Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila 08

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szűz csillagkép és a Jupiter együttállásának különleges „jele” tudomásom szerint Dél-Afrikából indult el, és sok áttéten keresztül jutott el Magyarországra, így hozzám is. Berkes Sándor ilyen témájú munkássága nem volt ismert előttem, így a cikket nem is neki címeztem. De ha már magára vette és…..
Attila 08 2017.04.28 12:31:56
Bár jómagam nem vagyok nagyon jártas a igazság ismeretében, de fontosnak tartok bárkitől jövő tanítást körültekintően összevetni Isten Igéjével. Úgy gondolom, teljesen helyénvaló az az állítás: Nem, nincs a csillagokba írva. Más kutatásom kapcsán láttam meg azt az Ézsaiás által kijelentett Igét, ami most eszembe jutott és amiért én magam sem találom helyénvalónak a csillagokból való jelek, időpontok, ránk váró dolgok stb. tudakozódását. Az ige amire ezt alapoznám:
(Ézs 47:12 [H. Károli])
No állj elő hát igéző szózatiddal és varázslásodnak sokaságával, a melyekkel ifjúságodtól fogva vesződtél, talán segíthetsz valamit, talán visszariaszthatod a veszedelmet.
(Ézs 47:13 [H. Károli])
Tanácsaid sokaságában megfáradtál; no álljanak elő és tartsanak meg az égnek vizsgálói, a kik a csillagokat nézik, a kik megjelentik az újholdak napján, hogy mi jövend reád.
(Ézs 47:14 [H. Károli])
Ímé, olyanok lettek, mint a polyva, tűz emészté meg őket, nem mentik meg életöket a lángból, még szén sem marad belőlök melegülésre, sem körülülhető parázs!
(Ézs 47:15 [H. Károli])
Így járnak azok, a kikkel vesződtél; és a kik kereskedő társaid voltak ifjúságodtól fogva, futnak, kiki a maga útján; senki nem segít néked!

Én nem tenném, de ez, az én hitem. Találtam egy külföldi tanítást, szinte ugyanerről szól Nem tudom ki kitől vette, számomra nem is ez a fontos. Inkább keressük Isten Igazságát, hogy ne legyünk megtéveszthetőek!!
Itt a külföldi tanítás linkje:
www.youtube.com/watch?v=J_QRfP51QAM
Isten áldja Krisztus testét!