Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyuska

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AGY Milyen is az emberi érzelem? 2011.06.15 01:40:10
 Milyen hát?Tartós, csapongó, állhatatos, vagy éppen repked egyik emberről a másikra?Ó nem tudom.  Még mindig nem tudom megfejteni, pedig kutatom milyenségét? Mibenlétét? Azt mondjuk szeretünk valakit, mit szeret az ember azon a személyen , a testét? ..a lelkét , a…..
AGY elfeledés 2010.11.06 23:18:01
 Hát kérem. Az emberi agy mint olyan, teli -tele van a tekervényekkel, ami olyan mint a dióbél. Van jobb és bal agyfélteke, a dióbélnek is van két fele , meg ugye van a kisagy is. Na már most, én csak egy mezei kisember lennék nem agytudós. Éppen ezért nem tudom , s…..
Anyuska 2011.06.15 01:07:34
@bealina:
Nem tudom mire gondolsz? , de jó, hogy szíved és szellemed van és használod mindkettőt! tényleg tök jó!! :)
AGY Jöttem, láttam.... 2011.01.29 18:27:00
 Jöttem, láttam,....azt,hogy fogok e győzni nem tudom , de AKAROK!!Nem kevés év áll mögöttem, egy két dolgot ...tán többet is átéltem.Bölcsebb lettem? ..nem tudom, hiszen mi a bölcsesség ? A jövőt nem látod előre, nem tudod megmondani amit teszel egy adott szituációban,…..
 Az ember csupán a létezésével már elégedett kellene, hogy legyen. Hiszen él, dobog a szíve a vér kering az ereiben, s ha még ehhez hozzáadódik az, hogy egészséges is kell ennél több?Hiszen lában van menni tudsz, kezed van dolgozni tudsz, agyad van amivel gondolkodol,…..
Rajzolás Célok... 2007.10.02 11:49:00
Üdvözlök mindenkit!Ezen az oldalon szeretnék segíteni mindazoknak, akik szeretnének, de önbizalom, kézügyesség vagy előismeretek hiányában nem mernek rajzolni vagy akár festeni.Szeretnék segíteni, hogy feloldd a korlátaidat ilyen téren, alapvető fogásokat és technikákat…..