Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szitálát

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kellesz- Korrupcióellenes Szövetség és a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének meghosszabításáról  sikeresen népszavazást kezdeményező Vágó Gábor korábbi LMP-s képviselő szervezésében készülnek tüntetni civilek a miniszterelnök és a milliárdos gázszerelő falujában, mint fogalmaznak, azért,…..
szitálát 2017.05.04 18:37:43
@roxxtar: Szó szerint ugyanez volt a dumátok, amikor még a Simicska féle Közgép (meg a többi Simicska cég) nyerte sorra a közbeszerzéseket.

Aztán láss csodát, Simicska csúnyát mondott a Vezérről és a Közgép mindjárt nem nyert több közbeszerzést, sőt, konkrétan ki is tiltottátok a közbeszerzésekről.

Vajon miért? A Közgép, ami egészen a G napig nyilván mindig csak azért nyert, mert a legjobb munkát végezte a legjobb áron, egyik napról a másikra elfelejett utat építeni? Vagy inkább korábban is csak azért nyertek, mert Simicska Orbán barátja volt és amint ez a barátság megszűnt, hírtelen már nem volt a jó a Közgép sem. Ennél egyértelműbb bizonyíték nem kell a rendszeretek a korruptságára.

Hiába nyomod itt az ostoba propaganda dumádat, nem vagyunk hülyék, mindenki látja, hogy mi folyik itt, mindenki látja, hogy a Fidesz szétlopta az országot. Komolyan azt hiszed, hogy ezt a végtelenségig lehet büntetlenül játszani? Komolyan azt hiszed, hogy bárki beveszi a kamu dumádat?
szitálát 2017.05.04 18:42:57
@Larry Silverstein: "Falusiak" alatt az Erdősi Lászlónét is kísérgető, sokszorosan büntetett előéletű kopaszokból álló, Kubatov kommandót érted? Vagy Putyin gazdi ideküldi nektek a Magomed baráti kört?