Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendégoldal

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kikkel parolázott Orbán Pekingben? Lukasenko, Putyin, Erdogán. Egyik sem egy grál lovag vagy a szabadság mintaképe. Éppen ellenkezőleg, nem mennek a szomszédba egy kis kegyetlenkedésért. Inkább az a kérdés, hogy miért volt erre Orbánnak szüksége? A káros magyar hintapolitika jegyében? Amibe már oly…..
vendégoldal 2017.05.16 14:24:03
Ne mászkálj falun este, mert ez a stílus nálunk nem járja. Szerencséd, hogy most más dolgunk akadt a földeken... Aztán, ha egyszer valaki a semmiből szájbavág, ne csodálkozz, ám! Nők ellen is handabandázol már? Legközelebb gyerekek ellen támadsz? Mi van Veled? Most már nekünk is viszket a…..
  Ez egy 2017.április 26-i felvétel Rogán Antalról, aki az Európai Parlamentben Orbán Viktor mellett ült és hallgatta az Európai Bizottság alelnökének és egy  Európai Parlamenti képviselőnek (Guy Verhofstadt, volt miniszterelnök) a felszólalását Orbán Viktor személyiségéről, annak…..
Az állampolgárnak két kötelessége van: adót fizetni és szavazni. Mindkettőt egy kalap alá kellene venni, mert míg az adózás elmaradását súlyosan szankcionálják, a választásról való hiányzást elkenik. Nincs ez így rendjén. Pedig pártokból van választék, mindenki megtalálhatja az ízlésének valót.…..