Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregorius_hun

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
2perc Szakítás után 2012.01.17 12:00:00
2perc.blog.hu..
IDDQD Nuclear launch detected 2011.06.10 15:40:32
A SimplePickup csapata a trollos csajozás után újabb kemény kihívást állított maga elé: Starcraft-szlenggel próbálnak csajokat felszedni. Megdöbbentő módon a dolog néha működik is, legalább pár telefonszám megadásának erejéig. Az "I'm going to six-pool you so hard and…..
Modorosblog Önmerénylet 2011.09.11 14:46:00
Ne! Téged ennyire megvezettek ezek az összeesküvés-elméletesek? Ezt nem mondod komolyan... Youtube-műveltségnek hívjuk mi ezt a haverokkal - és azok tényleg nem hülye gyerekek: fizikusok, kémikusok, matematikusok, szóval ők tényleg tudják, hogy hogy működik a világ…..
Gregorius_hun 2011.09.12 19:23:54
Modorosblog Sörmodor 2010.06.22 07:00:00
A borászoknál mindig csak néztünk és kis arccal, kívülállóként néhol irigykedve mosolyogtunk a kedves olvasók által összeválogatott szóvirágokon. Nem nagyon értünk hozzá: vörös-rozé-fehér, száraz-félszáraz-édes. Hosszúlépcső, krúdyfröccs, vadász, viceházmester…..
Gregorius_hun 2010.06.22 17:13:51
@neeskens: Nálunk a koleszban mi is rendeztünk hasonló sörversenyt, bár itt csak az összhatást pontoztuk, és csak olcsó, ill. közepesen drága sörök kerültek a terítékre. A Beck's itt is leszerepelt, viszont a Sárkány Sör meglepően jól teljesített ;)
Helló Tibi! Annyira-annyira hiányoltam a sporttémájú bejegyzéseket, hogy egy poszt megírására ragadtattam magam - aztán tegnap se szó, se beszéd, lehoztad szeberényi kolléga kispályás írását (nem értékítélet, csak jól hangzik!) Namostmár mindegy, megy neked a modoros…..
Euridiké néni már kurvára unja. Megint ott áll előtte a két hülyegyerek: Attiska és Milánka. Pedig ő már hányszor igazságot tett, és mégse jó nekik sehogy. Atti az idősebb és nagyobb: de behemótságához, csöndességéhez élhetetlenség, naivitás és helyenként hirtelen…..
Styxxnek köszönjük szépen ismét a zseniális ötlet mesteri megvalósítását! TOLDI KOMMENTÁROK Arany János Toldi …………………………………….…..
Gregorius_hun 2010.05.13 13:02:23
balage_81 egy meglehetősen elkeseredett, gyűlölettel teli posztot ajánlott fel nekünk - különös tekintettel az utolsóelőtti bekezdésben szereplő fiúra. Azt mintha egy kihasznált , eldobott lány írta volna :) A maximalista család (ajánlott film: Woody Allen: Match Point) A…..
Gergely már a saját blogján is leadta a mai poszt egy korai verzióját, de küldött nekünk egy kibővített írást a mindig jófej rockerekről. A gyűjtemény nem mentes a modorosságoktól (ringyó, delikvens, bekockult) - feltételezem, ezeket szándékosan gyűjtötte egy…..
Gregorius_hun 2010.04.18 13:37:14
@Vorg a Halhatatlan Báró:
Ne is mondd, nekem egyszer a szemembe nyomott egy csaj egy csikket, szerencse, hogy józan voltam, és működtek a reflexeim. De az se sokkal jobb, aki egy telipohár sörrel áll középen, és utána a fél közönség tőle ragadós...
Gregorius_hun 2010.04.19 17:57:53
@Veér Farkas: Bocsi az okozott kellemetlenségekért.

@Ormótlan: Személyesen ott voltam, láttam.

@no mail, no problem: Én sem megyek sosem feketében rokkoncertre, hogy észrevegyem magam :)

@neccharisnyás útonálló: megadjam az MSN-címét? :P

Modor Tibinek ezúton is köszönöm, hogy kirakott, nektek meg hogy elolvastátok és kommenteltétek!
Hiányoltam már a témát - és eleddig csak én próbálkoztam meg egy hasonlóval. Lássuk be, lehettem volna alaposabb is. Most Néma Bob helyettem is folytatja.   A Modoros amatőr filmkritikus -Oszikám, hogy tetszett a legújabb Wright film, A kék lóbabemberek támadása? -Látszik,…..
Gregorius_hun 2010.04.15 23:24:28
@esszelelj: Ez így van :D

Mindenesetre az én kedvencem az, hogy a web 2 lehetőségei miatt ma már minden harmadik retardált, aki 30-nál több filmet látott, kb. filmes blogot indít.

Ahelyett, hogy olvasnátok inkább, nézitek ezeket a holivúdi maszlagokat, amik megölik a fantáziátokat!
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
Emlékszem, még általános iskolás koromban társaimmal hányszor kiáltottunk egymásra így, ha valaki valami marhaságot csinált. Sokszor nevettünk is azon, amikor valaki felkiáltott, hogy "Nem vagyok hülye!", de akkor is, ha azt mondta, "Nem vagyok buzi!".Most már nem…..
Üdvözlök minden idetévedő lelket!Két dolog miatt is szeretnék elnézést kérni első körben. Előszöris az első bejegyzésem hangvétele nagyon csípősre sikerült, ígérem, nem lesz az egész blog ilyen hangulatú. Másodszor pedig azért kérek bocsánatot, hogy ezt az illusztris…..
Elegem van abból, hogy hülyének néznek. Hogy azt mondják, amit gondolok, ostobaság, és jobban körül kéne néznem a világban. Mondják azok, akik képtelenek átgondolni, amit mondanak, és vakon hisznek az igazukban. Elegem van, hogy képtelenek rá, hogy akár egy pillanatra is…..