Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stang69

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..
Stang69 2017.05.02 01:37:13
Na akkor vázolom az én szitumat röviden... KB 1,5 éve gyerekkori barát (legjobb) kicsit maga alatt van (illetve nagyon - mivel évekig a szeren volt, túl egy szerelmi csalódáson) segítségemet kéri, hogy egyenesbe jöjjön.

Mondom gyere, nálam biztonságban elvagy, kitalálod hova tovább, stb...12 éve házas vagyok, asszony mindig otthon (nem szégyen bevallani okosabb mint én, de nincs önbizalma?!? vagy mi és nem járt soha dolgozni) de mivel jól fizető állásom volt egyetlen dolga 1 szem fiunkat nevelni (többek között ez is baj). Új állás miatt sokat melózok itthon és külföldön is. Szal barát beköltözik nálunk van pár hónapot, majd melót talál (persze visszaesik és cuccozik ahogy kell), kibasszák mert 2-3 hét után azt hiszi magáról ő találta fel a spanyol viaszt, vissza hozzánk és egyre többet beszélnek az asszonnyal. Megbízom a nejemben - ismeri a múltját - nekem van elég gondom - ugyanis költözni kell az addigi albérletből és házvásárlás mellett döntünk, plusz az új meló sem igazán pörget fel ahogy szeretném és a sok teher kicsit lenyomott a föld alá - depresszió. Ez van, kiégtem. A baj, hogy az addig is nehéz kommunikáció a feleségemmel még nehezebb lesz, és egyre konvergál a 0 irányába. Mindegy, tavaly májusban végre a ház most márt a miénk, felét KP-ban másik felét pedig hitelből fedezzük. Még mindig magam alatt vagyok, fel kell újítani a házat, szakember hívunk, haver időközben haza költözik és jelzi, hogy jön segíteni. Gyere mondom legalább lesz akivel beszélnem, meg hátha tudok még rajta is segíteni. Segít majd amíg a fiammal városban intézkedünk hirtelen egy délután hazamegy. Nagyon nem görcsölök...Gondoltam felajánlok neki egy kis pénzt a heti segítségért, de ha nem kell hát köszi, egyszer majd még meghálálom - elment majd dumálunk. Augusztus, beköltözünk, keresek új melót, felvesznek ... rögtön távol-keleti üzleti út, majd haza. Egyik este frissít a számítógép és browser nyitva maradt facebuk üzenetekkel benne, ahol is az asszony szerelmet vall oda vissza a drogos nyomorékkal.

Felajánlom nejemnek, beszéljük meg, ne legyen teljesen hülye, ott a gyerek az ő jövője a legfontosabb... ember hiba nélkül nincs megtaláljuk a módját, hogy javítsunk a kapcsolaton. Mindez úgy, hogy még a hangomat sem emeltem fel. Nem, nem kér belőlem... Még én vagyok a hibás, hogy teljesen egyedül hagytam a gyerekneveléssel és hogy ő mennyit szenvedett, meg biztos, hogy én rendszeresen csalom mivel hogy közvetlen vagyok a kolléganőimmel. Nem vagyok egy szent de ilyen nem történt és javaslom mivel mindegyiket ismeri miért nem szembesít valakivel. Szal maradnak az üres vádak és ennyi... amíg nálam minden bizonyíték megvan. Ugyanis később kiderül hogy amíg én üzleti úton vagyok a csávó rájár a nejemre és gyűrik a lepedőt rendesen még úgy is hogy a gyerek otthon van amit én kategorikusan megtiltottam neki.

Felmegy a pumpa, mondom, hogy még egy ilyen és mindenki megbánja még azt is hogy megszületett. Persze hülyének néznek de én megtaláltam a módját és elolvasom az összes fésztúb és email üzeneteiket.

Na azóta eltelt egy kis idő, rengeteg minden történt és most jutottam oda, hogy egyetlen egy dolog miatt lakunk még egy címen és az a gyerek. Imádom a fiam, egyetlen dolog ami éltet az ő.

És a lényeg az most következik... Megértelek... Mivel ugyanabban a cipőben járok bármiről lemondok amíg a gyerekem jövője a tét senkire és semmire nem vagyok kíváncsi, lassan 12 éves lesz és még szüksége van rám. Amíg csak lehet én mellette leszek, inkább lenyelem a békát minden nap, de nem hagyom, hogy bárki a helyemre lépjen - pláne nem egy drogos. Helyesen cselekszel, sok mindenre fel kell készülnöd de meríts erőt a gyerekeidből.

Ami az nejemmel való kapcsolatot illeti nem tartunk sehol, talált egy melót de a fizetése csak az éhenhalástól mentené meg. Szal kényelmes a helyzet, van ház, telek egy balek aki mindezt fenntartja (én) és asszonypajtás megkeresi magának a zsebpénzt. Én egyszerűen nem tudok másik kapcsolatba belemenni, pedig nem kéne megerőltetni magam, a jelenlegi meg nem éri meg az erőfeszítést sem de mindezek ellenére a gyerek miatt hajlandó vagyok lemondani egy normális kapcsolat lehetőségéről is mert csak Ő számít. Kitartást és sok szerencsét kívánok, nálatok még nem romlott el semmi, közös akarattal még mindent vissza lehet csinálni. A lényeg az, hogy meg kell próbálni.
Stang69 2017.05.02 01:44:35
@Miumiu: Jó majd szépen figyelmeztetünk de előtte írd le a történeted :)