Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ju

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krómarti növesztett magának fejet, kezet, lábat, pöcsöt, ráncs arca lett, mint Brad Pittnek a Benjamin Buttonban, de szeme, az nem lett neki, így elvette attól a tudóstól, aki a testet gründolta neki 20 liter vérből. Mert ez így megy. Connormama egy nálánál cirka húsz évvel…..
Naszóval. Sarah, John és Cameron (ez utóbbi a metállédi) elugrott a jövőbe, mert a múltban Skynet rátalált a kölyökre, és fémvázra húzott élőszövetet küldött az elpusztítására. A jövőben egy cseppel jobb a helyzet (mert nem tudják, hogy KrómArti is átjött a…..
Még négy lista szivárgott ki az első körben Emmy-díjra nevezett színészekről, a sorozatost itt már egyszer kiveséztük, most nézzük a mellékszereplőket dráma kategóriában. Meglepetés, hogy a férfiaknál nem szerepel a tavalyi nyertes Terry O'Quinn, sehol nem látjuk Masi Oka…..
Ju 2008.07.02 19:38:04
Tegnap reggel kapott lángra a Universal hollywoodi stúdiókomplexuma, és égett is rendületlenül, míg 500 tűzoltó áldozatos munkájának köszönhetően el nem sikerült oltani a lángokat. A tűz okaként egyelőre egy reklámfilm forgatását nevezték meg, ott történhetett valami,…..
A házibarkács sorozatpromók néha agyonvágják a hivatalosakat - ennek láthatjuk ékes példáját a beágyazott videóban, amit a Lost első három évada után készített egy ügyeskezű rajongó. Az aktualitás: csütörtökön este vetítették a negyedik évad (dupla) záróepizódját,…..
Elhunyt Alexander Courage Emmy-díjas zeneszerző, akinek legismertebb szerzeménye a Star Trek-tévésorozat zenéjének témája volt. A három éve betegeskedő, 88 esztendős művész egy kaliforniai gondozóotthonban halt meg május 15-én.Hosszú pályafutása során Courage számos filmzene…..
Ju 2008.05.30 17:18:12
Jön a Lost-finálé, alig bírjuk már péntek reggelig, pedig ez még csak az első adag lesz. Az ugrás után három jelenet, spoileres persze.     ..
Az előző részt nemigen lehetett volna űberelni, így a készítők ebben a részben nem is nagyon próbálkoztak vele. Adtak ehelyett egy elég gyenge magyarázatot arra, hogy mi Dániel és Sárlott egyik feladata a szigeten, Dzsekk kapott egy romatikus pillanatot, amitől a hideg is kirázott…..
comment:com Lost 4x12 promók 2008.05.09 14:10:00
Hát a Cabin Fever (4x11) megint odabaszott, nem is kicsit, fejkapkodós, kérdezősködős epizódot kaptunk meglepő vendégszereplőkkel. Jótanács: amikor a főcím után jönnek a szereplők nevei a képernyő alján, koncentráljuk a tetejére, és ne olvassuk el, kik lesznek a…..
Találtunk még két promót és egy új jelenetet a csütörtökön érkező új epizódból, valamint az előző részhez készült videocast is meglett, az ugrás után ott vigyorog mindegyik. Spoileres, ha nem derült volna ki eddig.       ..
comment:com Lost 4x11 promók 2008.05.02 12:02:31
Az eheti rész annyira nem volt ütős, mint az eddigiek, de sebaj, a promók alapján jövő héten megint kapunk az arcunkba olyat, hogy csak úgy csattan. Az ugrás után két promó, természetesen iszonyú spoileresek.   ..