Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Júliusi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer mindenki találkozik az ördöggel! Még ha nem is a személyesen! A sok dráma - vígjáték vonal után valami brutálisan állat thrillerre vágytam és ma bizony végre megkaptam, de úgy fejbe is vágott, hogy nehezen térek magamhoz. Nehéz nekiállni írni róla, jobb lenne, ha egy…..
Elérkeztünk a sorozat nyolcadik hetéhez, lassan időszerűnek érzem az események gyorsulását a végkifejlet felé, de nem kell tovább várnom: a héten minden megtörténik, amire számítottam – és az is, amire nem. Viszont ne rohanjunk ennyire előre rögtön az elején, hiszen a múlt…..
Júliusi 2018.11.27 19:42:57
@A_Rézi: Igen valami nagy titka lehet,amit nem.akar ,hogy kitudodjon.
Kedves Emberek, íme itt a második évad. Azt gondoltam, hogy a záróepizód volt csak összecsapott és minden koncepciót nélkülöző, de tévednem kellett, a második évadra – most úgy tűnik- ez maga a koncepció. Sajnálom, mert az elején szeretnivaló sorozatnak látszott, de most…..
Júliusi 2018.10.28 14:34:43
@etikette: Jaja,en is csak neztem,milyen Raba Timea...:)
Eleg erdekes amugy a sorozat,engem szorakoztat,bar...
Onodi tenyleg mindenhol ottvan,es nekem is Janka jut eszembe rola.

Nemeth Kristof tul fiatal apanak tunik a 25 eves srachoz...
A tavaly decemberben elindított Korhatáros szerelem volt az TV2 első rendes, heti sorozata, és annyira bejött a csatornának, hogy menten rendeltek is belőle egy második kanyart. SŐT, az étvágy megnőtt, az állami reklámköltésből meg folyt be annyi, hogy abból még egy másik sorozatot is ki lehetett…..
Júliusi 2018.10.25 21:08:25
@merjünknagyotálmodni: Janka volt benne a legellenszenvesebb...
Sokan ismerik a gyakorikédések.hu oldalon folytatott munkásságomat (FuckYeahGYIK-re is kikerült egy), és jókat mulatnak rajta. Ám ennek a tegnapi nappal vége szakadt, ugyanis egy kedves moderátor megelégelte a marhaságaimat, és megvonta az accomról a kérdéskiírás és a válaszolás…..
Vándorbohóc Vége.. 2012.06.20 16:03:17
Na..Mindenki változik.. Jön-megy.. Én is tipródom itt egy ideje.. Nyitok-zárok.. Van ami jó van ami rossz..Több oka is van annak hogy ezt a blogot elhagyom.. Már..Lényeg, hogy tervezem egy ideje.. Valami már most nem tetszett.. és izéé........ *vállvon*De most elköszönök..…..
Júliusi 2017.04.24 12:29:25
@uncsi0: Szia, uncsi0,Júliusi vagyok a hoxáról, írjál,mi van veled!