Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olias

11 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetem egyik professzora azt mondta "épp a napokban" ellenőrzi a kormány, van-e CEU-nak amerikai képzése. Ez arra utal,  készülnek a korábbi álláspont felülvizsgálatára, és Orbán írásban garantálja, az egyetem törvényesen működik Magyarországon. ..
olias 2019.01.01 23:01:21
@antiinternáci: Csak lassan azzal a géniuszozással koma! Volt itt a közelben már egy diktátor, akit a Kárpátok géniuszának nevezték. Nem lett jó vége neki. Remélem, hogy a Pannon Géniusz is úgy végzi, mint a román diktátor. A saját stadionja gyepén, egy kivégzőosztag sortűzétől kilyuggatva.
Nem sok lehetőségünk maradt objektíven (vagy az igazságról) tájékozódni. Az eldugott vidéki falvakban pedig semmi. A tévé mehet a kukába. Mindezt pedig azért jelenthetjük ki, mert egy szeggel több került a magyar újságírás koporsójába. Igen, a Hír TV visszafideszesítésére gondolok. Ami marad, az…..
Tusványoson mindig történik valami váratlan. Ezúttal sem kellett csalódnunk a Fidesz erdélyi szabadegyetemében, hiszen a kormányfő éves nyári észosztását előkészítő fórumokon hirtelen kirajzolódtak a NER törésvonalai. Gazdasági kérdésekben példáig odáig mentek a vitapartnerek, hogy elkezdtek „elmúlt…..
olias 2018.07.27 07:28:04
@maxval balcán bircaman: mert nem kamuadatok, te bulgár idióta
olias 2018.07.27 07:32:24
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem a Gyurcsány, meg a Soros?
Izrael tagadja, hogy közbenjárt Washingtonban a magyar-amerikai kapcsolatok javításáért, Netanjahu az EU megosztására igyekszik felhasználni a V4-ek tekintélyelvű vezetőit. A magyar kormány erősködik, hogy nem enged az EU-nak a "Stop, Soros" miatt kezdődött újabb kötelezettségszegési eljárás,…..
Merthogy Gáspár úrfi is beszállt a bizniszbe, és ezzel Viktor bácsi újabb eszközt kapott uradalma felvirágoztatásához. Egyik vasárnapi ebéd közben, amíg kicsik és nagyok Anikó néni tyúkhúslevesét kanalazták, az Orbán család átbeszélte uradalmuk helyzetét. Végül arra jutottak, túlságosan fél vállról…..
olias 2018.07.12 15:29:17
@röf: Van annak bája, hogy a magyar helyesírás szabályainak helyes betartását kéred számon a posztolótól, és 'egyenlőrét' irsz az 'egyelőre' helyett.
David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója kedden bejelentette, hogy Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozattal tér vissza a képernyőre. A provokatív figurák megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok…..
olias 2018.07.10 13:05:01
@maxval balcán bircaman: lol, a fideszes troll szinonímája a civil közíró?
A németek csúfosan leszerepeltek a világbajnokságon. Az átlagember taktikát, felkészültséget, játékost, edzőt hibáztat. De az ötös számú párttagkönyv tudja, ki a valódi bűnös: a háttérhatalom és Merkel. Eszerint tehát, hogy a magyar válogatott ki se jutott, Orbán lelkén szárad...
Végre teljes egészében megalakult a legújabb Orbán-kormány, jön a kolbászból kerítés, meg a kerítésből kolbász, tovább nőnek a bérek és csökkennek az adók, évi négy százalékkal hasít majd a dzsídípí, meg lett ígérve. Ezzel a tempóval végre komoly esélyünk nyílik rá, hogy nyolc éven belül utolérjük…..
olias 2018.05.26 10:14:11
@FILTOL: Orbán egy nívótlan bugris. Viszont nem súlytalan, elnézve az egyre terelyébesedő kövér valagát, hordónyira tágult pocakját, püffedt arcát.
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
olias 2018.05.24 15:40:36
@sixx gerinctelen geci: És neked nem égő, hogy akit most támadtok, annak a valagát évekig nyaltátok. Simicskára célzok.
Sötét korok élednek újjá Magyarországon, de a kormányfő téved, amikor a liberális demokrácia végét harangozza be. Orbán Viktor kiélezi a vitát mind az EU-val, mind Berlinnel, miközben már egész Európát megpróbálja felforgatni, ám a vége lehet, hogy az lesz, hogy rövid úton a Néppárton kívül találja…..
olias 2018.05.17 10:32:58
@LebensraumamOsten: Endloseungot akarsz, te nyilasivadék?
