Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szimpatikus Csecsen

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk (Gasparus Magnus) hívta fel a figyelmünket erre a videóra. Aki nem értené, miről van szó: egy csecsen (azaz legalább kettő, mert a másik videózott) Budapesten kinyomozta, hogy ki dobálta meg a szovjet emlékművet, majd (régi jó csecsen szokás szerint) arra kérte szépen, hogy…..
Szimpatikus Csecsen 2017.05.05 06:55:49
@Untermensch4: igen, ezen én is mosolyogtam. Kavkaz nick biztosan megt tudná világítani, hogy mitől az. :))
Szimpatikus Csecsen 2017.05.10 10:40:41
@zombigyilkos: nem kenyerem az offolás, de mivel te elég okos és tapasztalt fiúnak tűnsz, és a sok ":)" miatt vidámnak is, ezért megköszönöm, ha irányt mutatsz a lenti kérdésekben.

Többször jelezted már, hogy érveim erejét gyengíti, személyemet kvázi hitelteleníti, hogy csak most regisztráltam, kevés a hozzászólásom, és azok is csak ehhez a poszthoz fűzöttek, máshol nem szóltam még hozzá.

Kérdéseim:

1. Ez a 71. hozzászólásom: hány hozzászólás szükséges ahhoz, hogy a nick kikerüljön a "kamunick" státuszból?

2. Szükséges-e, hogy más posztoknál, vagy más blogon is hozzászóljon a nick, hogy kikerüljön a hiteltelen, "hisztis" kategóriából?

3. Van-e egy meghatározott időtartam a regisztrációhoz képest - mondjuk egy hónap, egy év, több év -, aminek leteltét követően a nick hitelesebb lesz, és egy vitában más nickek nem kötnek bele emiatt?

4. Szükséges-e a fentieknek együttesen fennálniuk, vagy külön-külön is lehetséges-e az előrelépés (pl. valaki fél év alatt eléri az 1000 hozzászólást egyetlen posztnál, vagy 1000 poszthoz szól hozzá fél év alatt, vagy nem szól sokat hozzá, de 10 év eltelik a regisztrációja óta, stb.)?

+ 1. Ha van olyan kommentszám/kommentelt blogszám/regisztráció óta eltelt időtartam a fentiek szerint, ami a nicket hitelesíti, akkor a nick korábbi fázisban született kommentjei utólag hitelesek lesznek-e, azaz lehetséges-e utólag kikerülni a "kamunick" és az "egy blogra csak azért (regisztrált), mert éppen hisztizni támadt kedve" kategóriából?

+ 2. Ha a fenti kérdésekre igenlő a válasz, akkor hol vannak lefektetve ezek a szabályok? Küldj egy linket, kérlek.

+ 3 Ha a fenti kérdésekre nemleges a válasz, akkor nem érzed-e magad hülyének?