Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekitep67

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
ekitep67 2019.01.17 19:17:20
@Jakab.gipsz:
Lehet, tévedek, de mintha Bayer régebben, hangosabban, sokkal nagyobb nyilvánosság előtt - folyamatosan, üzletszerűen, aljas szándékból és nyereségvágyból - trágár, tehát nem Blanka hozta ki belőle az állatot, az sajnos eddig is benne volt.
Nem vicc. A Magyar Idők megírta, hogy erről is Soros György tehet. A logika, a ráció és az értelem egymás vállára borulva zokognak hangosan. Jó, hogy nem azt írták meg, hogy Soros György személyesen kínozta a gödi fogyatékos otthonban lakókat, mert már csak az lett volna szürreálisabb...
ekitep67 2017.05.06 19:28:33
@ogli dzsí
Szóval elmekórtani és ápolási szakértő is vagy, nem csak logikaprofesszor.
A kényszerítésnek, mozgáskorlátozásnak vannak szakszerű módjai. A jelentés nem azt vonta kétségbe, hogy jogos-e a szabad mozgás korlátozása, hanem a módját, szakszerűségét.
Attól ,hogy valaki ön- és/vagy közveszélyes, még kaphatna enni, és be lehetne kötözni a sebeit.
Gratulálok, sikerült idemigráncsozni egy kicsit, lehet kasszához fáradni.
Gyurcsányozni még nem sikerült, várom következő hozzászólásodat.
A felfüggesztett igazgatóra elfelejtettél okosat mondani, még a te szintedre is leszivárgott, hogy erre már nem lehet, marad a hallgatás, igaz?
Mellesleg ez a szervezet egész Európában monitorozza az ilyen jellegű intézményeket, és minden jelentésük nyilvános, de még a költségvetésük is.
Példát kellene venni róluk, nem?
Mellesleg jegyzem meg, hogy a magyar idők nevű dezinformációs pénzlopolda valahogy mégis csak megpróbálta Sorosra kenni a gödi történéseket - amik szerinted nem is történtek meg, vagy ha mégis, akkor úgy voltak jól..., ha meg mégsem Soros volt, akkor nem is történtek meg, de akkor is Soros az oka.
Hogy is van ez?
Először rajzold le magadnak, tudod, kis karikák, nyilak, használhatsz színeket is (bár az már bonyolítja), hogy ki, mit csinált, miért felelős, ebből mi jó, mi rossz. A gyíkemberek és a balliberális média, Soros és Gyurcsány legyen azért benne, mert másképp nem lesz fizu! Ha ez megvan, próbálhatsz érvelni is, de kövesd a nyilakat, nehogy szembe menj magaddal, vagy a pártutasításokkal. A logika nem számít, azzal már ne törődj.