Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor88

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Refi magazin elmarad 2008.08.09 22:11:19
Most komolyan, hogy merészeli az olimpia eltúrni helyéről kedvenc reformátusainkat???..
ROFL-net Alternatív imák 2009.01.19 06:30:00
Mi atyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, Szenteltessék meg a te Windows -od, Jöjjön el a te frissítésed, Legyen meg a te javítókészleted, Miképpen a Windows -on, azonképpen az Office-ban is. Mindennapi msnünket add meg nékünk ma, És bocsásd meg a mi kalózmásolásainkat,…..
Kicsit off, de adjátok le a voksotokat, hogy mely játékok voltak szerintetek a legjobbak!Klikk..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Rossz PC Juniorok Argo - GTA 3 pt3 2008.05.10 20:05:00
Hátt igen Argo viszsatérése után lehet, hogy vissza is kell vonulnia. A következő évi nyelvvizsgái miatt kevesebb ideje jutna a bloglára(bestpcgames.blog.hu) és ebből kifolyólag társszerkesztőt is keres. Akit Érdekel az katt ide ^^^^^^..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..