Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szurkapiszka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madárnak nézve Szuperegó 2012.06.12 02:55:00
Mi is az a szuperegó? Azt nem tudom, de nekem van. Azt tudom még, hogy mennyire romboló és káros is tud lenni egy üzlet kapcsán. És azt is tudom, hogy mennyi buta szituáció alakul ki és mennyi de mennyi pénz úszik el miatta. Szóval az alábbi történet akkor igazán izgalmas, ha…..
Yo tengo una perra! Hétvége 2010.10.09 10:19:27
Hát, úgy néz ki nem megyek Sevillába. Úgy zuhog az eső, mintha dézsából öntenék, a falu vagyis a buszmegálló jó 20 percre van gyalog. Azt hiszem a kutyából komoly problémák lesznek, José a kertész minden egyes alkalommal elmondja nekem, hogy csukjam hátra a kertbe a kutyát,…..
Na, vicces. Nagy nehezen szótárazva sikerült megtudom Chirotól (asszem nem így hívják valójában a házvezetőnőt, de ezt Nikitől lehetne megtudni, mindegy, én így hívom). Szóval Chirótól sikeürlt megtudnom, hogy, legalábbis, ha jól értettem:) hatalmas, fergeteges…..
A hivatalos szcientológia honlapokon semmi információt nem találunk az egyház magyarországi vezető tisztségviselőiről, szervezeti felépítéséről. Úgy gondolom, hogy ez közérdekű adat, ezért most pótolom ezt a hiányosságot. Nézzük sorba: Magyarországi Szcientológia…..
Volt még egy érdekes aspektusa a Sea Orgos létnek (az egyház "szerzetesei, akik 1 milliárd évre szóló szerződést írnak alá. Bővebben a Sea Orgról: Sea Orgos bejegyzés #1 és #2.). Ez pedig a TV-nézés teljes hiánya volt. Hubbard "kutatásai" során ugyanis…..
Találós kérdés - mi van a csillag helyén? a) imperialisták - 1950-es évekbeli kommunista propaganda anyag b) zsidók - 1930-as évekbeli náci újság c) pszichiáterek - 2008-as szcientológia weblap Zene: Mozgalmi dalok egyvelege 1. Tüntetés Rettegtek a ******! Nem…..
Ennyire pofátlanul hazudni! Íme a videó ( dátum: 2008. 05. 07.) Azt mondja: 1. "there is no such thing as disconnection" - "nincs olyan, hogy kapcsolatmegszakítás" Hát akkor ez mi? http://mia.szcientologia.org/html/part12/Chp36/pg0649.html Idézet onnan:…..
Szurkapiszka 2008.05.11 15:00:23
szcientológia: Nem értelek. Azt írod a heroinnal kapcsolatban, hogy "azt orvosok stb. rengetegen bebizonnyították nyílvánosan, hogy nem jó hatással van az emberi szervezetre". Ha ez a mérvadó, akkor be tudok vágni Neked egy halom olyan bekezdést Hubbardtól, amiről a tudomány régesrég bebizonyította, hogy nincs úgy. Nemrég például kutatni kezdtem a neten, az érdekelt, hogy Hubbardnak mi a véleménye a pszichodiagnosztikai tesztekről. Kezdésként itt van ez:

carolineletkeman.org/sp/index.php?option=com_content&task=view&id=531&Itemid=240

Ez az írás nagyjából olyan szintű blödség, mintha Te autószerelő lennél, valaki pedig arról tartana előadásokat a nagyvilágban, hogy az autók belsejében nincs is valójában semmi, üres, önműködő dobozok, és hazugság, hogy motor vagy hasonlók működtetnék. Az autószerelők pedig természetesen kuruzslók, akik úgy tesznek, mintha dolgoznának. Hát ennyit tudott Hubbard erről a területről. Egy (illetve több..tele tudnám linkelni a fórumot hasonlókkal) ekkora orbitális hülyeség elolvasása után mégis ki szeretne eme lángelme "technológiáival" közelebbről is megismerkedni? Ugyan.