Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve1982

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egy fiatalításba kezdő csapatunk van.” - mondta John Elkann pár hónapja a Porta a Porta munkatársának, kezdi a Juventus jelenével és jövőjével foglalkozó cikkét a La Gazzaetta dello Sport. „Amikor a jövő építése a cél, a fiatalokra kell koncentrálni. Ez pedig egyes módosításokat követel meg.” Úgy…..
Az UEFA egykori elnöke, Michel Platini is nyilatkozott a Szuperligáról, az Agnelli családról és az UEFA helyzetéről, és az egykori francia labdarúgó korántsem szép kijelentésekkel illette az UEFA munkáját. Közben a mai napon az UEFA bejelentette, hogy felfüggesztette a fegyelmi eljárást a…..
juve1982 2021.06.10 09:50:59
@FeriGjuve: Láttad te egyáltalán mekkorát játszott ez a "seggfej" a Juventus mezében? Mert ha igen, akkor nem írnál ilyeneket, ha meg nem, akkor pedig rossz helyre tetted az x-et a seggfej- rubrikánál! Hoppá!
Egyre erősödnek a pletykák arról, hogy Maurizio Sarri váltja Paulo Fonsecát az AS Roma kispadján, azonban nagyon úgy fest, hogy nem Massimiliano Allegri lesz a Bayern München következő mestere. A Corriere dello Sport már reggel arról adott hírt, hogy Sarri előrehaladott tárgyalásokat folytat a…..
Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala gólja révén a Juventus győzött a Napoli ellen, Lorenzo Insigne késői büntetője már csak felpaprikázta az utolsó perceket, de nem volt fordulópont a meccs kimenetele tekintetében. „Amikor ilyen szellemiséggel futballozik egy csapat, amikor a csapattárs feláldozza…..
juve1982 2021.04.08 12:32:54
Bírom ezt az "amnáziás Allegri-szopkodást" itt a blogon. Csak pár dolog, ami eszembe jut vele kapcsolatban: (azt meg se említem, hogy az egy szezonra vetített átaludt meccseim, az ő idejére tehető... hányszor védtünk hátul passzolgatásokkal a 0-1-es vesztésre álló meccseket... én még emlékszem).... de a taktikai zseni ezt is megoldotta.
De ami tény:
1. Ki miatt kellett Pirlónak távoznia a Milánóból (én milyen produkciót tett le nálunk a Milánból távozása után)... a taktikai zseni ezt is jól mérte fel...
2. Ki szerint volt Khedira érinthetetlen... kritizásása szerinte már-már "felségsértés-gyanús"... a taktikai zseni kiállt a német világbajnok mellett (is) :)
3. S végül... Ki az a top5 (ha-ha-ha) edző, aki az elmúlt 2 évben a kutyának se kellett az európai elitben... és hagyjuk már ezt a "pihenni akarok, meg feltöltődni"-dumát, mert ezt komolyan venni nehéz... Érdekes Klopp, Guardiola... de még Murinho se vonulgatott vissza töltödgetni, hanem melóztak/melóznak, mert van rájuk IGÉNY!! Volt is - lesz is! Ez a zseni, meg vagy megy a Rómába, vagy fantasztikus érzékkel lecsapunk rá mi! Csodálatos! Inspirálni (Ucsapatot tüzelni) legalább annyira tud, mint Pirló, de Andreában még ott a remény, hogy lehet jobb... Allegritól viszont semmi újra (megújulásra) nem számíthatunk... két simán vesztett Bl döntő... Köszi, Maxi... leülhetsz... nem egyes, de hadd próbálkozzon valaki más... :)
Én így látom...
juve1982 2021.04.08 13:27:10
@m.martin91: oké... értem... bár a rohadt szemét kifejzések a tieid... én nem használtam ilyet (ő is csak ember), de valami cáfolatot, ellenvéleményt megfogalmazhatnál az általam fevetett 3 pontra is... vagy arra is elég a mocskos állat? Mert ez így komolytalan érvelés... még ha iróniának számtad, ez akkor sem érvrendszer! :) Komolyan érdekelne, hogy ezt a taktikai zsonglőr miért van munka nélkűl 2 éve? Pedig más klubok vezetői is tudhatnák, hogy óriási taktikusként csontozták ki őt 2 Bl döntőben is... és mégse kell/kellett sehová...
juve1982 2021.04.08 13:54:57
@venember83: Tényleg nem a vita szítésa végett, de Conte, Zola és Sarri is latin nyelvterületről költözött Angliába, és nem buktak nagyot... de nem is ez a lényeg, MEGPRÓBÁLTÁK!
Én inkább csak arra emlékszem, hogy Allegri Conte utáni érkezésekor mekkora volt a szájhúzogatás akár itt a blogon is. Ma meg már szinte juventínóként kezelik egyesek... Miért nem próbálunk valakit (ha már Pirló bukott embernek tartjuk), aki legalább a megújhodás reményét megadja...? (Tudom, hogy nem mi döntünk, én sem így gondoltam, de miért nem olyanokon megy az ötletelés, akiknek a korlátait nem láttuk még a Juve edzői székében????)
