Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ügyvédmacska

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés kellemetlenebb dolog történhet az emberrel, mint amikor illetéktelenek ellopják a nehezen megkeresett pénzét a bankszámlájáról. Sokfajta védekezés létezik, hogy ennek az esélyét minimalizáld, főleg, ha ezek közül a tanácsok közül minél többet megfogadsz és kombinálod őket. ..
Ügyvédmacska 2017.11.11 16:07:50
@Atpat: Nagyon szépen köszönjük az észrevételt, valóban lemaradt az a k. Javítottam is rögtön, és most nagyon figyeltem, hogy a köszönömben benne legyen!
Ügyvédmacska 2017.11.11 18:32:36
@dr. mesterséges színezék: Szerencsére, ha be van állítva az SMS-es értesítés a vásárlásokról, akkor azonnal letilthatja! (Tök jó a nickneved!
Egy gyors, baráti és ismerősi körben végzett kutatás szerint - amit nem mernék reprezentatívnak nevezni -, egyértelművé vált számomra, hogy a legjobban öltözött embereknek a banki dolgozókat és az ügyvédeket tartják. Az elegáns viseletnek számos kiegészítője lehet, mint például egy karóra vagy…..
Megfelelő lakást találni nem is olyan könnyű, hiszen rengeteg időt és utánajárást igényel, még akkor is, ha csak bérelnéd (és nem megvennéd) az ingatlant. Ha pedig te vagy a tulajdonos, komoly döntés részedről a bérlők kiválasztása, számtalan jelentkezőnek kell megválaszolni a kérdéseit és…..
Sajnos az élet nagy körforgásának szerves része az elmúlás is, amihez gyakran hozzátartozik a végakarat kinyilvánítása is. Jóleső érzés az a tudat, hogy a sok év alatt összegyűjtött vagyonunk a számunkra kedves emberekre száll, miután mi eltávozunk. Egy végrendelet megváltoztathatja a…..
A kacifántos, gyakran idegen eredetű ingatlanos kifejezések tengerében könnyű elveszni. Sajnos hazánkban sok hirdető és időnként néhány ingatlanos is tévesen használja a kifejezéseket. Fogd meg a kezem, és keresztül vezetlek az útvesztőn, hogy ezután te is bátran használhasd őket!..
Az ingatlanközvetítők létjogosultságát sokan kétségbe vonják, pedig számos előny származhat abból, ha eladóként, vagy lakáskeresőként igénybe veszed a segítségüket. Hatalmas a verseny, ezért az ingatlanosok is sokkal jobbak és képzettebbek, mint régen. Ha a megfelelő személyt választod, akkor az…..
Abban mind egyetértünk, hogy segíteni jó dolog. Van benne valami melengető érzés. Azonban az már egyáltalán nem okos segítség, ha közben máglyán feláldozod magad! Úgyhogy ismerjük meg Julit, akinek az esetén keresztül láthatjuk, hogy a kezesség mennyire nem jó módja a segítségnek. Juli egy 50-es…..
Ügyvédmacska 2017.05.18 15:16:58
@kanász: Ezt a megoldást nem javasolnám, mivel egy ilyen "kölcsönszerződés" színlelt szerződés lenne (hiszen a valóságban nem adnál Julinak kölcsön), és ez bizony a Ptk. által tiltott.
Lakásvásárlás előtt mindenki a konyhát és a fürdőt nézi, pedig ezek a szempontok talán még fontosabbak. Első olvasásra a fele ostobaságnak tűnhet, de többet számítanak, mint gondolnád! ..
Kevés hatékonyabb módja van az emberi kapcsolatok felégetésének, mint az, hogy pénzt adunk kölcsön a másiknak. Ráadásul egy amerikai felmérés szerint a kölcsönöknek csupán a felét fizetik vissza teljes egészében. A másik felét csak részben, vagy egyáltalán nem. Jó, mi?..