Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csöcsös

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
Kinga&Robi: Mivel az együttlakás nem vált be, a pár utolsó (utáni) esélyként Robihoz utazik. De ez másfél órára van Budapesttől, borzadozik Kinga, wellness-szállónak tök király, de itt lakni és innen járni be Budapestre, na azt azért nem. Szakértőnk szerint ez márpedig nem lehet probléma, mert…..
Csöcsös 2017.05.12 09:59:10
@ElPadre: egy női fórumon oda meg vissza vannak Domától! Nem sok rosszat mondottak róla, sőőőt
Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül…..
Lilian&Balázs: Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti…..
Csöcsös 2017.05.11 14:16:34
@InTheLongRunWeAreAllDead: azok!

Úgy szeretném, ha a sírós Puhap Öcsi kapna egy saját műsort, ahol választhatna magának egy múzsát! Pont, mint a Benkő, vagy Noszály Sanyi
Csöcsös 2017.05.12 07:02:10
@hszs: nekem az is furcsa, hogy annyira nyomja, hogy csak bijó és friss meg szuper egészséges és bla bla bla ehhez képest a bőre épp olyan, mintha láncdohányos, zugivó, szotyizgató éjszakai pillangó lenne ...
Adri&Doma: Breaking news, az álompárnál sz@r került a palacsintába, de ha ennek fejében most az évad végén az lesz a csavar, hogy a másik 3 pár boldogan él, amíg meg nem hal, akkor ha lenne tévém, kidobnám az ablakon. Szerencsére nincs és természetesen a műsort sem nézem.…..
Csöcsös 2017.05.10 07:21:12
@csincsilla72: na igen, eddig nálam a szagértő a legalja a műsorban, még a parasztozó csaj, meg a "nekemhercegkellezértnyígokszőke" is szimpatikusabb