Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zabolai Margit E.

297 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézd meg a legizgalmasabb, de hordható kifutós hajakat. Ha hosszú a hajad, a nyári mostoha körülmények után érdemes felkeresned a fodrászodat egy frissítő vágásra, hogy megszabadítson az eltöredezett hajvégektől, és egy tápláló pakolással kényeztesse a meggyötört tincseket. Ha pedig hosszú hajad…..
Ha hihetünk a londoni kifutóknak, a jövő évi sminktrend élénkebb és harsányabb lesz, mint azt bárki gondolta volna. A fémes színek mellett jön a pop-art stílus is. A Vogue a londoni Fashion Week backstage-ében faggatta Artist Christina Vacirca sminkmestert arról, milyen trendekre számíthatunk…..
A Vogue-nak készített fotósorozat az érettebb korosztályt célozza, de azért ne nagymamás otthonkákra gondolj! Gyönyörű fotósorozatot készített a német Vogue-nak Helmut Newton a Dolce&Gabbana legújabb kollekciójának ihletésében. A fekete ruhákat bemutató, spanyolos, dívás fotósorozat a lap…..
A Harper's Bazaar sminkmesterei elárulták, hogyan tudsz villámgyorsan trendi, őszi sminket készíteni magadnak. Az ősz számos új sminktrendet is hozott, és szerencsére akkor is találhatsz közöttük kedvedre valót, ha nincs időd egy-egy esemény előtt órákig piszmogni a tükör előtt. A Harper's…..
A RenéSim alapítójának családja 175 éve foglalkozik ékszerkészítéssel, a hagyományt most online is folytatják. A RenéSim-ékszerek hosszú múltra tekintenek vissza: 175 éves történelmük során öt generáción keresztül jelentették a munkát és a megélhetést családi vállalkozásként - igaz, akkor még nem…..
A Burberry sokakat meglepett Londonban, amikor rikító, színjátszó, fényes kabátokat vonultatott fel a kifutókon. Neked bejön ez a stílus? A Burberry általában a visszafogott eleganciáról és a minőségi alapanyagokról híres - ha azt halljuk, Burberry-kabát, egy homokszínű, karcsúsított ballon jut…..
A finom, illatos pakolás puhítja az acrbőrt, és ellenállóbbá teszi a hideggel és széllel szemben is. Egyre hidegebbek a reggelek, és a szél is gyakrabban támad fel, így a szokásos hidratálás mellett a bőrödnek extra kényeztetésre is szüksége lehet. Az arcbőr fokozottan ki van téve az időjárás…..
Søren Jepsen a fashion week alatt nem a kifutókat, hanem az utca embereit fotózta. Itt is akadt látnivaló. Idén szeptemberben is megrendezték a Fashion Weeket Londonban, és természetesen idén sem csak a kifutókon akadt látnivaló a divat szerelmeseinek: a britek az utcákon is méltók maradtak…..
A Gianfranco Ferre kollekciójában a fémszín és a fekete volt a leghangsúlyosabb, és minden csillogott. A Giancfranco Ferre csillogó, fémes színekben képzelte el az őszt, a kobalttól a grafiton át egészen a tompán fénylő szénfeketéig sok árnyalatot felsorakoztattak divatbemutatójukon. Az…..
A pirosítóval nemcsak élénkebbé teheted az arcod, de akár formája tekintetében is csalhatsz egy kicsit. A pirosító remek találmány, hiszen segítségével nemcsak évekkel fiatalabbnak és üdébbnek tűnik a bőröd, de az arcformádat is korrigálhatod. Természetesen nem mindegy, hogy milyen színt, és…..
A vintage és az androgün különös és kicsit bizarr egyvelege lett a Trussardi idei őszi-téli kollekciója. A Trussardi őszi kollekciója egy olyan trendet festett meg, melyhez hasonlót még keveset láttam az idei őszi bemutatók modelljei között: a modellek egyszerre hordozzák az androgün, a vintage és…..
Csillognak, mintásak, és a luxus érzését keltik. Az ördög a részletekben rejlik a 2012-es őszi kiegészítőtrendben. Írtunk már nektek az őszi sminkekről, nadrágokról és cipőkről, most pedig egy szívemnek kedves témának, a kiegészítőknek jött el az ideje. Mivel a Vogue magazin fotósa, Vincent…..
Körbenéztünk a sztárvilágban, és kiderült, a piros rúzs nemcsak a vörös szőnyegen, és nemcsak harminc fölött mutat jól. Ősszel mindig előkerülnek a sötétebb árnyalatú rúzsok is - nincs ez másképp idén sem, úgyhogy, ha eddig nem tetted, érdemes összeszedni a bátorságod, és kipróbálnod egy merészebb…..
