Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dellar Zsolt

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag tény volt, hogy az Arsenal walesi válogatott középpályása a Juventus kötelékében folytatja pályafutását, s hosszú ideig csak az volt a kérdés, hogy már januárban csatlakozik új csapatához, vagy nyáron, szerződése lejártával távozik majd Londonból. A téli átigazolási időszak lezárult,…..
Dellar Zsolt 2019.02.12 03:51:04
@Juvegaspy: hírekben 20 millió forintot írtak a magyarok nem eurot. Szóval kb 6.5-7 millát fog keresni euróban.
A Juventus a könnyűnek aligha nevezhető decemberi versenynaptár következő állomásához érve, újabb fontos mérkőzéssel folytathatja menetelését a nyolcadik bajnoki cím felé. A jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzés miatt péntek estére kerülő összecsapáson a mostanra a…..
Dellar Zsolt 2018.12.08 08:29:36
Én örültem a győzelemnek, szokásos Juve győzelem volt,amit megszokhattunk az évek alatt, szóval nem értem a károgokat, itt sokan rossz csapatnak szurkolnak. 95 óta Juve drukker v.ok,szóval kispöcs korom óta,de nem emlékszem h mindenkit 4-5 gólokkal vertünk volna, majd minden meccsen, mint a spanyoloknál egy-két nagy csapat.Mindig is tartva az olasz foci védjegyét, az 1:0-át,ezért is kaptam már két agyvérzést, 1 stroke-ot,meg 4 szívinfarktust :D Viccet félre téve,nem bántásból mondom, mert lesz,aki válaszol majd,hogy én is 93 óta bla bla bla.... igaz lesz vagy nem azt nem tudom,de hogy nem focizott,a focihoz sincs szeme, hogy lássa mi az a terület passz, elmozgások, helyezkedés, terület védekezés, csak nyomja a fifát eszetlenül, mégegyszer elnézést a kifejezésért.Mikor azt olvasom Politano veszélyesebb,mint Dybala, a posztjuk nem is ugyanaz.Politano szélső mint Perisic, Nálunk nincs szélső két csatár van mögöttük Dybala,aki tartja a labdát,sokat faultolják (megjegyzem nézzétek meg az inter sárgákat, hányat kaptak róla) teszi előre és visszafele a labdákat,szóval benn van a sűrűjében. A lényeg, hogy Dybala nem volt rossz tegnap egyáltalán,attól h lecserélik,még jó volt, Ronaldot nem nagyon kapja le Allegri,meg Mandzut is riktán,főleg h Kean van helyettük csak.Costa meg jobb szélre jött be,Mandz meg kiment balra,Dybala posztja megszünt a cserével.Jó volt Costa,de nem ugyanazt játszák,és ezért mondtam a fifát,mert itt sokan ott verdesik a gólokat a támadókkal.Dybala idén kevesebb gólt fog lőni,de Allegri is elmondta változott a posztja Ronaldo miatt,nem egy ék van fenn,mint Higuain volt,hanem kettő.Van hova fejlődnie,de tegnap nekem tetszett,szerintem kezdi megérteni a feladatát.Dybala akkor veszélyesebb,ha nincs Ronaldo vagy épp Mandzukic. Szóval szarnak nevezni meg ilyenek,én nem is értem, valószínű Allegri nem véletlen kezdeti,sokan sírnak Bernardeschiért, na ő játszhatna kb Dybala helyett,de gondolom meg van az oka miért ő a csere.Mégegyszer elnézést,ha v.kit megsértettem,nem kell válaszolni meg vagdalozni, inkább csak elgondolkozni.Toronymagasan vezetjük a bajnokságot,akkor szarok vagyunk meg gyenge a bajnokság,de vezetünk könyörgöm.Megvertük az Intert!!! Nem örülni kellene? Na Forza Juve,arra kérném a blogosokat,ne mindig ekézzünk v.kit,csak örüljünk a sikernek:)
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli a Cristiano Ronaldo leigazolásához vezető stratégiáról beszélt, amely révén a klub a világ legnagyobbjává kíván válni. A szédületes átigazolási összeg és bérköltség mellett, a korábban elképzelhetetlennek tartott igazolás segítségével…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Sportitalia értesülései szerint Matteo Darmian lesz a Juventus első nyári igazolása, s a válogatott védő, aki 12 millió euro fejében hagyja majd el a Manchester United csapatát, ma átesik a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokon. A hírforrás szerint Darmiant tegnap Milánóban látták, s a védő…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Dellar Zsolt 2018.01.20 22:52:02
@The king of alibis: Pont nem egy rossz játékos,kb két éve, mondogatom másoknak, hogy miért nem került eddig szóba,egy időbe belenéztem Psv meccsekbe online,mikor tippmixen tettem rájuk,és jó a srác,mellesleg a válogatottban is jó volt, a vb-n is, pedig az 4 éve lesz már.Nem tudom most top formában van vagy sem,de Darmian helyett 100-szor jobb megoldás az fix.Nekem inkább az volt a hihetetlen,hogy nem nyúlták le az angolok,mint az ilyen Janmaat féléket.Most én is azt mondom,hogy bízzunk a vezetőségben.Én nagyon remélem, ez a hír igaz.
