Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bugya Brigi

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar tervezők készítették, mindenképpen meg kell, hogy nézd. (x) A tikkasztó nyári hőségben a levél sem mozdul, mintha minden megállt és lelassult volna. Ebbe a hőguta miatti lomha állapotba hoz egy kis frissességet a NON+ kifejezetten nyárra készült kapszulakollekciója, a SUMMER+. A NON+…..
Ha így ápolod, nem lesz gondod a mitesszerekkel, pattanásokkal, öregedéssel, pigmentfoltokkal. (x) A problémás bőrre jellemző zsíros, fénylő bőr, pattanások, mitesszerek nem csak kamaszkorban keseríthetik meg mindennapjaid. A bőrproblémák felnőttkorban is előjöhetnek, akár a stresszes életmód…..
Ritka, hogy ennyire jól összeállított kollekciót látni Magyarországon. (x) Imádod a szép ruhákat, szereted a különleges kiegészítőket? Vágysz valami újra, de nem tudod, merre indulj? Új butiksorozat indult hódító útjára! Hiányzik a vásárlás élménye, meghittsége? Keresd Lagerda eseményeit, ahol…..
Tavalyi pályázatunk egyik nyertese lenyűgöző ékszerkollekciót tervezett. (x) - A napokban valóra válhatott egy régen dédelgetett álmom: elkészült első, önálló ékszerkollekcióm, mely a Silver spoon collection by ZsZs elnevezést kapta - meséli lelkesen Zsurka Zsani, tavalyi divattervező pályázatunk…..
Nézd meg te is a fotókat, és gyűjts ötleteket a magyar tervező ruháiból. (x) A tavaly a Femina által nagy sikerrel megrendezett White Caviar divattervezői pályázat egyik döntősét, Béres Blankát kerestük fel ezúttal a pályázat nyertesei közül, hogy megnézzük, milyen lett az új kollekciója, és…..
A stylist szakember beavat a legfontosabb szempontokba. (x) Születésnap egy évben egyszer van, ilyenkor általában a nők szeretik különleges és egyedi ruhákban ünnepelni az elmúlt évet, azt ugyan már kevésbé, hogy egy évvel idősebbek is lettek, de a csodálatos ruhaköltemények ezt is feledtetik…..
Hasznos tippek a hőségre, ha karcsúbbnak szeretnél látszani. (x) A szabásvonalakkal, színekkel rengeteget javíthat egy nő az alakján, ha tudja, mi áll jól neki. Ez viszont nem is olyan egyszerű, ráadásul nyáron, a nagy hőségben nem viselünk annyi ruhát, amivel itt-ott el lehet csalni a fölös…..
Biztos, hogy az évszaknak megfelelően ápolod bőrödet? És a megfelelő ásványi sókkal táplálod? (x) Az emberi szervezetben megtalálható ásványi sók felelnek életfunkcióink megfelelő működéséért, ezek hiánya különböző bőrproblémák kialakulásához is vezethet. Az esszenciális ásványi sók…..
Megmutatjuk az egyik legjobb megoldást, ha szeretnéd megújítani ruhatáradat és a megjelenésedet. (x) Végre nagyon tavasz van, és térdelőrajtban itt várakozik a nyár, mindenki a bezsongás szélén, nyílnak a virágok, jöhet a szerelem és a 30 fok! A szép idő és a napfény új távlatokat nyitva…..
Arnóczy Janka remek tippeket osztott meg velünk, hogyan korrigálható ruhákkal, kiegészítőkkel egy nő megjelenése. (x) Te is azok közé a nők közé tartozol, akik folyton elégedetlenek önmagukkal, és mindig tökéletesíteni szeretnék megjelenésüket? Ha szeretnél karcsúbbnak, nőiesebbnek tűnni, akkor…..
Nézd meg Arnóczy Janka kapszulakollekcióját! (x) Arnóczy Janka nyerte a Femina.hu divattervezői pályázatát, a White Caviart. A fiatal tervező szőrmével díszített bőrkabátja sokaknak felkeltette az érdeklődését. Mi most arra voltunk kíváncsiak, hogy azóta mi minden történt Jankával, hogyan alakított…..
Olyan egyszerű, hogy tán eddig eszedbe sem jutott, pedig nagyon látványos. Idén lesz az esküvőd? Vagy valamelyik barátnőd megy férjhez? Mutatunk néhány ötletet látványos, de pénztárcabarát dekorációhoz. A lufira talán eddig nem is gondoltál mint szóba jöhető opcióra, holott rengetegféleképpen lehet…..
