Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golemson

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  - Figyu, hmm, most ezt inkább kihagyom! - mondtam egy meleg júliusi éjszakán a fiúnak, aki ilyen kedvesen invitált etyepetyére a discó háta mögé. 17 éves voltam nagy szájjal, nagy önérzettel és megingathatatlan elvekkel...
Mostanában azon pörgök, hogyan lehet igazán izgalmas puzzle játékot csinálni, aminek van témája, és mégis jól körülhatárolható mechanikákat használ fel.  Gondoltam ha már úgyis utána olvasok ennek, megosztom veletek is a szent tudást. ..
golemson 2017.06.22 00:48:45
Végre valaki, aki a; vette a fáradtságot b; kellően érdeklődő/motivált c; rendelkezik a megfelelő szintű szakmai alázattal (a nem kívánt rész törlendő) és nem csak hogy utánaolvasott, de aztán át is gondolta, sőt meg is osztotta mindezt. Gratulálok! Máris nagyobb vagy a szememben mint jó pár kipróbált vagy wannabe game designer, akikhez volt szerencsém. :)
Engem mindenképpen motiváltál, rögtön 2 dologra is. Egyrészt rögvest utánanézni a blogodnak, amit véletlenül láttam meg az indexnek hála. Másrészt utánanézni az említett szerzők műveinek. Köszönöm!

Azért is örülök az írásodnak, mert pont ebben a dilemmában toporgok a saját készülő puzzle játékomban. Egyelőre úgy próbálom áthidalni, hogy nehézségi szinteket határozok meg. A "Könnyű", ha minden lehetséges segítséget megadok a játékosnak, így a játék a fenti definíciód szerint "puzzle". A "Haladó", amiben épp csak annyi segítséget kap, hogy kemény munka árán, de meg tudja oldani a feladatot (lásd: "probléma"). És végül az "akadály". :D Nincs segítség, oldd meg, ha tudod. (Nem tudod, hacsak nem te vagy Dustin Hoffman a Rainman-ből, vagy nincs piszok nagy mázlid, esetleg végtelen türelmed.) Biztos vagyok benne, hogy ez utóbbi szint miatt már építik is a saját külön bejáratú bugyromat a pokolban.:)
Persze tudom én, hogy ez így amatőr megközelítés, de első saját játéknál még nem is a kasszacsengő motivál, hanem hogy létre tudom-e hozni egyáltalán.

By the way, you made my day. :D THX
golem
A Fidesz alelnöke nem hallott a Kálvin téri afférról, amikor migránsnak néztek egy pizzaárusítót, és egy férfi megütötte pizzás védelmére kelő nőt, de abban biztos: nyavalyás provokáció történt...
  Tudtátok hogy a különböző alvási pózoknak jelentése van? Akár problémák jele is lehet ha kicsit elemezzük alvási szokásunkat. Többször esett már szó arról hogyha valaki összehúzódva alszik akkor az a zárkózottság, szorongás jele lehet, illetve ha valaki háton alszik, karjai nyitottak az nyitott…..