Dellar Zsolt 2018.05.05 13:14:40
@m.martin91: A primavera mutatói jobbak, mint Kean-nek,és eddig Serie A góltermelésben se mondhatni,hogy gyengébb lenne. Atalantában számolnak vele,ami erős középcsapat és nem kiesőjelölt.Ebbe a Barrow gyerekbe tényleg nagy potenciál van, ugyanúgy mint Kean-be is,legalábbis nagyon remélem.Azért az ügynök mennyit számít.Transfermarkton Barrow 500 ezer, Kean meg 7 milla,azért durva a különbség:) A drága Raiola:D
Olasz források szerint az FIGC képviselője úgy döntött, hogy nem indít vizsgálatot vagy eljárást a Juventus mestere, Massimiliano Allegri ellen, miután a tréner többféleképpen értelmezhető megjegyzéseket tett Paolo Tagliaventónak. A bianconero csapat 3-2-re nyert az Inter ellen szombaton, azonban a…..
Az esti milánói összecsapásnak a házigazdák kissé felforgatott kezdőcsapattal fognak nekivágni, míg a Juventus várhatóan inkább konzervatívabb csapatot küld a pályára. Az AC Milan és a Juventus közötti találkozó 18.00 órakor veszi kezdetét, és a milánóiak nem számíthatnak az eltiltott Leonardo…..
Dellar Zsolt 2017.10.28 13:08:00
Dellar Zsolt 2017.10.28 14:27:55
@Rikoo: előtte írtam h a balos jobbos akart lenni
Dellar Zsolt 2017.10.28 14:27:55
@Rikoo: előtte írtam h a balos jobbos akart lenni
A Juventus küzdelmes és döcögős győzelmet aratott a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s ezzel komoly lépést tett a továbbjutás felé, vasárnap pedig az Udinese otthonába kell feledtetnie a Lazio elleni kínos hazai vereséget, amelynek következtében öt pontra nőtt a távolság az éllovas…..
A Juventus látványosnak aligha nevezhető mérkőzésen aratott nehéz, ám annál fontosabb győzelmet a Sporting CP elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, ezzel pedig komoly lépést tett a továbbjutás felé az egyenes kieséses szakaszba. "A ma esti mérkőzés távolról sem…..
A formáját kereső Juventus két gyengére sikerült bajnoki mérkőzést követően tér vissza a nemzetközi színtérre, s szerda este a Sporting CP csapatát fogadja majd az Allianz Stadiumban. A lisszaboni együttes elleni hazai Bajnokok Ligája.mérkőzésen nem lehet más a cél, mint a…..
Dellar Zsolt 2017.10.18 21:41:53
www.eplsite.info/stream15.html

én itt nézem sony hd műsor és végre nem akadozik annyit.
Massimiliano Allegri szerint csapata figyelmen kívül hagyta az elmúlt meccseken jelentkező figyelmeztetéseket, és ezt ki is használta a Lazio, amely 2015 augusztusa óta tartó veretlenségi sorozatot szakított meg a Juventus otthonában. Az Öreg Hölgy ötvennyolcadik meccse volt ez saját…..
