Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsa94

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Ancsa94 2018.05.15 13:28:14
@Peetee: Ösztönös reakció az, hogy a tiltások ellenére ő csak azért is oda nyúl? Gratulálok a helyzet értelmezéséhez!
A legtöbb ember nem szívesen beszél a fogamzásgátlókról, mert egyfajta erkölcsi akadályt és szégyent érez, ha szóba kerül. Pedig egyiket sem kell! Ez egy nagyon fontos kérdés, amiről igenis beszélnünk kell. Uram, ne hidd, hogy ez kizárólag a nők dolga, mert ha baba érkezik, az a te egész életedet is…..
Niki négy gyerekével él egy kicsi, de hangulatos, kétszobás lakásban. Érkezésünkkor szabadkozva meséli, hogy két nagyobbik gyereke közül az egyik épp súlyemelő-edzésen van, a másik pedig moziban. Otthon van viszont Dorina Anikó, Niki négy éves kislánya, akiről egykettőre megtudjuk, hogy az oviban…..
Ancsa94 2018.04.22 09:00:05
A 3 hónapost hurcibálni, a gyereket felhasználva sajnáltatni magát van esze. Hol van a kedves apuka? Tán csak nem ül? Mert ha nem, nyilván fizetnie kell gyerektartást. 4 gyerek után nem is keveset, minimum egy albérletnyit. Havi 90-et otthagyni a postán érdekes. Albérlet rezsivel kerül ennyibe, nem önkormányzati putriházban lakni. Persze a mosogatógép meg a lapos tv talán viszi az órákat. Az ikeás bútor sem lehetett olcsó, ha pénzért volt. És még tényleg van pofátok dicsérni, milyen szépen fel van újítva a lakás? Csak a konyhabútor 2 havi postán hagyott pénz. Abból már albérletet lehet fizetni. Ne vicceljünk már, hogy itt nincs miből. Elég a képeket megnézni. Ezt kicsit túltoltátok megint. Ahogy azt is nehéz elhinni, hogy 4 gyerekkel egyedül, gyesből ez így hihető, aha. Talán nem ész nélkül kölkedzeni kellene végre, hanem gondolkodni az ilyeneknek. Persze mindenhová hurcibálni a 3 hónapost, hogy megsajnálják, arra van ész. Talán az önkormányzat szülte őket, hogy az ilyen családok lakhatását nekik kéne megoldani? A miénket sem oldja meg senki, pedig nem egyedülálló szülőként, két keresetből élünk. Nekünk miért nem jár önkormányzati lakás, hogy ne albérletre kelljen kifizetni havi 60-at, hanem azt félretehessük sajátra, hogy aztán másnak átadhassuk a lehetőséget, hogy önkormányzatit kapjon és elindulhasson a saját útján? Ehelyett ilyenek kapják meg, akik a szociális hálóra alapozva élnek, és elveszik a lehetőséget azoktól, akik igyekeznek a aját lábukra állni. Ezek azt hiszik, az önkormányzati lakhatás az mindenkinek jár, nem kell tenni semmit önmagukért, csak megszületni kellett.
Ancsa94 2018.04.22 09:04:38
@Mr. Cobb: Mi havi 100-ból fizetjük ki a lakást. Albérlet+rezsi. Az egész történet túl van tolva. Luxuscikkek a lakásban és még le is fotózzák.XD