Pavel Nedvěd személyében immáron megvan csapatunk első légiósa, a voksolók 89.6 százaléka rá szavazott, Antonio Cabrini neve mellett 8.1% szerepel, míg Gianluca Pessottóra mindössze a Blog 2.4 százaléka voksolt. Talán az eddigi legnehezebb szavazására lehet számítani, ugyanis három aranylabdás…..
A héten lezárul a két európai kupasorozat, s így talán egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy kiderüljön, a Juventus kinek a kezébe adja a zsinórban nyolc bajnoki címet gyűjtő, európai babérokról álmodozó csapat vezetését. Úgy tűnik, hogy egy újabb nevet lehúzhatunk…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventusnak nyolcvan százalékos esélye van a címvédésre nélküle, illetve a Sampdoria elleni meccset követően a mester gratulált Fabio Quagliarellának a capocannoniere címhez. A Juve 2-0-ra veszített a Sampdoria ellen vasárnap este, a mester utolsó…..
juve1982 2019.05.27 11:18:41
@Bodnar Daniel: Én értem ezt a "tiszteljük meg Allegri eredményeit"-dumát... de mi van , ha a saját játékosai sem tisztelik... vagy pusztán tiszteletből tesznek le ilyen teljesítményt, mesterük búcsúmeccsén/meccsein? Örökbecsű közhely: a tiszteletet kiérdemelni kell, nem követelni... még egy ilyen "egyszerű" szurkolói blogon is.
juve1982 2019.05.28 06:28:49
@babo0410: "Vajon ki tiltotta meg nekik, hogy menjenek előre?"
Fordítsuk meg a dolgot... ki az, aki nem tudta rávenni őket, hogy előre menjenek?
Úgye-ugye??!!!
A lényeg: ha Allegri kérte, hogy túlon-túl védekezzenek, akár már 0-0-nál is (előfordult jópárszor), akkor az egy Juventus esetében hiba, ha viszont hajtotta (volna) a játékosait előre, de azok sz@rtak az edzői parancsra (mint ahogy te feltételezed), akkor még nagyobb a baj...
Egy szó, mint száz, ebből a Mister nem tud már jól kijönni... hacsak nem hivatkozunk újfent a két elvesztett BL döntőre...
Míg az előző részben Olaszország egyik legtehetségesebb fiatal edzőjével foglalkoztunk, most egy igazi nagyágyú kerül górcső alá. Az argentin edző csapata nem kisebb tettet hajtott végre, mint, hogy bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A következőkben Mauricio Roberto Pochettino Trosserót…..
Mint ismeretes, Allegri távozik a Juve kispadjáról, biztosra pedig még nem tudhatjuk, hogy ki lesz az utódja. Az egyik esélyes a Lazio sikerkovácsa, Simone Inzaghi. Vajon méltó utódja lenne Maxnak? Ismerjük meg kicsit jobban, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk. Az ifjú tréner eddig csak a…..
Massimiliano Allegrire kényelmetlen feladat várt vasárnap este, mivel a Roma elleni kétgólos vereség után kellett értékelnie csapata teljesítményét, jövőjéről azonban nemigen kívánt konkrét válasszal szolgálni. „Elég decens teljesítmény volt, de az első félidő három vagy négy óriási helyzete után…..
A Calciomercato értesülései szerint Massimiliano Allegri korszaka véget ért a Juventusnál öt nagyszerű bajnoki szezont követően, miután a klub háromfős vezetősége a távozása mellett tette le a voksát a szerda esti egyeztetésen. A hírek arról szólnak, hogy Andrea Agnelli, Pavel Nedvěd alelnök és…..
juve1982 2019.05.09 08:59:08
Juventus FC blog Allegri távozhat? 2019.05.08 19:34:22
Egyre több forrás számol be arról, hogy Massimiliano Allegri bejelentést tehet jövőjéről a következő 48 órában, és ez más lehet, mint amit az elmúlt időszakban mondott, és távozásról fog beszámolni. A mester már több alkalommal elmondta, hogy a torinói klubnál szeretne maradni, miután megnyerte a…..
A legfrissebb pletykák szerint a Paris Saint-Germain árgus szemekkel figyeli Massimiliano Allegri helyzetét a Juventusnál, s kész bejelentkezni a zebramezesekkel zsinórban ötödik bajnoki címét is elhódító szakemberért. A Corriere dello Sport cikkében Alfredo Pedullà arról számol…..
A Juventus bosnyák középpályása, Miralem Pjanić a francia Canal+ televízió vendége volt, s a zebramezesek játékosa a jövőjével kapcsolatos kérdésről, valamint a PSG érdeklődéséről beszélt. "A PSG ott van Európa legjobb nyolc csapata között. El akarnak jutni ahhoz a mérföldkőhöz, amit a Bajnokok…..
