Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klarkio

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai late night showk készítőinek az év legtöbb hétköznapján össze kell rakniuk legalább egy monológot az aktuális hírekből. A műsorok készítői leginkább a demokrata párthoz húznak, ezért Obama 8 évében nem is tudtak olyan viccesek, belemenősek vagy nélkülözhetetlenek lenni, mint előtte,…..
Klarkio 2017.04.29 23:59:33
@fran7: Te szerencsétlen agymosott Fideszista, észre se veszed, hogy önmagad paródiája vagy!

Te beszélsz Orwellről, amikor 2014-ig istenként imádtátok Simicskát? Százmillárdokkal tömtétek ki a zsebét, kénye kedve szerint írtátok a törvényeket, rendeletekkel tettétek tönkre a konkurenseit most meg úgy csináltok mintha mindez meg se történt volna, mintha ti mindig is ellene lettetek volna, holott nélküle a Fidesz már rég nem létezne. Persze ugyanezt játszottátok Sorossal meg Putyinnal is, csak vele fordítva.

Ezen kívűl pedig Orwell kurvára nem írt olyat, hogy "Óceánia mindig is a barátunk volt", mert a történet pont Oceániában játszódik. Talán el kellene olvasnod a könyvet amire nagy pofával hivatkozol és akkor nem égnél itt mint a rongy. De hát te csak egy Fideszes vagy, nem is várhat többet az ember valakitől, aki Orbánt imádja.