Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzeevigz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izrael kicsi, de innovatív ország. A koktélparadicsomtól a rakétavédelmi rendszerekig, a közösségi alapon működő navigációs rendszertől a krav maga harcművészetig számtalan eredeti felfedezéssel gyarapította Izrael állama eddig a világ kultúráját és gazdaságát. Május 2-án ünnepli az ország…..
gzeevigz 2017.04.30 11:30:00
@PomberMaci: Ha egy késelő terrorista megsebesül, és elfogják, azt is meggyógyítják! (amikor egy katona nem így tett, hanem fejbelőtte a már sebesült merénylőt - bíróság elé állították, és 3 évet kapott). Ezt te nem értheted! Egy sebesülttől, akinek amputálni kell a lábát, nem személyit kérnek először!
gzeevigz 2017.04.30 11:30:52
@kvadrillio: Ne ülj fel minden rémhírnek! Azért építenek annyi lakótelepet mindenhol, mert nagyon jól megtanulták ezt a tömegbevándorlás idején (amikor pl pár év alatt másfél millió jött a volt SZU-ból, és lakáshoz kellett juttatni mindet), - ma viszont sok ott a kihasználatlan építőipari kapacitás, sok a tapasztalat, és a tőke mindenhol jövedelmező befektetéseket keres az egész világon. Nemcsak az izraeli tőke, és MO-n nem is elsősorban az izraeli tőke - messze megelőzi őket a német, osztrák, amerikai, és egyéb, bár mindnek megvan a más-más speciális területe. Az, hogy az élelmiszer, elektronika és egyéb láncok német kézben vannak, nem zavar?
Másrészt: nyugodj meg, nem jönnek oda lakni, legfeljebb kevesen egy pár lakást megvesznek és kiadják, egy pár nyugdíjas jöhet lakni is, de ez sem jellemző. A chartereknek meg örülj: olyan jó a magyar túrisztikai propaganda, annyira dícsérik Mo-t, hogy tavaly már 140 ezer izraeli túrista ment oda néhány napra. Ha átlagban fejenként otthagynak 1000 dollárt, már az is 140 millió dollár, számold csak át forintra!
gzeevigz 2017.04.30 11:31:24
@roxxtar: az ön-antiszemitizmus ismert pszichotikai tünet - ha valaki annyira szabadulni szeretne a zsidóságától, hogy már gyűlöli is. Ettől függetlenül: ne csak a magad szűk, kilátástalan hangya-világodból ítélj. Én számos országban jártam már, és Európn kívül sok helyen nagyonis becsülik a zsidókat és ezen belül Izraelt: mint izraeli, nyakamba borultak a rokon Máltán, szeretettel invitálnak minden izraelit Braziliában, a japánok és kínaiak kifejezik, hogy csak két népet becsülnek magasra, saját magukat, és a zsidókat, Vietnámban, Kenyában, Nepálban ugyanez a helyzet, saját tapasztalataim alapján. Nem mindenkit mérgezett meg az európai antiszemitizmus...