Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD Barbi

95 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kedvenc üdítő italunk nem csak finom, de hasznos is!  Tudd meg hogyan!..
Örök harc a két nem között, hogy az este akció vagy romantikus film menjen. Segítünk: ne romantikus. Mondjuk miért!  Tudd meg miért, olvass tovább!..
A világ ismét egy hatalmas, és szemtelenül fiatal tehetséget veszített el. Pozitív életszemlélete és boldog számai azonban megtáncoltatták az egész világot! Összeszedtük a 10 kedvenc idézetünket tőle legyen az vicces, vagy elgondolkodtató. Tovább az idézetekhez!..
Megmutatjuk, hogyan érd el, hogy szeresd, amit a tükörben látsz! SPOILER: Nem, nem testmozgással és salátaevéssel. Én is önbizalmat akarok, tovább olvasom!..
A kutyád vigyáz rád, mindig, Vigyázz rá Te is! Olvass tovább!..
Megérkezett a szoknya szezon, ami azt jelenti, egyre többet kell harisnyát felvennünk. Most összeszedtünk mindent, amire szükséged lehet! Mérettáblázatok, den-mennyiség, színprotokoll, és minden, amit a harisnyaviselésről tudni kell! Olvass tovább!..
Nem mindenki születik séfnek, az éhség pedig nagy úr! Összeszedtünk pár igazi finomságot, amiket amatőr (leginkább éhes) emberek készítettek! Aszpikos virslis pörkölt torta? Vegeta leves? Mutatjuk! Olvass tovább, szigorúan csak saját felelősségre!..
Rihanna lehet, hogy szereti, ha hazudnak neki, de mi nem...jól mondom? Tanuld meg felismerni, ha valaki hazudik neked! A testbeszéd sosem hazudik. Olvass tovább!..
Vannak helyzetek, amikor nem elég a mondanivalónkra odafigyelni, vissza kell fognunk azt is, hogyan gesztikulálunk. A testtartásnak fontos jelentése van a kommunikációban, tudtad? Ne vágd magad alatt a fát! Olvasd el a cikket!..
Olyan dolgoktól, amiket biztos nem ennél meg. Tarts velünk, bevezetünk a food stylist-elés világába, nézd meg mitől olyan fényesek a gyümölcsök, vagy olyan kifogástalan az édességeken a hab! Olvass tovább!..
Megcáfolni készülöm azt az állítást, miszerint nem a ruha teszi az embert, mert a pszichológia szerint bizony, nagyon fontos szerepe van az öltözködésünknek a személyiségünkre nézve! Tudd meg miért!..
Azt tudjuk, hogy a színeknek hőmérsékletük, van, és hatással vannak a hangulatunkra. Tudtad azonban, hogy a rólunk alkotott képet is megágyazzuk vele? Mutatjuk! Olvass tovább!..
 Ha Marilyn Monroe-ra gondolunk, mindenkinek az életvidám, gyönyörű, szexi kisugárzású díva jut eszébe. De ki volt az igazi Marilyn, az álca mögött? Ismerd meg a szexszimbólumot, és a csillogás mögötti sötétséget, ami végig kísérte életén... Olvass tovább!..
Tévhit az, hogy két mintás ruhadarab nem illik meg egymás mellett. A megfelelő kombináció megtalálásával kinézeted stílusos és kifinomult lehet. Mutatjuk hogyan csináld! Olvass tovább!..
Ha már a kávé és az energiaital sem segít, más eszközökhöz kell nyúlni... utánajártunk miért vagy állandóan fáradt, és mit tehetsz ellene. Olvass tovább!..
A Valentin-nap az a nap, amikor az emberek kifejezhetik mennyire sokat jelent számukra a partnerük. Ha a nagy sietségben elfelejtkeztél az ünnepről, vagy nem volt időd beszerezni a kellékeket az estéhez, segítünk: összegyűjtöttünk pár olcsó, nem túl klisés ajándékötletet, amik az utolsó pillanatban…..
Szülőnek lenni az egyik legszebb mégis legnehezebb dolog a világon. Gyakran nem lehet eldönteni vajon jó-e, amit csinálsz, hiszen minden apró részlet fontos hatással van a gyermeked mentális fejlődésére. A Harvard pszichológusai vizsgálni kezdték a témát, és a kutatási eredmények megmutatták hogyan…..
Hiába imádjuk a munkánkat, vagy szeretünk mozogni, vannak napok, esetleg hetek, amikor úgy érezzük hogy ez most valahogy nem megy... Ilyenkor érdemes közbeavatkoznod, és újra megtalálni a motivációt! Így ismét pörögni fogsz, és sokkal jobb hangulatban telhetnek a napjaid! Olvass tovább!..
Az év talán leggyönyörűbb időszaka a karácsony, és az azt megelőző hetek. Ilyenkor a kinti mínuszok ellenére is melegség van a szívünkben, gyönyörködünk a csillogó, színes fényekben, miközben fahéj és forralt bor illata száll. Használd ki ezt a csodálatos időszakot arra, hogy még több minőségi időt…..
További részletekért kattints!..
A péntek 13 már az idők kezdete óta valamilyen mágikus hatalommal bír. Valakinek szerencsétlenséget, másoknak szerencsét hoz, de az biztos, hogy valahogy másabb, mint egy átlagos nap. Hogy ezt bebizonyítsuk, összeszedtünk Nektek pár libabőrt keltő történetet! Olvass tovább és borzongj!..
Elég trendire vették a figurát. A képekért kattints!..
Csinálsz magadról 50 képet, de egyik sem az igazi? Órákig tart kiválasztani a tökéletes pózt? Olvasd el a selfie kisokost és kerüld ki a szarvashibákat! A tippekért kattints!..
A testünk természetes anyagokból épül fel, így hiába próbáljuk helyrekupálni magunkat kemikáliákkal - nem fog menni. Ha a szervezet a számára értékes tápanyagokat kapja meg, a javulás szemmel látható, és gyors lesz! Az Ilcsi kozmetikumok 100%-ban természetes hozzávalókat tartalmaznak. Mit kell tudni…..
A mosoly a legszebb dolog, amit az ember hordhat, ha azonban a szájhigiéniával gond van, vagy a fog erősen elszíneződött, inkább hanyagoljuk a mutogatásukat. Rengeteg otthon végezhető módot lehet olvasni arról, hogy hogyan fehérítsük a fogunkat fogorvos nélkül. Lehet, hogy ezzel óriási nagyot…..