Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Debreceni Andi

801 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem muszáj új ruhát venned szilveszterre, az otthoni darabjaidat is könnyen partiszereléssé változtathatod. - Nincs egy göncöm sem, amit felvegyek! - ugye, ismerős ez a mondat? Ha te is kétségbeesve próbálod kitalálni, hogy mit vegyél fel a szilveszteri buliba, akkor kukkants bele kis…..
A kókuszolaj sokoldalú segítség a szépségápolásban. Használd ki! A kókuszolaj olyan, mint valami alternatív három az egyben ápoló, ugyanis a hajon, a fejbőrön, a körmökön és a bőrön alkalmazva is hatékony segítség. Nincs szükség arra, hogy hosszasan válogass a drogériák termékei között, ha jót…..
A hideg időben is érdemes a rövidnadrággal kísérletezni, mert centikkel is megnyújthatja a magasságot. Ha már eltetted a nyári rövidnadrágokat, akkor most szedd őket elő, mert megmutatjuk, hogyan lehet a sortból alakjavító darabot faragni. Szeretnél 10 centivel magasabbnak tűnni? Ezt kell hozzá…..
Nem kell botox ahhoz, hogy a bőröd kisimuljon. Ez a pakolás legalább annyira hatásos! Van egy pakolás, amit mindenki csak úgy emleget, hogy a világ legjobbja, mert állítólag ugyanolyan hatásos, mint a botox. Dr. Oz műsorában mutatták be a három alapanyagból készülő maszkot, azóta pedig már a…..
Neked is ragacsossá és zsíros hatásúvá válik a hajad a hajlakktól? Talán túl közelről fújod. Sokan nem szeretik a hajlakkot, mondván, hogy ragacsos állagúvá és zsíros hatásúvá teszi a hajat, pedig ez csak akkor fordulhat elő, ha valaki túl sokat használ belőle, és azt is rosszul. Ha legalább…..
Kína kedvenc sztárpárjának esküvője több mint 9 milliárd forintba került. Most megnézheted, miért volt ilyen drága! Angela Yeung, vagy ahogyan Kínában ismerik, Angelababy és Huang Xiaoming október elején házasodtak össze igazi luxuskörülmények között, hiszen a pár 31 millió dollárt, azaz több mint…..
Ha van olyan cipőd, amit esőben eddig nem tudtál hordani, azt kend be ezzel a krémmel! Egy jó minőségű cipőnek is szüksége van arra, hogy folyamatos ápolást kapjon, a rosszabb minőségűekről nem is szólva. Hiszen egy beázott cipő nem csupán kellemetlen érzés, de komoly felfázáshoz is vezethet, amit…..
Kényeztetnéd az arcodat? Ezeket a pakolásokat gyorsan és fillérekből elkészítheted! A hűtő igazi aranybánya, ha bőrápolásról van szó, ugyanis jó pár olyan alapanyagot rejteget, melyből könnyűszerrel pakolás készíthető. Még csak kutyulnod sem kell őket, ezek a hozzávalók önmagukban is csodát tesznek…..
A modellkedés és a filmezés után Palvin Barbi most a divattervezésbe is belekóstolt! Nézd meg, mit alkotott! Palvin Barbi már bizonyította a tehetségét modellként, sőt, filmes karrierje is fellendülőben van, de most azt is megmutatta, hogy a divattervezés sem áll távol tőle. A Myswear márka…..
Praktikus, ha van egy hosszú ujjú ruhád, mert vastag harisnyával és kardigánnal párosítva, remek őszi viselet lehet belőle. A hideg idő beköszöntével, hajlamosak vagyunk a praktikumot a nőiesség elé helyezni, hiszen ilyenkor minden egyes réteg számít. Pedig nem kéne, hogy így legyen: a hosszú ujjú…..
A piros rúzzsal nem csak kiemelhetsz, hanem el is fedhetsz. Valószínűleg őrültségnek fogod tartani, amit most mondunk, de ha megnézed a videót, rájösz, hogy nem a levegőbe beszélünk. Ha a piros rúzst nem a szádra, hanem a szemed alá kened, a csúnya, sötét karikákat egy szempillantás alatt…..
Szeretnél nőies lenni, de közben a kényelmet is fontosnak tartod? Elizabeth Olsen stílusából ihletet meríthetsz! Az Olsen-ikrek ízlése legendásan rossz, de húguk, Elizabeth szerencsére kiforrottab ízléssel rendelkezik az öltözködés terén. A feltörekvő színésznő a laza eleganciára esküszik, szereti…..
Mielőtt úgy döntenél, hogy leszívatod a hajadat egy új szín reményében, jó, ha tájékozódsz! Hajszínt váltani akkor is nagy döntés, ha csak egyetlen árnyalatnyi különbségről van szó, viszont ha egy egész színskálát ugranál, különösen fel kell rá készülnöd. A hajleszívás veszélyes játék, még…..
