Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Török

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg bekavarod ennek a fánknak a tésztáját, megmelegszik a zsír vagy olaj, és már sütheted is.  Könnyű, finom a tésztája. Megszórhatod porcukorral, eheted lekvárral. Tapasztalatom szerint frissen a legfinomabb. (Másnaposan is ettük már, egy kicsit megereszkedett. Ja, a fánk volt a másnapos, nem…..
Aki huzamosabb ideje ismer - én nem csak a virtuális világban -, már valószínűleg kóstolta kedvenc vendégváró, tízóraira való kekszemet. Poharas krémek, házi fagylaltok készítésénél is kellemes ízű kiegészítő lehet. Sokszor sütök zsírral, de ez a keksz akkor a legfinomabb, ha vajjal készül. Amikor…..
Kedves barátnőmnek, hátha jó lesz ez is a ballagási asztalra. Nagy előnye, hogy gyorsan elkészíthető! (No és finom is!) Hozzávalók:320 g sovány tejpor120 ml víz190 g vaj (olvasztott)170 g porcukor160 g kókuszreszelék kókuszreszelék a golyók forgatásához Tudod, mindent előre kimérek...A…..
  Tartós és finom sütemény, egyik kedvencem. A tervezett fogyasztás előtti nap készítsük el, hogy a lapok megpuhuljanak, szépen szeletelhető legyen! Hozzávalók: A tésztához:50 dkg liszt1 tojás sárgája1 tojás3 ek zsír3 ek méz15 dkg porcukor8 ek tej1 tk szódabikarbóna A krémhez:3 ek kristálycukor3…..