Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyyra

30 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BabyLife Világnézet 2012.10.19 12:37:34
Csak egy kis szösszenet. Panaszkodnak, hogy csak úgy tűnnek el az emberek az országból....miért kell ezen csodálkozni? Főleg a fiatalok és a gyerekesek mennek. A fiatalok maguknak, a gyerekesek a gyereknek akarnak jobb jövőt. Mit jobb, inkább valamilyen jövőt.... mert itt…..
Egyre több anyukával találkozom akik a babakocsi helyett valami másfajta hordozási módszert használnak. Kendő, mei tai, kenguru és még sorolhatnánk. Én személy szerint kendőzök a kezdetektől fogva. Könnyebb vele közlekedni, a babának is egészséges bár vannak kenguruk amik nem…..
BabyLife Mit egyen a baba? 2012.10.06 14:04:46
Van az Alma együttesnek egy ilyen száma de most nem erre célzok :)  Már 3 hónapja kezdtük a hozzátáplálást. Ott tartunk, hogy ebédre főzelék, uzsira vagy gyümölcs vagy tejpép. De nem indult ez ilyen könnyen. 1 hónapig tartott mire hajlandó volt kanállal enni. De akkor se nagy…..
Gyertek és like-oljatok! Fotózást és könyvet nyerhettek jelenleg, később még sok meglepetéssel jelentkezünk! http://www.facebook.com/pages/BabyLife/325889590840462..
BabyLife Vigyázat fertőző! 2012.09.15 13:27:16
Egyre több kisgyerek, kisbaba és felnőtt betegszik le a napokban. Nálunk az öcsém kezdte, majd a kisfiam és végül mindenkin átment. Mi felnőttek jól vagyunk, de a két kicsi még mindig szenved. Én már kétszer jártam a gyerekorvosnál a kicsivel. Az antibiotikumot, beszedte, annyit…..
A napokban hatalmas felháborodást keltettek a cikkek amikben leírták mik az IMF követelései. Most két dolgot szeretnék kiemelni. A nyugdíjak és a családi pótlék.    Először elveszik a lehetőséget, hogy valamivel több pénze legyen az embernek nyugdíjas éveire az…..
Ma úgy döntöttem meghazudtolva egy másik bejegyzésemben írt mondatomat, bemegyek babakocsival a fővárosba. Szigetszentmiklós-Budapest Jászai Mari tér. Hát megér egy beszámolót. Először is a buszozás. Miért is alacsony padlós jött volna. Odaértem a hátsó ajtóhoz, ott ült…..
Ha ránézek egy babára képtelen vagyok felfogni, hogy mondhat le valaki a gyermekéről. Sőt mi több a napokban volt egy hír, hogy mivel nem a férjtől volt a gyerek feldobták a padlásra. Hogy képes erre egy anya??? Az még a jobbik eset ha valaki nem érzi magát késznek a szülői…..
BabyLife Gyermektartás? Per! 2012.08.22 13:10:14
Sokak járnak hasonló cipőben mint én. Egyedülálló anya. A kicsi születési bizonyítványában az apa rublika ki van húzva.....de nem azért mert nem tudom ki az apa. Még születése előtt költöztünk haza, az apja nem ismeri el. Külföldön él, és úgy van vele mivel nem látja…..
BabyLife Nő és Anya is egyben! 2012.08.21 21:38:00
Végre csend van. Leülök a kanapéra, becsukom a szemem és azon gondolkozom milyen volt régen. Nem kellett éjszakánként többször felkelnem. Már ha aludtam és nem buliztam. Akkor és oda mentem ahova akartam. Csak magamért tartoztam felelőséggel. Eljártam vásárolgatni, ami…..
Ki ne szeretné minél hamarabb visszanyerni szülés előtti alakját? Ez hol könnyebben hol nehezebben megy. Azonban nem árt néha rásegíteni kicsit. Mindenek előtt szeretném ha egy dolgot szem előtt tartanának az anyukák. Aki szoptat, az a szoptatás alatt legyen kedves ne…..
IGEN! A Pampers Magyarország új játékot indított a facebookon. Egy képet kell feltölteni és indulhat a szavazás. Ugyan nem vagyok oda a "lájkolgatós" versenyekért de az 1 évre elég ingyen pelenka csábító nyeremény, így mi is…..
BabyLife Hőségriadó 2012.07.07 10:46:00
Ez a már már  kibírhatatlan meleg mindenkit megvisel. A kicsiket is. Nagyon fontos odafigyelni rájuk, próbáljuk meg számukra is enyhíteni ezt valahogy. Például naponta többször fürdessük meg, vagy csak nedves textilpelussal törölgessük át. Ilyenkor bőven elég egy kis body vagy…..
Kyyra 2012.07.07 22:16:50
@Xlendon: remélem használ valamit!

