Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PárvyPatrícia

119 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekel, milyen időszak vár ránk? Nézd meg legújabb videóm! 1971 és 1984 között születtél? Pláne nézd meg! Köszönet minden megosztásért!..
Augusztus 3án 16.58kor telihold és hát azt kell mondjam, kapjuk rendesen az ívet. De mielőtt még írnék erről a teliholdról, bátorítanálak, hogy lesd az eget. Tegnap lehet, hogy már láttad, a Hold mellett van egy fényes csillag. Azt ma is láthatod, csak már egy picit távolabb lesz a Holdtól. Ez a…..
Mai nap mottója (mely a 2021es évet alapozza meg): felelősségvállalás a szárnyalásért! A Szaturnusz visszamászott a Bakba július 2án és máris mesélem, mit jelent ez. Tudod, a Baknál mindig mondom, hogy az a hegymászó jegy. Van egy célod, megmászni a hegyet, elérni a csúcsot (átvitt értelemben is)…..
Emlékszel? Március környékén azt írtam, hogy most ne siess sehova, szemlélődj, most még nincs itt a döntés ideje, de nemsoká eljön. Most viszont itt van, a nyár az, ahol a döntést meg kell hoznod. A döntést, hogy merre mozdulsz, hova lépsz. Ez egy belső döntés, amivel megteremtheted a előremutatót,…..