Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goku2000

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van jelentősége a szinkronnak egy olyan hányattatott műfaj hazai sikerében, mint a horror? A vélemények megoszlanak: ott van például a Démonok között, amely eredetileg egyenesen DVD-re érkezett volna, aztán a meglepő amerikai sikerre való tekintettel a hazai forgalmazó tett vele egy…..
Goku2000 2015.06.26 17:53:55
@clive.: A Szerb filmnél betegebb "alkotást" még nem láttam, egyszer elég volt megnézni. Azt gyomorpróbáló feladat lenne szinkronizálni. Szerintem jó is, hogy nincs olyan tévé vagy forgalmazó, amelyik vállalná a hazai forgalmazást.
A másik beteg alkotás az Emberi százlábú. Nem értem ilyenek hogy készülhetnek el. A horror műfaján belül is húzhatnának egy határt.
Mostanság bármikor előkaphatnak a filmstúdiók valami régit, hogy folytassák, s ez olykor komoly fejtörést okozhat szinkronügyileg. Kevés filmes figura van, akinek nem csak mozis jelenléte, hanem szinkronja is negyed évszázadot ölel át, de a Terminátor T-800-asa ilyen. Nem spoiler, ha már a…..
Goku2000 2015.06.02 01:31:25
@megnevezhetetlen: Én a magyar változatról írtam. Mindkét film szinkronrendezője Kosztola Tibor. :)
Rosszul esett a naptár: a pénteki napon az amerikaiak sokkal inkább hódoltak a halloweenkor szokásos tevékenységeiknek, mint a mozi nyújtotta örömöknek. Erre készültek is a stúdiók, méghozzá úgy, hogy elkerülték a hétvégét. A bátrabb függetlenek közül az Open Road Films erőfeszítéseit többé-kevésbé…..
Ahogy azt korábban is jeleztük, hamarosan új és Európában többé-kevésbé egyedülállónak mondható mozi nyílik Budapesten, egészen pontosan a Bécsi úti Új Udvarban, méghozzá Arie Yom-Tov, a népszerű Gozsdu udvar alapítójának új fejlesztése keretében, amely a Buda…..
comment:com Feliratos lesz az OZ 2008.06.12 13:40:00
Már hétfőn jeleztük, hogy jön a TV6 adására minden idők egyik legkeménsebb sittes sorozata, az OZ, az HBO első saját készítésű szériája, az, ami nélkül a Maffiózók sem jöhetett volna létre. Információink szerint a Viasat3/TV6 azt is bevállalja a magyar piacon…..
Goku2000 2008.06.12 19:44:25
comment:com Unalmas májusi este 2008.05.01 16:00:00
Ugyan holnap van kocsmanap, de a mai kínálat fényében lehet, érdemes lenne a ma estét annak kinevezni. Az m1 egy Hugh Grant-vígjátékot ad, ha jól emlékszem az HBO és a kertévék után negyedikként. Az angol, aki dombra ment fel és hegyről jött le az a fajta film, ami olyan kis…..