehet tudni, hogy a katonai, űrkutatással kapcsolatos cuccok évtizedekkel azelőtt járnak, amik be vannak vezetve a "köztudatba". Magyarul a mesterséges intelligencia már rég létezik, és a szingularitást is már régen elértük. A kérdés annyi, hogy ez hogyan vzethető be a köztudatba, egyáltalán szükség van-e a bevezetésére. (nincsen).

Legjobban a papírzsepi kommentje tetszett. Fogalma sincsen szerencsétlennek mit jelent a mesterséges intelligencia. Ő egy "szimpla" algoritmusról ír.
T. Zsófia 2017.06.26 16:30:29
A hajdúszoboszlói T. Zsófia borderline személyiségzavarban szenved, betegségbelátása abszolút nincs. Állapotából fakadóan rendkívül manipulatív kóros hazudozó (végzettséggel, munkájával, múltjával kapcsolatban, de teljesen hétköznapi, jelentéktelen dolgokkal kapcsolatban is).  Ez annyit tesz, hogy…..