Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norwell

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varázskert Tervek áprilisra 2011.03.27 20:59:00
Ma megnéztünk megint a nádorvárosi családi házat, ahol kialakításra kerül a napközim. Apróbb belső és külső munkálatok várnak ránk, de reményeim szerint mindennel végzünk áprilisban. A ház Nádorváros egy csendes zsákutcájában található.Na, most az előbb veszett el…..
Ma két intézményben három állami szervezet képviselőjénél tárgyalt a négy meghatalmazással rendelkező vezető.Minden megbeszélésen megerősítették, hogy a dolgozók kifizetésének kérdése napirenden van még kormány szinten is.Valóban nehéz tényeket írni a mai napról, mert…..
norwell 2009.12.05 21:50:50
@cigi48: Csodálod? :S
norwell 2009.12.05 21:53:19
@x-akta: Mondd, aranyom, Neked van más lehetőséged?
 Döntött a Pécsi Ítélőtábla. Másodfokon is elutasították a törlési kérelmet. Fellebbezésnek helye nincs! Itt a letölthető dokumentum: szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/P%C3%A9csi%20It%C3%A9l%C5%91t%C3%A1bla_V%C3%A9gz%C3%A9s091104.pdf Itt az első fok még egyszer:…..
norwell 2009.12.02 21:30:00
@hatta_istvan: ez nagyon jó volt!!!
Jó estét mindenkinek. Rengeteg beírás, próbálom mindet elolvasni. A Bea belázasodott, nem tud írni a blog-ra sem. Kezdjük sorban: 1.) Megtört a jég. Többen hívtak, hogy a MÁK felvette a telefont, tudtak vele beszélni (még Szűcs úrral is) és rendre mindenkit tájékoztattak…..
norwell 2009.11.27 17:03:50
norwell 2009.11.27 17:13:19
@Panda78: Panda!
Én is szívesen tevékenykedem a konyhában. Megkaphatom a receptet??? ;) Köszi!
Tegnap a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyháznál felmerült ügyekben Egyházi Bíróság döntött. A döntéseket elküldték, melyeket természetesen felteszek ide.Néhány dolgot - bár többször beszéltünk már róla - tisztáznék ezzel kapcsolatban:A Horvátországi…..
norwell 2009.11.25 13:31:50
@baboca38: értem én, nem is Téged kritizáltalak, csak tudod... nem megy ki a fejemből, amit tegnap Peped írt...
 Kedves Kollégák!Ahogyan ígértem, ma beszéltem a Pénzügyminisztériummal. Azt a választ kaptam, hogy a Mák azért nem intézkedett még, mert a kabinetülés eredményéről hivatalosan elkészült írásos jelentést még nem kapták meg.Sajnos, mint tapasztaltuk, Pécsre az 1862-ben…..
Sikerült Beával beszélnem, nem érkezett a számlára pénz. Hétfőn délelőtt hívni fogja a Pénzügyminisztériumot. A MÁK-ot ma hiába hívogatta, nem ért el senkit.Nem tudom már, hogy ki irányítja ezt az Országot....Nincs jegyzőkönyv a kezünkben a Kabinet üléséről. Nem kaptunk…..
Kedves Kollégák!A Pénzügyminisztérium ma megerősítette a tegnapi, politikusoktól kapott híreket. Tudomásuk szerint a héten rendeződnie kell az ügynek, a kincstárnak utalnia kell. Amennyiben a MÁK nem tenne eleget ennek a döntésnek, és a számlán legkésőbb hétfőn nem jelenne…..
 Kedves Kollégák!A mai nap folyamán személyesen jártunk Pécsen, ahol arról tájékoztattak, hogy még a mai nappal sem kapták meg postai úton a határozatot. (írásba is adták). Sajnos arra tudnak hivatkozni, hogy addig nem kötelező rájuk nézve, mert a kézbesítéssel válik…..
A blog a tervek szerint minden nap feltöltésre kerül a napi eseményekkel, hírekkel az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban.Feltöltjük az elmúlt időszakban készült dokumentumokat és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Megerősítjük a valós híreket és cáfoljuk a…..