Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcs345

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyókúrád alatt sem kell az éhségérzettel küzdened. Vesd be a jóllakottságot biztosító készítményeket!   Köztudott, hogy a túlsúly egyik legfőbb oka az, ha a szervezet hozzászokott a bőséges tápanyagbevitelhez. Ennek következtében a diéta ideje alatt is nehezen alkalmazkodik a csökkentett…..
Az almaecet megkönnyíti a fogyást, csökkenti az étvágyat, tisztítja a szervezetet és felpörgeti az anyagcserét. Az egyik legjobb természetes zsírégető! Az almaecetben 95 százalék víz és 5 százalék sav található, illetve számos vitamin, rost, enzim és aminosav. Ezen kívül ásványi anyagokban…..
kcs345 2017.04.29 14:14:03
Ez így van, de lehet pl. almaecet-káposztaleves-króm kapszulát is kapni. Én azért vettem azt mert gondoltam jobb mintha csak sima almaecet kapszulát vennék...
arcanumpatika.hu/id/03628_Almaecet-por-kapszula-60x-Dr--Herz--
Azt írják:"segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek."
Én végülis nem tudom, nekem elsőre kicsit furcsa volt hogy káposztalevest kapszulázni? de aztán hallottam hogy sok fogyasztószer alapanyaga. Én a magam részéről hátborzongató ötletnek tartanám hogy a káposztalevesbe almaecetet öntsek, de hát mégis ez van. A szépségért meg kell szenvedni!
Egy szó mint száz, én az almaecet-káposztaleves-króm triót ajánlanám!