@épészmérnök: ilyet még nem hallottam de tetszik! köszi :)
Eddig két bejegyzés szólt a kórházas történetünkről, remélem hosszú időre ez lesz az utolsó.  Tegnap letelt a két hét így elkezdtem hívni a klinikát. Nem is reméltem, hogy elsőre felveszik, nagyjából az 5. próbálkozásom volt sikeres. Akkor is vártam 12 percet amég az…..
Ez a három dolog, amiből jóval kevesebb jut az újdonsült szülőknek, mint a pici érkezése előtt. Rosszabb esetben felkerülnek a luxuscikk kategóriába. De ez nem törvényszerű!   Hiába áll jó pár hónap a szülők rendelkezésére, akkor sem lehet mindenre felkészülni.…..
Zseniálisan új értékesítési technika terjed a brókeri piacon. Mivel a válság előtti konjunktúrát követő mostani kiábrándulás megnehezíti, hogy bármilyen pénzügyi terméket konzultációs formában értékesíthessenek a cégek, alternatív ügyfélszerzési modellek tűntek fel.…..
Lehet túlsúlyos egy kisbaba? Lehet, de azért ez nem gyakori!   Mikor először hallottam róla nevettem egyet, hogy egy kisbabát diétára ítélni marhaság. Úgy is kinövi. Ez egy bizonyos szintig így is van. De aztán olvastam és hallottam olyan történeteket ahol már tényleg…..
BabyLife Cicisztrájk 2012.06.27 14:46:00
Viccesen hangzik, elsőre én is nevettem de tényleg van ilyen. Most már tapasztalatból mondom. Nem mintha eddig olyan hatalmas mennyiségeket szopizott volna, de legalább volt némi anyatejecske is az étkezésekben nem csak a tápszer. A kórház óta (lsd. lejjebb) egyre kevesebb a tejem.…..
Kyyra 2012.06.28 10:50:00
@a_tom: valahogy biztos megoldották/megoldják! Van az ismeretségi körömben jó pár anyuka és sajnos romló tendencia látszik a szoptatás terén. Úgy tűnik a mai világ stressz és feszültség szintje nem kedvez a szoptatásnak. Mégis manapság a legelterjedtebb "megoldás" a tápszer és a legtöbben ezt a sémát követjük. Lehet, hogy nem a legjobb, de sokan felnőttek tápszeres pótlással vagy csak tápszeren.
Kyyra 2012.06.28 11:16:16
@De gustibusaut bene, aut nihil: kérdeztem a dokit tegnap, azt mondta nem az. Nekem eszembe se jutott, más hívta fel a figyelmem rá, hogy az is okozhat ilyet!

@Tina0611: Sajnálom! De azért az az 5 hónap is szép idő! Ez tényleg igaz, hogy a fejés nem ugyan az az inger mint amit az vált ki ha eszik a baba. Kiderült, hogy mi váltotta ki? Vagy nem jöttetek rá?
Kyyra 2012.06.28 13:06:57
@Tina0611: kb nekünk is ennyi volt a válasz... bár hozzátették, hogy a kórházbeli élmények okozhatták még ha nem is rögtön jött ki...én ebben kicsit kételkedem de sose fogom már megtudni valószínűleg :)
BabyLife Szülés belülről 2012.06.28 12:55:00
Ezt a videót most találtam (Hír24). Azzal eddig is tisztában voltam, hogy fájdalmas a szülés. Azt is sejtettem, hogy a babának is egy sokk. De így látni kicsit más...   Forrás: http://www.hir24.hu/tudomany/2012/06/27/igy-nez-ki-egy-szules-belulrol/…..
BabyLife Aludj el Kisember.... 2012.06.24 18:57:00
Alvás. Ebből jut a legkevesebb az újdonsült anyukáknak (és apukáknak). A szerencsésebbek 3-4 órát is tudnak aludni egyszerre, a kevésbé mázlisták akár fél óránként is kelhetnek. Vannak praktikák, de minden baba más, rá kell jönnünk, hogy a mi babánknál mi válik be, milyen…..
BabyLife Anyaság... 2012.06.22 22:19:00
Mielőtt anya lettem, ruháim nem voltak pecsétesek. Nyugodtan telefonálhattam. Mielőtt anya lettem, addig aludtam, amíg akartam és nem izgultam, milyen későn fekszek le. Nem botlottam meg játékokban és nem felejtettem el altatódalok szövegét. Mielőtt anya lettem, nem izgultam, hogy…..
Tisztelt Praxis Olvasók !   2010.dec.20-2011.ápr.20-ig otthon próbáltam egy diverticulitistől és colitistől megszabadulni. Sajnos 2011.ápr.20-án be kellett feküdnöm a Honvéd Kórház Máv -kórház részlegében lévő gasztroenterológiára.Nagyon súlyos állapotban vitt be egy…..
Beértünk háromnegyed 8ra. fél 9ig itatni kellett utána próbálták beszúrni neki a branült....mindkét lábát és mindkét kezét megszúrták de nem sikerült, végül a fejébe beszúrták. A végén már nem tudtam nézni mert bőgtem, apu közvetített. Leragasztották (a hajához ami…..