Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Petry

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megindoklom.Áder János azt mondta, hogy nem tehet mást, alá kell írnia az alkotmánymódosítást. Akár tetszik neki, akár nem. Vagyis azt érzékeltette, hogy tulajdonképpen volna vele baja, jaj, bizony, sok és nagy baja volna vele, de hát mi a túrót csinálhat, ha egyszerűen muszáj neki aláírnia. Mert ő…..
Attila Petry 2018.06.02 11:37:11
@Attila Petry:
Csak amnyit tennék hozzá,hogy sajnos melléütőttem balosokat akartam írní a jobbikosokkal csak az a bajom,hogy alapjaiban egy zászló alattí pártok vitája már-már nagyobb mint az ősellenség
Attila Petry 2018.06.02 10:56:47
Hogy meri mindenfajta Bodri letrógerezní a megválasztott Köztársaságí Elnökünket !!!
Ennyire kinyílt a Soros papa pénztárcája ,hogy néhány hazaárúlót úgy megfizet ,hogy a hétvégi nyitólapomra kerüljön a frőccsenő nyáltól csöpögő aljas rágalmazásuk !!!
Miután a választásokon csúnyán levitézlett minden jobbos ősszefogásuk most az internetten hamis nevekkel püffőlnék a kormánypártot és a magyar szavazópolgárok tőbbségét (2/3 os többségét )
Engedjünk be 70 ezer muzlimot és akkór felvirágzik ez az órszág - akarják megetetní velünk !
Mikor Orbánék átvették a hatalmat a gazdaság romokban állt az adósághullám majdnem besőpőrt minket a munkanélküliség az eget súrolta , de ezek tettek róla ,hogy ma már munkaerő gondokkal kűzdűnk és nem kapok egy kerti munkást mert mindenki keres olyan jól a munkagelyén, hogy nincs szüksége arra a párezer forint tőbbletre amit külőnállásban kecsőlhetne !!!
Inkább elmegy a kormány biztosította Erzsébet utalvánnyal egy jó kis wellness re a hérvégén !!!
Nem erre vágyott az ország,megtapasztalní egy kis jólétet , amiben eddig sem Ő sem apja de még a nagyapja sem réstesült soha ,hacsak nem volt bitang hazaáruló kommunista vagy Gyúrcsán katona !!!
Ma mikor kezdenének a magyar emberek kicsit jobban élní egy holokaust tőlélö ,még mindig gyülőlettől elvakult spekuláns a nyakunkra hozná az Isten átkát a keletí fanatikusok hadát,hogy nyugateurópa után nálunk is az utcán erőszakolják meg feleségünket és lányainkat - hogy totális anarchia legyen itthon is a mi hazánkban !!!