Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MARLENE

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bonoék rájöhettek, hogy szar dalokkal nem fogják tudni megmenteni Afrikát, ezért a Get On Your Boots után most végre egy tisztességes számra készítettek klipet. A Magnificent az egyik legkellemesebb momentum a No Line On the Horizonön. Különlegesnek ez sem különleges, viszont…..
MARLENE 2009.05.26 20:26:04
@besucher: viccelsz?:D Szerintem kurva jó:D Igaz, a Get On Oyur Boots tényleg nagyon gyenge. De a Magnificent pl kifejezetten tetszik.
The Prodigy - Invaders Must Die (2009 Cooking Vinyl/Take Me To The Hospital) A sokunk emlékezetében még mindig a rave királyaiként élő Prodigy kiadta ötödik, Invaders Must Die című stúdióalbumát, amire öt évet kellett várni a vegyes fogadtatású Always Outnumbered, Never…..
U2 – No Line on the Horizon (2009 Interscope) A U2-val kapcsolatban két dolgot szögeznék le először, ami fontos a róluk alkotott nézeteim kialakításában: 1. Bono egy akkora idegesítő otromba nagy faszfej, hogy ekkorát csak nagyon keveset tudnék mutatni. Gratulálok a Time…..
Ez pedig akkor nem más, mint egy inspirál-spirál, hiszen csak a süket nem hallja, hogy Jack White (gyk: The White Stripes) imádja a zeppelines riffeket. Ezek szerint megállapíthatjuk, hogy átlagosan 5-7 év késéssel a U2 is eljutott oda, ahova a White Stripes – és ezt Edge még…..