Regisztráció Blogot indítok
Adatok
probabb (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt egy link http://teremfoci.uw.hu/, ez a legolcsóbb, ami még a városban van, méghozzá az impozáns vasas-stadion környékén, tehát metróval is megközelíthető (Gyöngyösi u - Forgách u közt, közel). Itt 11 ezer ft lenne két óra, 8,5 másfél óra és 6 egy óra. Ez műanyag…..
probabb (törölt) 2010.01.14 14:07:04
A csapat tagjai aktívan készülnek a heti mérkőzésre. Mindenki napi adágját teljesíti, azonban Kapitányunk csak a pálya mellől, jobb térdén  vizes borogatással figyeli az eseményeket. Az okokról az alábbiakat nyilatkozta:"Tegnap reggelre úgy ébredtem, hogy iszonyatosan…..
A Magyar Online Mozgalom önhöz szól, aki csalódott a politikában, akit nyomorba döntött a válság, aki fél a szélsőjobb fenyegetéseitől. Szégyen és gyalázat a mai politikai helyzet. A pártok egymással harcolnak ahelyett, hogy a mi érdekenket nézzék!Költik a több száz…..
Csak a Jobbik! Legjobb kommentek 2009.06.03 12:24:27
Kedves Bajtársaim! Alakul a honlap, egyre több emberhez jut el az igazság, a visszajelzésekből érzem, hogy jó úton járunk!Pártunkat meg fogjuk menteni a liberális melegvédő Morvaitól, tissztességes Jobbik lesz! Kurucos barátaimnak üzenem, hogy titkosszolgálati…..
probabb (törölt) 2009.06.03 16:13:47
@Fusion001: nem készítek feljegyzéseket. Elárulok egy titkot: ha rákattintasz valakinek a nevére, akkor ott virít mikor regelt az illető.:) (próbáld ki az enyémen, és köss belém)
És nem az a bajom, ha valakik hasonlóan gondolkoznak, hanem - mint már írtam... - kicsit ilyen vezényszóra "fikázzuk a Morvait a neten"-szaga van a dolognak az elmúlt hetekben. Hogy kik és miért csinálják, arra kíváncsi lennék.
Nekem ennyi a bajom az egésszel.

@szepaul86:
Itt sajnos nehéz vitázni. Arra nem igazán lehet mit mondani, ami a blogon van. Összetákolt videók, érvek, észérvek, és bizonyítékok nélkül. Még ha lenne is benne valami, nagyon hülyén tálalják a szerkesztők, ezzel az én szemembe, és ahogy elnézem a kommentek többségét (és itt most nem a Fusion-féle botokra gondolok), a többség szemében még inkább hitelét veszíti mindaz ami itt van.
2 héttel a választások előtt indult a blog... gondolkozzunk.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
A Kapospont riporterei vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt forgattak (volna). Itt több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta…..
probabb (törölt) 2009.05.19 11:35:39
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
A Magyar Televízió 1-es csatornája úgynevezett csúsztatott élőben közvetíti a magyar válogatott olaszok és ukránok elleni olimpiai selejtezős mérkőzéseit. A pénteki olasz meccs közvetítése 14:00 helyett 14:50-kor kezdődik, egy órát csúszik. A vasárnapi ukrán csata kevésbé…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..