A NUBU új kollekcióját a kerámiák és a tusfestészet inspirálta. Nézd meg a gyönyörű ruhákat! Éppen csak, hogy megtapasztaltuk az őszi és téli divat alapjait, máris itt a 2016-os divatelőrejelzés! A NUBU új tavaszi-nyári kollekcióját a kerámiák és a tusfestészet ihlette, de ez nem jelenti azt, hogy…..
Késő ősszel vagy télen tartod az esküvődet? Válassz hosszú ujjú ruhát, így biztosan nem fogsz fázni! Akár hiszed, akár nem, a pánt nélküli fazonon túl is léteznek olyan esküvői ruhák, amik nőiesek és divatosak. A hosszú ujjú darabok például kifejezetten érzékiek tudnak lenni, nem beszélve arról,…..
Sokáig szeretnéd a kedvenc pulcsidat hordani? Akkor így tisztítsd! Szeretnéd, ha a most vásárolt kedvenc pulcsid még évekig hordható lenne? Akkor nem árt, ha odafigyelsz arra, hogyan teszed a mosógépbe. Nem, ez nem egy Perwoll-reklám akar lenni, sokkal inkább egy hasznos útmutató ahhoz, hogyan…..
Csak azért, mert hideg van, még nem kell a nőiességedet levetkőzni. Hordj szoknyát! Az őszi idő miatt kár lenne magad több réteg vastag pulcsi és nadrág alá temetni, ugyanis egy 100-200 denes harisnyával párosítva a szoknya sem hidegebb, mint a többi ruhadarab. Mutatunk néhány csinos darabot az…..
Természetes hullámokkal áldott meg a sors? Ne vasald ki őket, inkább vágass egy klassz frizurát, ami nem kíván sok gondozást! A párás őszi időjárásban kár lenne a hajvasalóval ügyetlenkedni, fogadd el inkább, hogy hullámos a hajad, és vágass olyan fazont, aminél nem gond, ha a nedves levegő…..
Szeretnéd megőrizni a mostani fiatalságod? Ezt kell érte tenned! A bőrápolást nem lehet eléggé korán elkezdeni, 25 éves kortól pedig kifejezetten ajánlott odafigyelni rá. Talán korainak tűnik ennyi idősen szarkalábakra és elmélyült ráncokra gondolni, de hidd el, később a bőröd még nagyon hálás…..
Felejtsd el a káros hajvasalót! Ha ilyen pakolást kensz a hajadra, ugyanolyan egyenes lesz, mint a forró hő hatására. Napi szinten használni a hajvasalót nem jó ötlet, mert a hőhatás következtében a tincsek kiszáradnak, töredezetté és fénytelenné válnak. Természetesen nincs szükség arra, hogy…..
Nem muszáj egyhangúan öltözködni hidegben sem. Erre jó példa Dévényi Dalma és Kiss Tibor kollekciója! Kedveled az eleganciát, de úgy érzed, a nagyvárosi női sikk nem a te műfajod? Kukkantsd meg a Je Suis Belle kollekcióját, ami nőiessége mellett egy csipetnyi vidámságot is belecsempészik a…..
Trükközz egy kicsit a copfoddal, és meglátod, a hajad hosszabbnak tűnik majd. Ha csak nincs egy jótündér keresztanyád, aligha tudod a hajadat egyik napról a másikra megnöveszteni. Viszont létezik egy trükk, mellyel akár tíz centit is nyújthatsz a tincseiden, és nem a póthajra gondolunk! Lesd…..
Ezerszínű dekoráció készíthető néhány tucat őszi falevélből. Ne hagyd ki a lehetőséget, ha most lesz az esküvőd! Szép és olcsó esküvői dekoráció: igen, létezik ilyen! Falevelekből gyönyörű díszek készíthetők úgy, hogy nem is kell hozzá különösebben a tárcád mélyére nyúlni. Mutatunk pár ihletadó…..
A flaneling nemcsak az ötvenes éveikben járó férfiak kiváltsága. Te is hordhatod, mutatjuk, hogyan! A flanelingre asszociálva talán neked is az apukád megjelenése ugrik be, de az az igazság, hogy ezt a darabot nőként is nyugodtan viselheted. Megmutatjuk, hogyan lesz a maszkulin ingből dögös, csajos…..
Jön a cidri, főleg éjszakánként, elkél majd egy meleg, puha pizsama. Mutatunk pár csinosat! Hiába indították már be sok helyen a fűtést, azért az éjszakák még így is hidegek lehetnek, úgyhogy jobb, ha felkészülsz egy meleg pizsamával. Mutatunk pár aranyosat, ami még a pénztárcádat sem terheli le…..