Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macilany

54 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
őssejt átültetés 4. szülinap 2012.08.28 19:58:53
Az elmúlt évben nem gyarapítottam a bejegyzések számát, szerettem volna, de van egy ember, akinek nem kötöm az orrára, hogy mi is történik velem,-sajnos rátalált a blogomra.Szóval, köszönöm, jól vagyok:-), a doki bácsival végül kiegyeztünk abban, hogy izomgörcseim egy…..
őssejt átültetés szülinap:-) 2011.08.28 07:13:37
 ..
őssejt átültetés Ünnep 2010.12.20 10:26:27
 BOLDOG KARÁCSONYT!..
őssejt átültetés szösszenet 2010.11.27 19:24:43
A minap kora reggel lelkesen kocogtam a dolgozóba, ám ekkor elém lépett az aluljáróban egy jol öltözött férfi, aki pénzt kért a gyógyszere kiváltására, mert neki beteg a szive. Az már gondolható, hogy nem sétáltam el szó nélkül, közöltem, nekem 3 recept van a táskámban,…..
 2 hónapja egyszercsak megnézték, vajon mi a válasz a fenti címre? Jó sokáig tartott, ha jol tudom, valami genetikai vizsgálat-félével állapítják meg, és ugye mi lányok vagyunk mindketten, így a nemi kromoszómák nem jöhetnek szóba,de csak megoldották, és a lényeg: full…..
És meg is érkeztem haza! De kezdjük inkább az elején. Múlthét csütörtökjén feküdtem be. Most az volt a taktika, hogy csak helyileg ható szteroidokat kapok, de a normál kortikoszteroid adagomat nem emelik meg egy milligrammal sem. Úgy néz ki be is vált. Pár nap után elkezdett…..
őssejt átültetés újabb év 2010.10.12 12:50:00
  Ezt az évet is túléltem:-)     A fiatalság nem életkor, inkább lelkiállapot: akaraterő, képzelőerő, heves érzelmek, a bátorság uralma a gyávaság fölött, amikor a kalandvágy legyőzi a kényelemszeretetet. Attól még nem öreg valaki, hogy…..
őssejt átültetés No szuri:-) 2010.09.28 18:20:00
Olyan régen várok már arra, hogy ez legyen a bejegyzés címe, végre eljött az idő, fél év szurkálás után búcsút mondtam a szteroid mellékhatásának, vége:-) Tényleg szorgalmas és szófogadó voltam ezügyben, és szépen lassan leszoktattam magam, de az utolsó szót a dr.…..
őssejt átültetés Fekete 2010.09.23 08:09:07
Nálam ki tudná jobban, milyen harcolni egy betegséggel, miközben  a halál árnyékában élsz. De végigkövetni egy szeretett ember halálát már nem is olyan egyszerű, ráadásul úgy, hogy követendő példaként állsz előtte: hiszen neki sikerült.....holott mindenki tudta, ez a…..
Immunhiány Banális torokfájás 2010.09.19 16:43:54
Egy héttel ezelőtt sikerült egy kis torokfájást összeszednem. Először a nyelvem lett gyanús, elég csúnya volt, aztán a torkomban is feltűntek mindenféle fehér foltok. Vasárnap pedig már annyira fájt a torkom, hogy nyelni is nehéz volt. Így hétfőn elslattyogtam a körzeti…..
őssejt átültetés 2. szülinap 2010.08.28 10:41:00
  Ma  vagyok két éves:-) éljen, hurrá. Jól vagyok, kevesebb gyógyszer,épülök, szépülök, próbálok "hétköznapi" lenni. Változások készülődnek életemben,új munkát kell keresnem, mert továbbra sem akarok itthon semmit tenni rokkantnyugdíjasként,…..
Ismét eltűntem, ennek elég komoly okai voltak. Ugyanis egyik hajnalban elindultam a nagyvilágba, szépen felöltöztem utcai ruhába, a nővéreknek pedig azt mondtam, hogy lemegyek kávéért, ők meg nem állítottak meg, hisz ez nem egy zárt osztály. De nem jutottam sokáig, csak az…..
őssejt átültetés hétköznapi 2010.07.30 12:37:00
  Ha hallgatok, az nálam csak jot jelenthet, és igen, tényleg jól vagyok. Az EKG-m tökéletesbe csapott át, a vérképem jó, erőnlétem is elfogadható, és remélem, ez tartós állapottá válik...... Ez a kép annyira édes, hogy nem tudom megállni, itt a…..
Újabb évforduló közeleg. Pár nap múlva négy éve lesz, hogy olyan furcsán elkezdett fájni a fejem..... Gyorsan elszaladtak az évek, és valójában még most sem fogom fel teljesen, mibe is csöppentem egyik percről a másikra. Az életem alapjaiban rengett meg, hiszen egy önálló,…..
Immunhiány Haladunk 2010.05.31 18:47:10
Telik az idő és szerencsére azóta se jött vissza a hasmenésem. Még nem az igazi, de úgy néz ki alakul a dolog. A szteroidot szépen lassan, de csökkentjük. Emiatt persze folyamatosan küzdök a mellékhatásokkal. A végtagjaim szinte folyamatosan fájnak, csak néha jobban, néha…..
őssejt átültetés Fogtündér:-) 2010.05.26 15:49:00
De előtte jó hírek szívzűr ügyben. Teljes kivizsgálás után nem tudják, h. mi a bajom:-), valójában semmi, mégis magas a pulzusom. Most kaptam egy gyógyszert, ami vérnyomáscsökkentő, amit igazán " értékelek" a 107/70 átlag vérnyomásommal:-) Ezt leszámítva jól…..
őssejt átültetés szívzűr.... 2010.04.28 09:26:00
Alapjában véve jól vagyok. A vérképem tökéletes, én meg szép vagyok:-).Aki olvassa a blogomat, az sejtheti, h. azért nem ilyen nyugis az életem.... A minap "kiakasztottam" a vérnyomásmérőt, annyira össze-vissza vert pici szivem. A kardiológián egyből sikerült soron…..
Immunhiány Nagyon rossz hírek 2010.04.16 21:38:58
Tegnap voltam a ferezis után kontrollon. Fontos volt, kicsit izgultam is előtte, hisz akkor tudtam meg, hogy milyen lett az endoszkópia eredménye. Sajnos a lehető legrosszabb híreket kaptam. Úgy néz ki, hogy vagy gyomor GVHD, vagy vmi olyan fertőzés (elhangzott a neve, de már nem tudom),…..
Még az ünnepek előtt voltam dr. néninél, tökéletes vérkép, de a vesém még nem az igazi. De jol esett, h. többen megdicsértek, milyen jól nézek ki, és mi ez a száguldás az ambulancia folyosóján:-) Na, igen, volt honnan feljönnöm.... Erőnlétem javul, a diabetológus dr.…..