A Vogue szerint ezeknek a lányoknak érdemes megtanulni a nevét. Közelebb vannak a húszhoz, mint a harminchoz, mégis beutazták már a világot, és azokat a ruhákat hordják, melyekről a legtöbben csak álmodni mernek. A német Vogue összeállított egy listát azokról a modellekről, akiknek a nevét ma…..
Jövőre biztosan ezek a színek lesznek a nagy kedvencek, de már idén ősszel is festheted ilyenre a körmöd. A Vogue magazin a kifutók modelljeit szemügyre véve összeállította a listát azokról a körömlakkszínekről, melyek nemcsak idén ősszel, de nagy valószínűséggel a jövő évben is hódítani fognak…..
A Gucci új táskája nemcsak szép, de még jótékonykodik is: megvásárlásával az UNICEF-et támogatod. A Gucci csodaszép táskái közül is régi kedvenceknek számítanak a Boston Bagek, a legújabb darabbal pedig még az UNICEF-et is segítheted - a Gucci ugyanis minden eladott darab után a szervezet afrikai…..
Carine Roitfeld nude árnyalatú, limitált szériás sminket tervezett a MAC-nek, ami októberben kerül a boltokba. Carine Roitfeld a párizsi Vogue főszerkesztője volt tíz éven keresztül, 2001-től egészen 2011-ig, ezért aztán a divathoz és a stílushoz való érzékét senki nem kérdőjelezheti meg. Ha…..
A kifutókon már megismerkedhettünk velük, most azt is megmutatjuk, hogyan érdemes viselni az utcán a szezon legdivatosabb nadrágjait. Megkezdődött az esős, szeles, hűvös szezon, a szoknyákat most egy darabig félretesszük, és helyettük nadrágba bújunk. Természetesen fazonok terén az idei ősz is…..
Coco Chanel ékszerei igazi kortalan darabok, ma is hordhatóak. 1932-ben Coco Chanel egy francia milliomossal randizott, így végre az anyagi feltételek is megteremtettek ahhoz, hogy valóra váltsa egy álmát - november 1-jén saját lakásában mutatta be első ékszerkollekcióját, melyet a Chanselise…..
Az androgün trend után már csak egy lépés volt, hogy eljöjjön az oversize holmik kora. Érdekes trend elébe nézünk az idén: a német Vogue Hanna Wähmer modell segítségével be is mutatta, hogyan fogunk öltözködni, ha engedünk a nagyobb divatcégek csábításának. Az oversize holmik közeledtét…..
Vágó Réka nemcsak cipőkészítésben nagy, Kárpáti Róberttel közös kollekciója ékszereket és bőrtokokat is felvonultat. Vágó Rékáról a többségnek a cipő jut eszébe, pedig a haza tervező nemcsak csodás topánokat alkot. Nemrég az ETUA-nak is tervezett pólókat, de most Kárpáti Róberttel közös, limitált…..
Az ellentétek, a túlzások és a finom természetesség is trendi idén ősszel, így biztosan megtalálod a hozzád illő sminket. Visszafogottság és merészség, élénk színek és természetesség - 2012 őszének sminkdivatját az ellentétek jellemzik. Trendi lesz a lila a zölddel, az élénk kék, a sötétbordó,…..
Miben kápráztatta el Andie Anderson a fogadáson Benjie-t? Mit vett fel minden idők micsoda nője az operába? Ruhák, amiket mindig irigyeltünk. Uborkaszezon van Hollywoodban, raktárban hevernek az összetekert vörös szőnyegek, így pazar estélyikben sem gyönyörködhetünk egy darabig. Ínséges időkre…..
Modellek helyett hétköznapi emberekkel mutatta be a Lanvin idei őszi-téli kollekcióját, mely igencsak izgalmas. Amint megjelent a Lanvin 2012-es őszi/téli kollekciójának kampányanyaga, mindenki azt kezdte el találgatni, mégis kik ezek az emberek talpig Lanvinban? Voltak, akik szerint az idős hölgy…..
Norman Jean Roy képein mindenki szerepel, aki csak számít manapság a divatszakmában vagy a filmművészetben. Újságárusoknál a Vogue ünnepi száma, benne egy méregdrága albummal, ami egyben képes összefoglalója napjaink divatvilágának, ikonjainak, a stílus alakítóinak. Olyan 45 év alatti emberekről…..