Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afromonkey

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap olyan koncerten voltam, amiről jó 10 éve még gondolni sem mertem volna, ugyanis elég hadilábon álltam ezzel a bandával a kezdetekben. Elég infantilis így utólag, de mivel a kedvenc bandámat a Limp Bizkitet ők elég erőteljesen leszólták, nem is adtam nekik igazából esélyt…..
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
ROFL-net Reccs,Ripszropsz,Krach 2009.07.05 06:01:00
GYENGE IDEGZETŰEK NE NÉZZÉK MEG! DE TÉNYLEG!  Küldte: Nebo..
Garry's mod Star Steam 2009.02.04 23:02:00
Igen, egy újabb steam hack PackMantől, aki a Pacsteamet is csinálta, de ez sokkal jobb és működik is! Garantáltan le lehet vele tölteni ezeket a játékokat!(A játékokkal neten is lehet játszani, cs:s ban némeik VAC-os szerverre is felenged):Counter-Strike 1.6Half-LifeDay of…..
IP:amd.poison-hosting.com:19400Password/Jelszó: gmodAz új szerver kedves sRaH barátunknak köszönhető! A szerver nonstop megy, fix IP-címe van és 1GB (le/fel) internet sebesség (a laggot el lehet felejteni :) )Remélem mostmár többen fogják látogatni a blognak a szerverét! Nos…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Afromonkey 2008.10.31 13:49:04
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Rossz PC Juniorok Szavazás 2008.07.09 10:13:00
Az Othala és Senshi Inoue által vezetett othala-senshi.blog.hu ismét asegítségeteket kéri, hogy milyen játék kerüljön bemutatásra. Ha ti is szeretnétek kivenni magatokat a "munkából" akkor nincs mit tenni, csak megnézni ezt a videót ami felkínál 5 játékot és…..
Le lehet szedni a garry's mod 10v ingyen PacSteam: Eloszor szed le innen Telepítsd arra a meghajtóra ahol a legtöbb a szabad hely (nem vicc ;)) Inditsd el a setup-ot. Instalald fel rendesen.Az install vegen bejon 3 kis kocka amibol 1 be van pipalva(uj verzio keresese) abbol szed ki a pipat.Ha ezt…..
Garry's mod Kérdezz ~ felelünk(4) 2008.06.12 12:58:00
It kérdezhettek gmod-al vagy gépes problémákkal nagyjábol bármit mivel mindenre misem tudjuk a választ (még) :D..