Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honnanlett3milliardja

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keveseknek van ideje és pénze a fogorvosra, azonban mindenki csillogó fehér fogakra vágyik. Nekik érdemes lehet otthoni fogfehérítési módszerrel próbálkozni, amihez nem kell más, csak 1 evőkanál szódabikarbóna, fél teáskanál só, fél bögre (1-3 százalékos)…..
Döglött oroszlánban felesleges belerúgni, de amit Gyurcsány Ferenc az utóbbi pár napban művelt, hogy bekerüljön a hírekbe, az tragikomédiával ér fel.  ..
honnanlett3milliardja 2017.04.28 10:24:29
Annyira mosolygok, ahogy a sok megmondó ember kétségbeesésükben és irigységükben itt vergődik, miközben szeretett házi istenük csak ilyen "nagyon toltam, kicsit bement a gatyába" szintű pukkantást tudnak összehozni a nagy kormánybuktató elképzeléseikből. Botkát legszívesebben már partvonalon kívül tudnák már a sajátjai is, Fletó egy eLOeL, a többiek meg vannak még egyáltalán? Ennyi a nagy, "demokratikus" ellenzék? A kormányváltó erő? :-)

Meg fékevesztett habzású pamut copy-paste kommentjei a milliárdokról. Tudja, hogy az általános iskolai bizonyítvánnyal a farzsebben egész életében nem fog annyi pénzt látni, mint ezek az emberek egyetlen év alatt. Ezért - mivel csak ennyire futja a képességeiből - bal kezének kis ujjbegyeivel nyomkodja a billentyűket - különös tekintettel a Caps Lockra, mert csak úgy lehet ám igazán nagyot mondani, ha nagy is betűvel van leírva - közben a másik kezével az asztal alatt maszatol, mert végre valahol újra és újra leírhatja a nagy lelki törését, és ettől újra és újra merev lesz a kis nudli.

Azt hiszem már csak egy kávét hozok, és olvasgatom tovább a kommenteket, mert rendkívül feldobják a napomat.
Ti pedig szorgosan írjátok a minél hangosabb és szaftosabb hozzászólásokat, hajrá, adjatok a kormánynak, ennél több úgy se jut nektek a következő jó néhány évben, és lássátok: én nem sajnálom tőletek ezt a kis örömet :-))
honnanlett3milliardja 2017.04.28 10:31:02
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nekem ennyi elég is. Ennél többet már is kérek. Folytasd, kérlek. :-))