Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvetto

0 bejegyzést írt és 1857 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus legendája, Gigi Buffon a zebramezesek második számú kapusaként töltötte a szezont, miután visszatért a Paris Saint-Germaintől, s bajnoki címmel, valamint ligarekorddal is gazdagította gazdag eredménylistáját. "Boldog vagyok. Fontos volt számomra, hogy bezárjam a fiókokat, máskülönben…..
Juvetto 2020.07.29 19:37:30
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy két legendája, Gianluigi Buffon és Giorgio Chiellini további egy évre, 2021 júniusáig meghosszabbították most nyáron lejáró szerződésüket. A jelenlegi csapatkapitány, Chiellini augusztusban tölti be harminchatodik életévét, s a közelmúltban arról…..
Juvetto 2020.06.30 07:54:24
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Juvetto 2019.12.20 19:27:39
@JuventusFanatikus: Hááát, pedig így egyre kevésbé sanszos...

Mondjuk nekem egyébként nincs ezzel bajom, ahogyan a kínai verzióval sem volt (www.juventus.com/en/news/news/2019/away-authentic-shanghai-edition--on-sale-now.php). Ha már "brand építés" zajlik, akkor ezeket a "marketing réseket" meg kell játszani. Szerintem nem ettől zuhan az identitásérzés (bár tény, hogy beindít bizonyos érzéseket), ezt én inkább egyfajta nyitottságként próbálom kezelni (ha már ott "kell" megrendezni a döntőt), amellett, hogy nyilván az üzleti szempontok állnak minden felett. Viszont jól látható, hogy ez az irány, ez a topfutball jövője generális értelemben véve, nem nagyon tudunk mit tenni ellene. Így akkor már inkább ne maradjunk le, hanem próbáljunk az élbolyban maradni, avagy diktálni az iramot, alakítgatni a direktívát.
Az olasz és a francia sajtó értesülései szerint a Paris Saint-Germain tárgyalásokat folytat a Juventusszal, amelyek témáját egy lehetséges játékoscsere képezi. A L’Équipe és a Sky Sport Italia egyaránt arról számol be, hogy a párizsi csapat Layvin Kurzawa játékjogát ajánlja a torinóiaknak, s…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
A Juventus egykori edzője, Fabio Capello úgy látja, a Juventus tavaly nyáron megszerzett ifjú csillagának, Matthijs de Ligtnek időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon új környezetéhez. A holland védő a legutóbbi, Cagliari elleni olasz bajnoki mérkőzésen ismét kimaradt a kezdőcsapatból, és a…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Előző szezonban a csapat zsinórban a nyolcadik bajnoki címét is begyűjtötte, azonban a címvédő az Inter személyében idén egy igen szívós és elszánt kihívót kapott. A nyári…..
A holnapi meccs nem olyan lesz, mint a többi. Ezúttal ténylegesen van értelme ennek a mérkőzésnek, ugyanis a Coppa Italia és Scudetto tulajdonosa nem egy csapat, és talán az utóbbi időben nem is volt ennyire fontos még a Juventus számára ez a trófea. Új helyszínen rendezik meg a mérkőzést, már a…..
Juvetto 2019.12.21 22:52:56
@JuventusFanatikus: Amiért Lengyelországban és a Juve háza táján is így becézik. ;)

(Pl. www.juventus.com/en/news/news/2019/happy-birthday-szczesny.php)
Juvetto 2019.12.21 23:01:57
@Rikoo: :D Végül is, "Lengyel, magyar – két jó barát", tehát a kapcsolat adott.
Blaise Matuidi nemrégiben beszélt arról, miért is választotta a Paris Saint-Germain helyett a Juventust, s miért is váltott csapatot. A francia válogatott 2017 nyarán csatlakozott a torinói csapathoz 25 millió euróért, s azóta a csapat egyik legfontosabb játékosává lett. „A Juventushoz csatlakozás…..
A Sampdoria elleni győzelem során a Juventus kapuját a veterán Gigi Buffon védte, aki ezzel a mérkőzéssel beállította Paolo Maldini 647 bajnoki mérkőzésre nyúló rekordját. A torinói klublegenda a rekord megdöntésének lehetőségéről, valamint a személyes motivációról beszélt. "Izgalmas, s ez is ok…..
Juvetto 2019.12.20 15:30:18
A Juventus csalódást keltő vereséget szenvedett a Lazio otthonában, majd már biztos csoportgyőztesként, tetszetős győzelmet aratott a Bayer Leverkusen vendégeként. A római vereség azt jelentette, hogy továbbra is az Antonio Conte által irányított Inter vezeti a bajnoki tabellát, de a torinóiakra…..
Juvetto 2019.12.15 13:26:43
@Juvegaspy: Remélem, hogy így lesz, mert én Perint (!) olvastam.
Juvetto 2019.12.15 13:27:50
@Juvetto: De remélem, hogy csak úgy értették, hogy a keretbe került be a lengyel helyett.
Juvetto 2019.12.15 13:31:16
@Juvegaspy: Köszi! Közben előttem is tiszta lett. FORZA GIGI!!!
Gigi Buffon szerint a kritika elfogadása kötelező számára, ha folytatni kívánja a karrierjét a Juventusnál, nem szigetelődhet el a kritikus hangoktól, el kell fogadnia azokat, ahogyan a korát is. „Mindig érzelmes pillanat a BL-himnuszt hallani, különösen mivel a legutóbbi alkalom, amikor a…..
Juvetto 2019.12.14 19:20:30
Maurizio Sarri nem aggódott túlságosan a Juve idei első vereségét követően, pedig csapata még nem is szoros meccsen, hanem a 3-1-es eredmény alapján egyértelmű vereséget szenvedett a Lazio ellen. „Úgy gondoltam, hogy jó első félidőt hoztunk, nagyon, nagyon jó teljesítménnyel, de sajnos lehetővé…..
Juvetto 2019.12.08 11:30:29
@venember83: Egy jó cserkész segít, ahol tud.

