Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem mese

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lacfi Ági Valentin-nap reloaded 2011.02.12 00:05:00
Eltelt egy év és újra közeledik Bálint/Valentin napja.Az egész Valentin ügy egyébként hozzáállás kérdése.Ha Te az a fajta vagy, aki minden lehetőséget kihasznál egy kis ünneplésre, már csak azért is, hogy kiszakadjon a megszokott hétköznapokból, akkor valószínűleg…..
A boldogsághoz nincs más út: szívedből kell élned. Nyitott szívvel, nyitott lélekkel tudod kitárni előtte az ajtót. Mert az ajtó a szíved maga. Veszélyes? Úgy gondolod? Sokkal veszélyesebb bezárt ajtók, bezárt ablakok -bezárt szív - mögött élni. Egy zárt szív, zárt lélek…..
nem mese tovább 2008.05.02 14:45:00
Még írok ma egy kicsit. A volt kedves hazaért.....haza? volt kedves? Ezt a szót midíg Ő használta, nekem nem tetszett sosem... talán egy öreg Suzukival, vették neki, mert kellett. Gyereket kell hurcolni vele. Eddig jó volt az enyém. Mostmár az nincs.Elgondolkodtat miből vették. Sokat…..
nem mese élet 2008.05.02 07:48:37
Életrajz, az első 40 év  Csak úgy egyszerűen. Sosem voltam könnyű gyerek, már a születésem körülményei is nagyon nehezek voltak. Kicsi voltam, koraszülött, több órás vajúdás után, nyakamon, nyelvemen a köldökzsinórral, félholtan szült meg anyám. Ezt aztán…..
nem mese hát 2008.05.01 12:04:00
jó, írok, azt mondják ez segít. Még tanulgatom hogy kell, de rá fogok jönni.Olvassa mindenki, aki kíváncsi olyan szeretettel és megértéssel, ahogy azt egy "bukott" anya tudja adni. Mónika show. Jutott eszembe. De ez más.Még jövök..... Csak tanulom, bár civilizált…..