Dellar Zsolt 2017.10.15 14:50:16
@Drughi Di Bianconeri: Lang és Guzmics:D:D:D Még a magyar válogatottba is kevesek,egy lapon emlegetni az olasz válogatott védőivel, a nap poénja,ezen jót nevettem:D:) Meg Bentancur, mint Nagy Ádi.El kellene pár ilyen Nagy Ádám a magyar keretbe, fordított esetbe Uruguay-ban megnézném Nagy kapna-e behívót,nemhogy a kezdő csapatukba kerülne.Páran szálljanak már vissza a földre,8 forduló alatt volt egy zakó,még ha otthon is,azért ennyire alázni a csapatot,mint ahogy páran teszik,ahhoz csak gratulálni tudok:) Forza Juve
A múltban a Napolinál is megfordult erőnléti edző, Corrado Saccone véleménye szerint a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín nem tekinthető lustának, azonban gyakran túlságosan támaszkodik a tehetségére. Az argentin csatárnak az idei szezonban több kritikával kell szembenéznie…..
Dellar Zsolt 2017.09.22 10:11:41
@En7ex: Teljesen egyetértek,hogy jó lenne neki is a verseny helyzet és Kean ahhoz még túl fiatal lett volna.Ő és Dybala helye fix mindig a kezdőben.Balotelli jó játékos,de mindig agyatlan marad,franciáknál se nagyon változott.legalábbis néztem pár meccset,ő sose fog felnőni,alázattal játszani,akkora arca van, hogy elfoglalja a 16-os területét.Én Duvan Zapatat elnéztem volna cserének mögötte,csak vitte sajna a Samp vagy Babacart a Fióból,túl sokat mellőzik,pedig ő se olyan rossz kis játékos.
Dellar Zsolt 2017.09.22 11:14:03
@En7ex: Marottáék hamar elküldenék másik éghajlatra.Az öltözőben meg csak feszültséget szítana.Itt nem lenne akkora király arc,mint a Nice-be, be kéne állni a sorba,ami neki nem menne,a válogatottba megmutatta mennyire megy.
Miralem Pjanić nem tagadja, hogy a Juventus jobban teljesíthetett volna, és számára különösen az első félidő utolsó másodperceiben elszenvedett gól volt fájó. A Barcelona hazai pályáján Lionel Messi két góllal, Ivan Rakitić pedig egy góllal járult hozzá a végső…..
Dellar Zsolt 2017.09.13 13:47:46
@Pitts: A második gólnál ő vette le Suareznek? ez komoly:D:D:D igen az ő hibája, Sandro meg a végzősbálra kisérte Messit,Sturaro meg gyakoroltatta a kapuralövést Rakiticcel,mert mostanság nem szerzett elég gólt.Értem!!! :D:D
Itt sokan eldöntik h v.ki szar,és akkor mindent a nyakába kell varrni, kezdve Benatiával meg De Sciglioval,az egész csapat nem muzsikált jól,csak kb 40 percig aztán vége is volt.Rugani is bajnokikon nem egyszer bizonytalan,és bénázik,akkor meg azt olvasom,mert nincs játékban meg még fiatal bla bla bla.... Lehet az edző nem véletlenül nem meri betenni.Ruganinál belefér,Benatia meg szar,"adjuk el a csába".Egyik sem jobb a másiknál,összhangnak kell lenni a mozgásokban,és együtt erősítik egymást.Bonucciék is azért szarok külön-külön,ahogy mondják egységben az erő.
