Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbxslade_old

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrég még búcsúturnéját bejelentő, majd aztán gyorsan visszakozó Judas Priest honlapján közölte, hogy K.K. Downing gitáros (a képen bal szélen) elhagyja a metálzenekart, és így a most következő turnén sem ő játszik már. Az együttes maradék négy tagja sokáig…..
sbxslade_old 2011.04.20 12:38:36
Részegen majdnem minden zenét lehet élvezni, de az ír kocsmarock még ilyenkor is nagyobbat üt, mint SP, ebben azt hiszem egyetérthetünk. A műfaj egyik szépreményű hazai képviselője a Paddy and the Rats, akik nemcsak az ír, hanem orosz és cigány népzenei elemeket is átvettek…..
sbxslade_old 2011.04.11 22:55:24
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
Három hős most megpróbálja,Véghez vinni, mit nem lehet,Oly sok ember vére bánja,Megízlelték az életet.Próbatétel várja őket,Teljesíteni nem félnek.Ha még megérik a véget,Jutalomban részesülnek.Elsőként egy igaz nemesPróbálkozik, tiszta szívvel.Nem tudja, hogy mi a…..
Még januárban szóltak arról a hírek, hogy Roland Emmerich elkészíti a megfilmesíthetetlennek tartott Isaac Asimov által írt Alapítvány filmváltozat. A regényben egy tudmányág, a pszichohistória segítségével meg lehet jósolni a jövőt. Ennek kiötlője Hari Seldon, aki rájön…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Délelőtt írtunk arról, hogy ma hajnalban új webcímet kapott az Indapass: mától az indapass.hu címen érhető el az oldal (a korábban használt címet is átirányítottuk az új címre).A domainváltás miatt előfordulhat, hogy probléma merül fel, amikor először lépsz be a Vipmail…..