Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mz/xlondon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Sportot már Szöllősi György főszerkesztősége előtt sem kellett félteni, ha a hatalomhoz való dörgölőzésről volt szó. Most viszont olyan kéjes elánnal teszi mindezt, mint egy rühes vaddisznó. Míg azonban a "futballgyilkos kommunisták", illetve a "büszke sportnemzetet varázsolt belőlünk…..
mz/xlondon 2017.05.09 16:03:05
Abban a cikktol fuggetlenul egyetertek, hogy Szolosit nehez lehet szeretni... Viszont ami a kerites hasznossagat illeti, akar propaganda akar nem, igaz.
Londonban elek, es a munkam miatt minden nap turistakkal talalkozom, beszelgetek a vilag minden tajarol. Bizony sokan meglepodnenek, hany skandinav/benelux/nemet/angol mondta nekem mikor megtudta, magyar vagyok, hogy a mi miniszterelnokunknek legalabb vannak tokei, amiert neki mer latni annak a keritesnek.
Es nehany alomvilagban elo belpesti liberalistan kivul ezzel a kerites epitessel z orszag donto tobbsege egyetert. Valoszinuleg ez az egyetlen dolog Orban munkassagaban, amihez kothetoen meg a legtobb os-szoci szavazo tamogatasat is elvezi, politikuskent majd hulye lenne ezt nem kihasznalni es uton utfelen emlegetni, hogy o bizony megvedi az orszagot...
Pont itt az indexen volt egy riport 1-2 hete a nemetorszagi helyzetrol, es meg ebben a cikkben is elismertek, hogy a menekultek nagyresze teljesen iskolazatlan, joreszuk meg az abecenket sem ismeri. Lehet hogy a demografiai mutatok miatt valamilyen bevandorlas hasznos lehetne az orszagnak, de ezek semmikepp sem.
Igenis tudni kell neha nemet mondani, es egyszerubb az elejen vilagossa tenni, hogy mi nem akarunk abba az iranyba indulni mint Nyugat Europa, ahol mar nem az a kerdes hogy lesz-e muszlim tobbseg, csak az, hogy mikor. Es ott is csak nehany ezer bevandorloval kezdodott.
Az embernek neha muszaj onzonek lenni es a sajat erdekeit eloterbe helyezni. Egy orszag miniszterelnokenek pedig egyenesen kutya kotelessege a sajat nepe erdekeit mindenki mase ele helyezni.
Az pedig, hogy ide kepzetlen, sok esetben irastudatlan, teljesen eltero kulturalis, hatterrel rendelkezo emberek jojjenek, akik szinte egesz eletuket haborus, de minimum "vadnyugati" korulmenyek kozott eltek le, es a konfliktusok eroszakos rendezese teljesen termeszetes reflex szamukra, na az semmikepp nem erdeke az orszagnak.
Van persze egy humanitarius oldala is a dolgoknak, ok is emberek, ezert segiteni kell valahogy. Kuldjon penzt az allam gyogyszerre, oktatasra, vagy segitsegkent azon orszagoknak, akik kulturalisan kozelebb allnak ezekhez az emberekhez, es akik befogadjak oket. Ott ok is konnyebben boldogulhatnak ahol beszelik a nyelvet es kepesek elolvasni az irott szovegeket. Mi pedig tamugassuk ezt penzzel.
Ha pedig ez nem eleg, es nincs ott, aki befogadja oket, akkor fogadjak be azok az orszagok, akik evtizedek ota kavarjak a szart a kozel keleten. Nezzuk meg, kinek a felelossege ami ott van, mert Magyarorszage biztos nem. Kezdjuk pl azzal, hogy ki szart a kozel keletre egy teljesen kornyezet idegen mu allamot 2-3 ezer eves terkepekre meg viszonyokra hivatkozva, es ki forgatja fel folyamatosan az egesz terseget, hogy bevedje ennek a terrorallamnak a segget....
mz/xlondon 2017.05.09 16:18:52
@The Ghost Wolf: Es ha mar ezt ilyen jol atlatod, akkor csak az marad a kerdes, akarsz-e a majak sorsara jutni. Vagy elfogadod, hogy most annak van az ideje, hogy egy kicsit "g.cik" legyunk, es kihuzzuk valahogy magunkat ezalol a nagy bevandorlas alol. Meg csak nem is lehetetlen, mert elsosorban nem hozzank akarnak ok jonni, hanem nyugatabbra ha lehet. Kotni kell az ebet a karohoz, mi nem akarjuk oket itt, adunk penzt ha kell, de ne ide jojjenek, amugy sem mi vagyunk akik felforgattuk a kozel keletet.
Angliaban, Franciaorszagban a kocka mar el van vetve, visszafordithatatlan a folyamat, elobb utobb muszlim tobbseg lesz.
Ott mar csak az a kerdes, hogy sikerul-e addig ugy "kiherelni" a muzulman vallast, mint ami a keresztenyseggel mar megtortent, hogy az emberek 99% nak az eleteben mar inkabb csak folklor mint vallas. Karacsonykor, Husvetkor elmegyunk templomba, eskuvon a pap is osszead, de pl vajon hany csaladban tartjak, hogy az ev egyik penteken sem esznek hust? A vallas, ha jelen is van az eletunkben, inkabb csak mint hagyomany, ott kovetjuk, ahol nem jar semmi kenyelmetlenseggel. Verekedesbe harcba meg vegkepp nem keverednenk erte. A muszlimok tobbsegenel ez meg maskepp van, ok meg naponta tobbszor megszakitjak a munkat, bezarjak a kisboltot fel orara, mert imaido van. Es mar lattam sajat szememmel amugy bekes, intelligens muszlimot bevadulni es betorni valaki orrat, mert az ellott egy bugyuta viccet Mohamedrol. Amig ez igy van, az sok konfliktussal fog jarni, mert a ket kultura kozott olyan ellentetek vannak, amelyek osszeegyeztethetetlenek, ha valamelyik fel is komolyan veszi a vallasi tanitast.