Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amybaby7777

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a csodálatos 231 négyzetméteres oslói ház jó példája annak, hogy a norvégok tényleg tudnak élni. Tágas, modern, harmonikus, letisztult. Mondjam még? Nekem egy picit túl sok a fehér, de ez a skandinávoknál már megszokott. A fapadló (ha emlékeztek még rá, ez a mániám) itt is…..
Két hét múlva lép fel a budapesti Pecsa Music Hallban az amerikai Evanescence és ebből az alkalomból már elküldték a szervezőknek a zenekar koncert előtti kívánságait, amely a szállásra, étkezésre és tagok igényeire vonatkozik. Az elküldött riderből kiderült, hogy csak az…..
GellerZeller Eredményhirdetés! 2011.12.11 11:02:00
Véget ért a Mikulás-játékunk. Talán nem is volt olyan nehéz, mert rengeteg jó megfejtés érkezett, és volt egyvalaki, aki minden kérdésre tudta a jó választ. ...De ne szaladjunk ennyire előre! Volt, aki játék közben morzsolódott le, és akadt, aki kisebb szünet után tért…..
Hat gyermeke van, de anyai képességeiről nincs meggyőződve Angelina Jolie. A színésznő édesanyja, Marcheline Bertrand 2007-ben hunyt el. "Anyám teljes idős anya volt. Nem foglalkozott a karrierjével, a saját dolgaival, csakis a gyermekei voltak a mindene. Sosem leszek olyan…..
Sejthettük, hogy ha Victoria Beckhamnek egyszer kislánya születik, a bébi lesz a világ legdivatosabb babája (versenyben Mariah Carey Monroe-jával és Beyonce leendő babájával). Így is lett: Victoria Beckham mindenhová hurcolja magával az aprócska Harper Sevent, akit a legdrágább…..
Sziasztok!Itt van már a Mikulás, vállán meg a teli zsák! Úgyhogy megint lesz nyereményjáték! A szabályok a szokásosak: a képen látható személy kilétét kell megtippelni. Egy játékos egy feladványra egy tippet adhat le, jó tippenként egy pont szerezhető (egy játékostól…..
Amybaby7777 2011.12.04 18:34:51
Lady Gaga Indiába utazott a Forma 1-es futam utóbulijának sztárvendégeként. Az énekesnő az esemény előtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen - az ország tiszteletére - a haját az indiai zászló színeivel festette be. A híresség ragaszkodott még ahhoz is, hogy két árvaházban…..
Két hete jelentették be Jack Osbourne és modellbarátnője, Lisa Stelly eljegyzését. A kézkérés nem volt előzmények nélküli, most derült ki, hogy a lány gyereket is vár. "Nagyon izgatott vagyok. És egy picit félek is" - osztotta meg leendő apai tapasztalatait Ozzy…..
Négy hónapja jár együtt Jack Osbourne a modell Lisa Stelly-vel, de máris megkérte a lány kezét. A 25 éves Osbourne-fiú kézkérését maga Lisa tette közzé a Twitteren: "A legfantasztikusabb srác, akit valaha ismertem, most kérdezte meg, hogy hozzámennék-e. És nem…..
Angelina Jolie a hatéves Zaharát és az ötéves Shiloh-t vitte el egy füllyukasztásra Londonba. A lányok közül Zahara volt a bátrabb, ő egy 18 karátos aranyfülbevalót választott magának, s elsőként ült a kozmetikai székbe. A lyukasztást azonban nagyon fájdalmasnak találta és…..
Amybaby7777 2011.10.01 18:59:49
Nagyjából félig-háromnegyedig telt meg a Papp László Aréna, ahol péntek este tartották Britney Spears koncertjét a Femme Fatale turné részeként. A világsztár fellépése leginkább előadásnak vagy (peep) show-nak illett volna be, nem koncertnek. Britney talán egy dalt énekelt…..
30. születésnapját egy pár új cickóval ünnepelte Nicole Richie. Az első kép úgy egy évvel ezelőtt készült, a második pedig néhány napja: Nicole éppen Mexikóban van a barátaival. Az eltérés jól látszik. Eredetileg csak felvarrásról, feszesítésről volt szó, de…..
A Harry Potterben feltűnt fiatal színésznő a filmszéria véget érése óta is ügyesen helyezkedik: egy jól működő modellkarriert hozott létre önmagának. Mindeközben hallgatója volt a Brown University for Hogwarts Egyetemnek is - mostanáig. Emma ugyanis azt mondja, a tanulást és a…..
Amybaby7777 2011.07.16 23:12:58
Meglepő lett volna, ha a múlt héten váratlanul előkerült gyerekkori naplója nem egy felvezető PR-akció Amy Winehouse visszatéréséhez. És tényleg: az énekesnő újra koncertezik. Öt napon keresztül fog fellépni Brazíliában, majd Dubaiban ad egy show-t. A tavalyi évben…..
Amybaby7777 2011.02.05 14:53:14