Az Ajax utáni csalódást keltő kiesés után a Juventus nehezen találja a csúcsformához vezető utat, az Il Giornale pedig érdekes pletykákkal és (igencsak) megkérdőjelezhető értesülésekkel fűszerezett cikkel szolgált, amelyet az alábbiakban közlünk. A kiesés óta a bajnokságban az Öreg Hölgy nyert a…..
Massimiliano Allegri szerint nincs gond a motivációjával a hatodik Juve-szezonja előtt, Aaron Ramsey szerződtetésével pedig véleménye szerint nagyszerű játékos csatlakozik a kerethez. „A jövőt illető kérdésre a válasz egyszerű. Le kell ülnöm még Agnelli elnök úrral, hogy meghatározzuk a terveinket,…..
juve1982 2019.05.03 12:49:32
@steven.h: "Ha tanulás nélkül is simán 5-s dolgozatot írnak, hülyék lennének megizzadni még pluszba, hogyan motiválod így őket?"
Mindig van "motiválni-való" még az jeles tanulón is... pl... egy 100 pontos dogába teszek 150 megszerezhető pontot, és máris van motiváció... vagy ki indulhat egy városi-megyei-országos versenyen... sorolhatnám...
a lényeg, én vagyok a " motivátor" és nem várom, hogy aki akar, az érdeklődjön...
Tehát, ha egy mindenkori (pl.) Sandronak nem esik jó játszani, az a mindenkori edző sara... szerintem ennyi...
Maxi nem tud motiválni (sőt nekem úgy tűnik néha, hogy nem is akar) Ez a "nézhetetlenség" fő oka, nem a taktika, nem a játékosok minősége...
Az Ajax játékosai ennyivel jobban, mint a mieink... áh, dehogy... csak motiváltak... és nem úgy születtek... valaki beléjük táplálta a sikeréhséget... kinézitek abból az Ajax edzőből, hogy azt mondja: Nem kell mindig mindent megnyerni...
Massimiliano Allegri a legutóbbi meccset követően kissé kiborult, azonban a Rai csatorna Che Tempo Che Fa műsorában már higgadtabban tudott beszélni a Juventus szezonjáról, az elmúlt öt évről, illetve arról, hogy mi is húzta fel a minap a szakkommentátor megnyilvánulásaiban. „Ma nyugodt vagyok,…..
A Juventus uruguayi középpályása, Rodrigo Bentancur a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva beszélt a hamarosan záruló, újabb bajnoki címet hozó szezonról, valamint a jövőről. "Csodálatos dolog számomra a második bajnoki címet nyerni a Juvéval. Ez minden játékos célja,…..
A szerdai vereség után menetrendszerűen felröppenő pletykák szerint Zinédine Zidane első számú opciót jelent a Juventus vezetősége számára, amennyiben Massimiliano Allegrinek nem sikerül idén sem a BL-győzelem. A madridi 2-0 után nagy az esély a kiesésre a legjobb tizenhat között, ami borzasztó…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az AC Milan egykori csillaga és aranylabdása, George Weah elárulta, hogy gyengéd érzelmek fűzik a Juventushoz, s sajnálkozását fejezte ki azért, mert pályafutása során soha sem viselhette a zebracsíkos mezt. A libériai támadó megfordult a Monaco, a Paris Saint-Germain, az AC Milan,…..
juve1982 2017.05.10 12:42:41
@babo0410: Én ezt úgy élem meg, hogy sportvezető nem a Juventus égisze alatt volt - így kb. lesz..rom, milyen emberré vált pályafutása befejezése után, de hogy mit jelentett ő a klubnak 1982 és 87 között, az kb. leírhatatlan. Ráadásul sose felejtem el, hogy ő hozott össze ezzel a remek egyesülettel az 1982-es Vb után, méghozzá annyira "követtem őt", hogy ha akkor a Mondiál után - teszem azt - az Interbe igazol, akkor én most Inter szurkoló vagyok... de ezerrel...
És az egész Arénában nincs egy kép róla... a szintén francia Didier Deschamps-ról (akit szintén szeretek és tisztelek, de hol van ő Platinitől - mint Juve-játékos) 3 óriás poszert is láttam a stadionbejárás során...
juve1982 2017.05.10 19:05:31
@.Bulldeo: Ahogy mondod... Népsport, BEK meccsek (inkább csak BEK-döntők)... és minden vasárnap késő este kb. 10-15 perces sporthírek keretében ismertették az heti totó eredményeket, amik nagyrészt olasz 1. (és 2.) ligás mérkőzések voltak... és néha előfordult, hogy ha a totóban szerepelt egy Juve meccs, akkor arról mutattak egy 1-2 perces összefoglalót, ahol egy két pillanatara láthattam Michelt, ahogy passzol, indít, cselez, gólt lő, no az maga volt a mennyország! :)