@JuventusFanatikus: @Leram7: A rossz döntés nyilvánvalóan az volt, hogy nem igazoltunk/erősítettünk megfelelően posztra. A további, szükséges rossz döntés már csak mindennek következménye, miszerint egy hosszútávon megbízhatatlan, "szabad szellemű", s így taktikailag fegyelmezetlen, poszt idegen játékosnak kéne adaptálódnia, egy már alapból új rendszerhez. Azt én is aláírom, hogy a Cuadrado-De Sciglio-Danilo szélső védő trióból a kolumbiai a legkevésbé rossz választás. Te jó ég, azért ezt érezzük, ugye? "Cuadrado-De Sciglio-Danilo szélső védő trió", azt a szégyent!!!
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
Juvetto 2019.11.06 22:02:39
@Fabio83: 2008-ban.
Fabio Paratici egyértelműen elmondta, hogy a Juventus nem kíván senkit sem igazolni januárban, így szélső hátvédek vagy Ivan Rakitić érkezése sem várható. Az igazgató a riportereknek azt követően nyilatkozott, hogy átvette harmadik Manlio Scopigno e Felice Pulici díját igazgatói munkásságáért. „A…..
Juvetto 2019.10.16 22:35:31
@venember83: A pletykák szerint 10 millió eurót fizetne Mandzuért az MU januárban.
Matthijs de Ligt továbbra sem tagadja, hogy a Juventushoz igazolása új és ismeretlen helyzetbe hozta, azonban véleménye szerint egyre jobban tud teljesíteni. „Továbbra sem nyújtom a legjobbamat, tisztában vagyok ezzel.” - mondta a védő a holland válogatott Fehéroroszországgal szembeni 2-1-es…..
Juvetto 2019.10.16 22:31:26
Nagyon örülök, hogy itt van! Alázatos, intelligens és bőven benne van a vezér bika faktor.

@Matteo89: @rockitbaby: Kean és de Ligt nagggyon más kávéház. Én max. azért voltam picit dühös amikor eladtuk az olaszt, mert olasz, és mert az előzetesen beharangozott eladási árhoz képest jóval alacsonyabban értékesítettük, de még így is deal.
Gianluigi Buffon jövő januárban már a 42. életévét fogja betölteni, ám egyelőre úgy tűnik, messze van a visszavonulása, és sokszor örvendeztetheti még meg a szurkolókat védéseivel. Ügynöke, Silvano Martina - aki régóta képviseli a világbajnok olasz kapust, és nyáron visszavitte őt a Paris…..
Juvetto 2019.10.16 22:11:00
A Salzburg ifjú norvég csatára, Erling Braut Haaland az idei szezonban rendkívüli ütemben termeli a gólokat. Az idény egyik felfedezettje 11 meccsen már 18 gólnál jár az osztrák bajnokságot és kupát, valamint a Bajnokok Ligáját egyaránt figyelembe véve. A BL-ben első meccsén a Genknek háromszor…..
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
Juvetto 2019.10.06 19:48:49
@Apuleius: No problemo, néha a legjobbakkal is előferdül. :)

A ma esti kezdőnk: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Ronaldo

Fino alla fine!!!
Juvetto 2019.10.07 02:00:06
Mario Mandžukić jelenleg nem akarja elhagyni a Juventust. Annak ellenére, hogy klubja, a Juventus a nyár folyamán igyekezett értékesíteni őt, a játékos minden ajánlatot visszautasított és maradt Torinóban. A csatár egyelőre csak a Juvéra koncentrál, és jövő januárig várna azzal, hogy megegyezésre…..
Juvetto 2019.09.12 23:15:02
A Serie A bajnokságát jó ideje uraló Juventus kisebb zsákutcában találta magát idén, mivel a vásárlásokat követően bevételekre is szüksége lenne. A nyáron a csapathoz érkezett Merih Demiral és Matthijs de Ligt, mellettük pedig ingyen a klubhoz aláírt Aaron Ramsey és Adrien Rabiot, viszont távozni…..
A Juventus vezetője, Fabio Paratici a Sky Sport Italia munkatársának adott interjút a szezon előtti szokásos, Villar Perosában tartott barátságos meccset követően, amelyen Paulo Dybala két gólt is szerzett. Maurizio Sarri a legutóbbi sajtótájékoztatón kínos helyzetről beszélt, mivel a BL-keret csak…..
A Manchester United egykori védőklasszisa, Rio Ferdinand nem alkalmazott túlzott önmérsékletet, amikor Paulo Dybala meghiúsult átigazolásáról kérdezték. A United a pletykák szerint megegyezett az Öreg Hölggyel egy Romelu Lukaku és Paulo Dybala alapú cserében, azonban a Juventus csatára inkább a…..