Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RékaVegan

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen szép család, milyen megkapó családi idill. ..
RékaVegan 2019.05.30 16:19:35
Az anyját viszik a vágóhídra, ő pedig út közben születik meg úgy, hogy leesik a teherautóról a betonra. A hidegben és esőben ott fekszik szegényke, amíg betakarja valaki. Emberségből. Mennyire vicc az egész, ez az "emberségeskedés", amikor a családját és azt a teherautónyi tömeget meg megölik. És…..
RékaVegan 2019.03.27 18:28:00
Nyúzás közben megmenekült. Mert minden élőlényt meg kell zabálni, annyian vagyunk. Szégyen az egész - micsoda fájdalmakat kellett átélnie miattunk az állatoknak!..
Azon gondolkodtam egyik nap, hogy van az a kifejezés, hogy vérnyúl (persze viccesen), meg vannak a véranyák, akiknek a gyerekük a legjobb és legtökéletesebb bármiben és mindenkinek megmondják, hol rontja el a sajátja nevelését, de mi van azokkal a vegánokkal, akik ugyanilyen aktívan kiállnak a…..
RékaVegan 2019.03.12 16:56:01
A petárdázást egy elképesztő nagy tahóságnak tartom. Mindig elgondolkodom, hogy vajon ki az a szellemi fogyatékos, aki viccesnek tartja azt, hogy hangosan durrogtat? Mitől vicces, hogy értelmetlenül, ijesztget másokat - bár persze szerencsétlenek legalább addig a pár percig menőnek érezhetik…..
Ebben reménykedünk, ezért teszünk nap mint nap...
Hallottam egyszer, hogy "én olyan vegán vagyok, aki eszik halat, mert azokat nem sajnálom". Pedig ők is éreznek fájdalmat, például, amikor egy kampót átdöfve a testükön felakasztják őket, miközben megfulladnak...
Elsőre mennyire vicces kép, de pár másodperc múlva inkább az ugrik be, hogy valójában mennyire szánalmas ez a jelenet! Ennyire mocskos a levegő Kínában, hogy a tájkép fotózáshoz fotóparavánt használnak... De basszus, így igazából oda sem kell utazni, mert egyrészt a képet otthon is be tudod magad…..
Gondolkozz, legyél vegán! Vicces 2018.04.08 19:00:00
Egy hentes üzletben fogadja a lenti kép a vásárlókat. Sok szerencsétlen sorsú  üveges tekintetű állatfej mellett egy vegán is ki van tűzve a falra. Persze egy hentes a bárdjával mindenre képes, ha akarja, pár suhintás, és derékban ketté is vagyunk vágva, de igazából vicces az…..
Gondolkozz, legyél vegán! Vallás 2016.01.18 10:00:00
Emiatt is mennyi állatka halhat meg a világon! Könyörgök, a XXI. században élünk!  ..
Ezt a kis borjút ugyan nem vették el az anyja mellől, viszont rátették a fejére ezt a szúrós vackot, hogy amikor megy szopni, bökje meg az anyját, aki a fájdalomtól egyből arréb megy, vagy már nem is engedi magához közel a kicsit, hogy ne szúrja meg újra. Ő pedig nem jut tejhez, hanem a tápot kell…..
...hogy micsoda fájdalmat él át ez a tehén. Az orrába karikát tesznek, azzal kötik ki egy oszlophoz, hogy ne kapkodja a fejét, vagy kiszakítja a húsát, és egy fogóval letörik a szarvát. Utána pedig egy tüzes vassal kiégetik a sebet, hogy elálljon a vérzés. Persze mindezt fájdalomcsillapítás nélkül,…..
Sokkal erősebbek vagyunk, ez igaz, de akkor sincs jogunk állatokat gyilkolni. Akkor sincs jogunk állatokat gyilkoltatni a vágóhidakon...
Gondolkozz, legyél vegán! Műláb 2016.05.13 19:00:00
Olyan helyek is vannak a világon, ahol a versenyen lesántult lovakat nem a vágóhídra viszik, mivel már nem termelnek bevételt, hanem a sebészetre. És műlábat csináltatnak nekik - ahogy egy ember családtagunkat sem vágjuk le, hogy ne kelljen a kórházba bevinni őket, mert azzal csak a gond van.  ..