Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palma

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kopirájt300 kisérő rendezvények 2010.02.23 16:34:35
Gondoltam, hogy jó lenne kisérő eseményeket rendezni a kiállításnak. Pás ötletem már megvan.Vita a szerzői jog jövőjéről. Bodó szeretném meghívni (már mondott igent), egy konzervatív hozzaállás képviselőjét (keresek) plusz egy alkotót - egy aktivísta zenészt, írót, film…..
A maszaj az egyetlen hagyomanyait orzo nepcsoport Tanzaniaban - allitjak a helyiek. Arushaban, mint a Maszajfoldhoz legkozlebbi "nagyvarosban" sok-sok maszaj dolgozik, tobbnyire ejszakai orkent, azaz watchman-kent. Szuaheliul askarinak hivjak oket (aszkari), es megbecsult tagjai a…..
Lakas, a piac es kirandulas fotok, na meg a Kibu (szuaheliul: Kibo) indafoto.hu/innen_nezveAz internet itt nagyon lassu, elkepesztoen lassu - internet cafe vagy ENSZ fohadiszallas: egykutya. De ez a ti fejeteket ne fajditsa. Karibu, azaz welcome!..
Egy hete, 2008. majus 17-en dudalasra es ordibalasra ebredtem - mintha a fejem mellett lenne a bazar vagy egy kozlekedesi baleset - vagy baleset a bazarban. Igen, itt vagyok, megerkeztem Afrikaba. Kikaszalodtam az ejszakara magamra huzott szunyoghalo-baldachin alol, es…..
Arusha Hotelwww.thearushahotel.com/contact_us.htmtel.: 00 255 27 250 7777Good afternoon. Can I speak to my wife, Misses Zs. Z., please? Thank you.és a munkahely:ENSZ - Ruandai Háborús Bűnöket Vizsgáló Nemzetközi TörvényszékICTRArusha International Conference CentreTelephone: +1 (212) 963…..
körülmények, vasút, hotelsearch.lonelyplanet.com/search.doENSZ térképwww.un.org/Depts/Cartographic/map/profile/tanzania.pdfmsn időjárás ARUSHAweather.msn.com/local.aspxUN ICTR - a munkahelyem…..
Ethan Zuckermann blogjawww.ethanzuckerman.com/blog/..
Milyen bank működik Tanzániában? A legjobb lenne számlát nyitni itthon, átutalni rá 2 hónapra elegendő pénzt, plusz némi tartalékot. De ma május 1. van, minden zárva, intézkedni, telefonálni nem lehet. Marad a netes tájékozódás:A Barclays és a Citi banknak van fiókja és…..