Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁdámSoberJump

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Ádám írása] 1, Matthew Perry A Jóbarátok Chandler Bingje, aka Matthew Perry nem titkoltan komoly alkohol, - és drogproblémákkal küzdött a széria forgatása során. A színész élete szerepét játszotta, és elmondása szerint 3 évre szinte abszolút nem is emlékszik belőle. Aki egyébként nézte a…..
ÁdámSoberJump 2017.04.23 09:34:29
@she_wolf: Szia, sziasztok!

Nem terveztem külön regisztrálni egy acc-ot hogy kommenteljek, miután úgyis nemsokára elköltözik a blog saját weboldalra, de erre szeretnék reagálni, mert kicsit félreértettél szerintem.

Az első dolog, és erre Betti is áldását adta, mikor beszéltünk arról, hogy milyen koncepció mentén tudunk, akarunk együttműködni: nem jó irány, ha minden bejegyzéssel meg akarjuk váltani a világot.

Azért nem jó irány, mert nem tudjuk.

Viszont mindketten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan legyen tartalom. Ez néha (a blogot követve láthatod, hogy nagyon ritkán) ilyen mondhatni töltelékanyag lesz. Ez kikerülhetetlen. Viszont az olvasottsága jó a posztnak egyébként, ha valaki a kicsit bulváros felütés miatt rákattintott, utána meg elolvasott egy fontosabb cikket, win-win.

Jelenleg (most számoltam meg) 21 téma van a a közös platformunkon kidolgozásra várva, ebből még 2 ilyen "lagymatag" (leszokásra motiváló filmek & könyvek.)

Mivel a bemutatkozó írásom kettő helyett is elég tömény volt érzelmileg, ezt most helyénvalónak éreztem.

Ez egyébként túl rövid és általános lett, látom már én is.

Viszont nem értek azzal egyet, hogy bármi káros lenne egy ilyen témában. Aki vállalja azt, hogy közszereplő, az véleményvezér lesz egy bizonyos közösségben, és amit mond, az sok mindenkire hatással van. (ez nem mindig jó persze, de ez meg olyasmi amire semmi kihatásunk nincs.)

Az itt leírt sztárok mind a mai napig hirdetik az "igét", hogy józanul is csodálatos az élet. (Carrie Fisher kivételével persze)

Ha megnézed a történetüket, esetleg még kicsit wikipédiázol is, levonhatod a következtetést, hogy többüknek végül a család jelentette a "megoldást", nem Betty Ford ágya.

Ezt azért tartom fontosnak, mert velem is pont ugyanez történt. Holott nem vagyok celeb, és nincs pénzem Floridai luxus-elvonóra.

Ráadásul Eric Clapton történeténél kevés motiválóbbat ismerek, mert amikor a 4 éves kisfiad kiesik az ablakon, nincs pénz, nincs különbség, csak összetört szülők vannak. Az az ember ugyanúgy sírva aludt el, mint bárki, akivel ilyen történik.

Szóval summa summrarum, nem találtam fel a rák ellenszerét, de azért károsnak sem gondolnék egy ilyen cikket.

Próbáltam egyébként magyar példát is keresni, de valóban nincs pozitív.