2016. november 6-án írtam: A csőcselék önérzete a lincselés, a csőcselékké züllött tömegembernek folyamatosan szüksége van valakire, akit leránthat, akit téphet, húzhat-vonhat, mint a koncot, akit üthet, rúghat, taposhat (ha csak virtuálisan is), különben elbizonytalanodik önnön létében. A 444.hu…..
olias 2017.04.23 13:20:30
Akkor segítek, itt a jelentés arról, hogy a plakáton nem Dózsa szerepel:
www.rev.hu/rev2/images/content/kiadvanyok/jelentes_emlekevkepek.pdf
Azon meg ne csodálkozzon az úr, hogy az említett médiákon kívül nem talált forrást erről.
A Magyar Idők, 888.hu stb lakájmédia nem hozza le. Miért is tenné?
Schmidt Mária pedig az istennek sem ismerné be, hogy hibázott, hitt egy közismert hazudozónak, aki jól megél az 56-os dolgaiból. A történész asszony szakmai hitelessége végzetesen csorbát szenvedett. Magának is azt ajánlom engedje el ezt a történetet, melyet a Mandineren is oly elszántan védett. Ugyanakkor nincs kétségem afelől, hogy ön az 56-os intézet bizonyítékait nem fogadja el, mert az Raineréktől származik.
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
olias 2015.09.01 08:08:54
@retrovírus: De hát a cikk maga nem tartalmaz semmiféle rettegésre utaló jelre.
Akkor meg miért beszélsz bérrettegésről. A rettegő te vagy
„Ha nincsenek erőforrásaid moderálásra,az internet törvényeinek megfelelőenaz oldalad a rasszista és szexista genny lefolyója,pöcegödre lesz” Itt egy elgondolkodtató cikk Bede Mártontól. Bede - nemzetközi tapasztalatokra hivatkozva - amellett érvel, hogy meg kellene…..
olias 2014.12.08 11:18:38
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Kedves v.munkásőr barátom. Az az agent Tentacles csupán egy paródia nick.
Akit parodizál az illető, azaz én, nem más mint Tunyacsáp.Na ő valóban fizetett bérkommenter.
Ahhoz, hogy az Egyesült Királyságból induló irányzatok és előadók nagy hatással voltak arra, hogyan alakult a zene az egész világon, ahhoz nem férhet kétség. Kell, hogy legyen ott valami a levegőben, a vízben vagy a drogokban, ami ennyi nagyszerű zenészt, stílust és mozgalmat…..
olias 2014.06.20 23:41:26
@Orosházi Tamás:
A szerző védelmében mondanám, hogy a 80-as évek elején a Black Sabbath megújulva, keményebb hangzással,Dio-val a mikrofonnál, némi jóindulattal besorolható a 8. pontba.
MoonShot Jurij Gagarin 2014.04.14 08:00:00
Jurij Gagarin bőbeszédű ember volt, Hemingway "Az öreg halász és a tenger" című regénye volt a kedvence. Hemingway is meghatódott, mikor ezt megtudta. Erről is beszámol a "Two Sides of the Moon" című könyv, amit David Scott és Alekszej Leonov közösen írt. Scott a Gemini-8 és az…..
Növelte előnyét a Fidesz, Orbán simán veri Bajnait és Mesterházyt Hogy valami jó hír is legyen mára a lesújtó GDP-adat és a túl hangos ellenzéki káröröm közepette. A lényeg, hogy iparkodjanak a nemzet és a Fidesz ellenségei bármilyen kitartóan, a többség…..
Forrás: Ultras Liberi Debrecenben Loki-szurkolók zavarták meg a Hallgatói Hálózat fórumát a Romkert kávézóban, és hangos szóváltás alakult ki közöttük írja a dehir.hu. Az eseményen alig pár diák és szimpatizáns vett részt, a szurkolók körülbelül tizen voltak. A…..
olias 2013.02.12 12:35:28
@OrangeOrder:
Hát igen, ha elfogyott, vagy nincs érv, akkor izomból nyomjuk le a gyengébbet!
Máskor ha panel prolizol, jusson eszedbe majd ez a debreceni csipet-csapat!
Ez a ti narancs- hátországotok!
Nem szívesen mondom ki: sikerült a romáknak beintegrálni a magyarok egy részébe a viselkedésformájukat! Azaz elcigányosodtunk!
olias 2013.02.12 13:19:50
@OrangeOrder: Nem és te nem is zsidózol, még burkoltan sem! Legalább ne hazudj!
