Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolcs Tari

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honlapok:www.miserium.comfacebook.com/Miseriummiserium.bandcamp.com Szögezzük le keserűen az elején: azon kevesek közé tartozunk, akiktől elviekben támogatásra és pozitív recenzióra számíthat a Miserium progresszív rock/metal muzsikája. És szögezzük le önkritikusan, meg még keserűbben: elmaradt ez…..
Szabolcs Tari 2017.04.22 19:13:56
@garael: Nagyon köszönjük, ez a valaha kapott legkedvesebb összehasonlítás. Amikor az Angelo-t először meghallottam, komolyan azt sem tudtam, hogy ilyenre halandó emberek hogyan lehetnek képesek. Most így 16 év távlatából még mindig isteni amit BZ-ék akkor és ott letettek az asztalra! Rendkívül szerencsésnek érzem magunkat, hogy a BZ Project keretein belül eljátszhattunk pár dalt arról a lemezről.
Szabolcs Tari 2017.04.22 19:20:00
@Dionysos: Sajnos ezen nincs mit szépíteni, ami mellé ment, az mellé ment :) Ha gondolod ennek ellenére hallgasd meg a teljes lemezt a bandcamp oldalunkon:
miserium.bandcamp.com/album/ascension

Gyerek korom óta óriási fanatikusa vagyok Warrel Dane-nek. Annak a drága embernek minden szavát lehet folyamatosan érteni, soha nem kellett elővennem a szövegkönyvet, hogy lecsekkoljam, itt meg mi történik?! Ez a példa lebegett a szemem előtt amikor a vokálokat csináltam, aztán már látjuk milyen lett az eredmény. Álmos egyébként sokkal ügyesebb (mélyebb énekek), tudja, hogy hogyan kell kenni a szöveget.