Dellar Zsolt 2017.09.13 13:56:46
@steven.h: Támadás építésnél valakinek menni kellett volna jobbra,mellesleg Matuidi párszor meg is tette,h balra ment.Ha még mindig olvastál volna normálisan,irtam h Dybala jobb szélen volt meg középen is egyszerre két fele nem mehet,ezért hiányzott a kolumbiai szélen,amit nem értessz attól h középen 3an vagyunk és nincs jobb szélső az egyik középpályás mikor támadunk húzodhat jobb felé,h segítse dybalát,de mivel senki nem tette, Dybala kiment jobbra és aztán láttuk mi lett a vége semmi.Ha belül volt akkor meg a szélt nem lehetett bejátszani jobb oldalt,csak a balt ahol costa néha megpróbált elfutni.szóval dybala mostanság villogott,de most mi tettünk róla h ne tudjon fickándozni,ahogy szokta.Volt amúgy példa bajnokin is emlékszem Pogba középpályás volt de kihúzodott balra,csak ennyit kellett volna.Attól h van egy taktika nem kell mindenkinek ott állni ahova kiírták az eredmenyek.com-on.
Dellar Zsolt 2017.09.13 14:14:44
@Rikoo: Azért védem csak,mert ő is csapattag és mind a 3 gólt a nyakába varrnák itt jópáran.Az egész védelem fos volt,nem kell szépíteni.hülyeség egy emberre kiélezni az egészet,korábban írtam h a védelembe mindenképp kell ember,nem azért írtam, mert Benátiát tartom a legjobb védőnek,csak sokan úgy írják mintha a tegnapi meccs rajta ment volna el,voltak itt páran a csapatban,akik jelentkezhetnének eme címre és előre állhatnának,s nem biztos h Benatia lenne az.
Rodrigo Bentancur szerint a tegnap este főszereplője, Lionel Messi egy másik planétáról származik. A húsz éves Bentancur nagy meglepetésre a torinói csapat kezdőjátékosai között kapott helyet, még úgy is, hogy azelőtt csupán egyszer, csereként kapott lehetőséget. A…..
Dellar Zsolt 2017.09.13 12:46:56
@Apuleius: Bocsánat június végén betöltötte:D Lényegében tök mindegy,akkor is fel kell venni a ritmust,nem azon múlik h 19 v 20.
Dellar Zsolt 2017.09.13 13:19:10
@Apuleius: Ott a pont:) Azért nyeltem be én is, mert megmaradt h m4-en azt mondta a fazon
A nyári átigazolási időszak lezárása előtti órákban a Juventus kölcsönadta ifjú tehetségét, Moise Keant az első osztály újoncának, a Hellas Veronának. A mindössze 17 esztendős támadó volt az első, aki már a 2000-es években született játékosként képes volt betalálni Európa öt legerősebb…..
Dellar Zsolt 2017.09.01 00:39:56
@Rikoo: ja értem,de ha itt marad, akkor is kifizethették volna érte,meg ha jól emlékszem Raiola akarta h kölcsönbe menjen fejlődni, ha viszik, úgyis vitték volna,de olaszként reméljük a Juventus a srác álma,akkor maradni fog.Mire Higany nagyobb sörhasat növeszt,addigra pont beérik,h átvegye a helyét.
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Juventus végül megállapodásra jutott a Schalke csapatával a német védő, Benedikt Höwedes átigazolásáról. A játékos 3.5 millióért először kölcsönben érkezik, majd az olasz klub 11.5 millió euróért végleg megvásárolhatja. A…..
Spanyol források szerint a Juventus 33 millió eurós ajánlatra készül André Gomesért, mindazonáltal a Barcelona 50 milliós árat határozott meg. A huszonnégy éves portugál játékost a Valenciától vette meg a katalán csapat 35 millió euró plusz 20 millió euró bónuszokért,…..
Már hosszú hetek óta borítékolható volt, hogy az Arsenal lengyel kapusa, Wojciech Szczęsny csatlakozik a Juventushoz, ahol a több játéklehetőség reményében a Valenciához igazoló Neto helyét veszi át az örökifjú Gigi Buffon mögött.  A hálóőr végül tegnap valóban megérkezett Torinóba, ahol sikerrel…..
Tegnap Torinóban hivatalosan bemutatták a Boca Juniorstól szerződtetett Rodrigo Bentancurt is, aki első nyilatkozatában elmondta, megtiszteltetésnek érzi, hogy a Bianconeri színeiben léphet majd pályára. Az Öreg Hölgy még a Carlos Tévez-biznisz keretében szerzezz opciós jogot a…..