Az ismeretterjesztés új formája. Így védd te is a környezeted. (x) A pilisszentlászlói székhelyű Go Green Nonprofit Kft. az Új Széchenyi Terv fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányokat támogató pályázata keretében valósított meg nyereményjátékkal…..
Rengeteg sztár ránctalanít, de vajon melyik biztonságos? Tudd meg most, mit mond a szakértő! (x) A ráncok kezelése során használatos anyagról, a botoxról rengeteget hallhatunk, sokakban visszás érzéseket kelt, félnek tőle. A botoxkezelés lényege, hogy azon izmokhoz juttatja el a hatóanyagot,…..
A magyar tervező nőiességgel tölti meg az irodai viseleteket. Ötletek, hogy csinos lehess, de komolyan is vegyenek. (x) A Camicia by Korinna, Kocsis Korinna szépségkirálynő és modell valamint Király Beáta divattervező közös elképzeléséből jött létre. Elegáns, elsősorban üzletasszonyok részére…..
Segítünk kitalálni, hogy mit is ajándékozz. Így nem kell majd az utolsó pillanatban kapkodnod . (x) Mostanában sokszor felbukkan a tévécsatornák reklámblokkjában egy olyan szösszenet, amikor a főhős egy időben több területen is maximálisan teljesít. Sportol, társadalmi életet él, a családjával…..
Ha ezekre odafigyelsz, a vendégek garantáltan jó emlékekkel mennek haza az esküvőről. (x) Minden esküvő kulcskérdése a vacsora. Milyen felszolgálási módot válasszunk? Hányféle ételt rendeljünk? A döntéskor a legfontosabb szempont, hogy vendégeink teli hassal élvezhessék az estét. Ha a vacsora…..
Ha ezekre odafigyelsz, a vendégek garantáltan jó emlékekkel mennek haza az esküvőről. (x) Minden esküvő kulcskérdése a vacsora. Milyen felszolgálási módot válasszunk? Hányféle ételt rendeljünk? A döntéskor a legfontosabb szempont, hogy vendégeink teli hassal élvezhessék az estét. Ha a vacsora…..
Kattints, és nézd meg, miben lehet segítségedre a Háda webshopja. Új ruhatár fillérekből, bármikor. (x) Már megint őrültek háza van a munkahelyen. Senki sem tudja, hogy merre van arccal előre. A kolléganőm éppen heves gesztikuláció közepette taglalja, hogy mennyire kezelhetetlen volt ma reggel a…..
Kattints, és nézd meg, miben lehet segítségedre a Háda webshopja. Új ruhatár fillérekből, bármikor. (x) Már megint őrültek háza van a munkahelyen. Senki sem tudja, hogy merre van arccal előre. A kolléganőm éppen heves gesztikuláció közepette taglalja, hogy mennyire kezelhetetlen volt ma reggel a…..
Bemutatunk három tökéletes és romantikus esküvői helyszínt. Válaszd ki kedvenced! (x) Szinte minden esküvő megszervezése a helyszín kiválasztásával kezdődik. Ha a nyári hónapokra tervezitek esküvőtöket, mielőbb érdemes elkezdeni a válogatást, és jó előre lefoglalni a kiválasztott termet. Mindig…..
A legújabb, hangsúlyosan nőies kollekció egyik darabja végre a tiéd lehet! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget. (x) A Daalarna magyar divatmárka egyre több ember számára ismerős. Most három szerencsés meg is nyerheti az új kollekció egy-egy darabját! Érzéki megjelenés, felejthetetlen…..
Végre egy jó hír! Nincs többé hosszas sorban állás, csak vegytiszta turizás. (x) Közismerten imádunk hádázni. Vagyis vadászni, turkálni milliónyi, a számunkra elengedhetetlenül fontos holmi - ruha, cipő, blúz, táska, csilivili kiegészítők - között, és még sorolhatnánk hosszasan, mi mindent…..
A nyár a napsütésé, a strandolásé, a szabadságé és a fesztiváloké. Így pasizz szórakozás közben. (x) A biztonságos szex nem merül ki az óvszer használatában. Te mennyire vagy tájékozott a témában? Elmesélünk egy megtörtént esetet, amin lehet, hogy te is meg fogsz lepődni. STOP STD! Kampány a…..
A tündérmesébe illő történet és a vidék romantikája összefonódik a magyar birtokon. (x) Végre itt a nyár és kiszabadulhatsz a fülledt városból. A Bükk szívében fekvő Szilvásváradnál pedig keresve sem találsz szebbet! Itt igazán tiszta a levegő, minden csupa-csupa zöld és maga a megtestesült…..