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
olias 2013.02.08 18:24:02
@OrangeOrder: Azt hittem nem ment át a komment, okoska. Nagyon jellemző rád a csúsztatás!
De kedvet kaptam tőled!
Bocs ha ugyanolyan szar mint a tied, de hát tudod én ugyanolyan tehetségtelen bér blogger vagyok mint te!

1) A fideszes kommentelő nem nem gyűlöli a melegeket, kivéve, ha megjelenik egy Alföldiről szóló cikk. Akkor rögtön Robertáznak. (Ilyenkor persze megfeledkeznek Vitézy Dávidkáról)
2) A fideszes kommentelők bőszen szeretnek zsidó ronwerberezni de nincs problémájuk a hasonló "összetevőkkel" rendelkező Birnbaum-Filkenstein duóval.
3) A fideszes kommentelők nem fajgyűlölök, kivéve ha egy Heller, Andrassew, Gálvölgyi stb. jelenik meg egy cikkben.
Szídják őket, ami az ő szempontjukból érthető, viszont előszeretettel kiemelik faji hovatartozásukat.
4) A fideszes kommentelők toleránsak más véleménnyel szemben, kivéve akkor ha az a vélemény nem egyezik az övékével, akkor nagy hangon kiikszelik a fórumon!
5)A fideszes kommentelők nem szeretik a trágárságot (pl.trabantkombiét, smoggerét), ám a kurvaanyádgyurcsány, dögöljmegtelibsibolsi patkány és más hasonló szavakat tartalmazó hozzászólások mindig megkapják a magas pozitív szavazatokat.
6) Aki kritikával illeti a Miniszterelnökkúr és becses kormánya teljesítményét az minimum mocskos hazaáruló és libsibolsi. Más opció nincs.
7) A fideszes kommentelő annyira értelmes néha, hogy lenácizza az emeszpést és lekommunistázza a jobbikost!
8)A fideszes kommentelő istenként bálványozza Orbán Viktor MiniszterElnök Urat, mert annyira bizonytalannak érzi magát elbaszott élete miatt, hogy muszály görcsösen belekapaszkodni valakibe, akit fix pontnak hisz!
9)Számukra Viktor egy apafigura egy Cáratyuska!
10) A tipikus fideszes kommentelő még mindíg nem tud leszakadni az elmútnyolcévelqúrólibás duóról. Mert bár az említett két poltikus mára már jelentéktelenné zsugorodott, a fideszes rajongó lelkében marandandó sérüléseket okoztak!
11)Bérkommentelő és többnickes csak balos lehet, kivéve egyéniszűrőlistát, ussanget stb.
12)Fideszes kommentelő gyűlöli és szóváteszi aki nem magyar billentyűzetet használ kivéve,ha azt látja : mocskos gyurcsany, dogolj meg te allat, zsido, cigany, hazaarulo.
13)Fideszes kommentelő mindíg hithű, templomba járó keresztény, soha nem volt úttörő,Kisz tag, MSZMP tag.Kivéve a gyevi bírót!

+1) Az igazi fideszes kommentelő hetente jár szájsebészhez krónikus nyelvgyök görcs és állkapocs kiakadás miatt!!!
olias 2013.02.10 14:59:42
@Balibgeczyk:
Remélem az általad képviselt cizellált stílusú vélemény nyilvánításokról ír majd a blogszerző egy bejegyzést, a korrektség jegyében!
Azaz kérnénk egy blogbejegyzést, a hogyan ismered fel a fideszes kommentelőt címmel!
olias 2013.02.10 17:42:24
Ma pont megint szembejött egy ilyen blogketrec a kiegyensúlyozottság nevében. Nem csoda, hogy ma már csak napi egyszer-kétszer nézek fel erre a közkedvelt portálra. A haza fényre derül   NER-társ Lenyomozták, majd beidézték a kommentelőt A nepszava.hu állítása szerint…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
..
olias 2012.10.10 13:39:01
@Vilzon Oszkár:
Ez az édes jó apukája, a wikipédia szerint!
Kiadó:Verglas MusicHonlapok:www.verglas.com/arenaworldmyspace.com/arenaatverglasA brit neo-progresszív rock arisztokráciájába tartozó Arena hetedik lemezére stílusosan hét évet kellett várni. A legutolsó "Pepper's Ghost" (2005) című album nem volt rossz, de már a fáradás…..