Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigfatliar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
bigfatliar 2020.11.20 08:03:14
@azula: Amanda?
A VV profilján 75 kg van megadva de van az 95 kg is :D lehet mióta kitöltötték a profilt megevett 3 stábtagot...
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz.…..
bigfatliar 2017.05.25 10:34:21
@paranyuszi: Ha Morbid és Dia eddig együtt is voltak, ez a két rész után már biztos nincs együtt :D A balinéz inasoknak még idejük se volt becsukni az ajtót Dia és Zsuzsi után Norbi már más csaj szájában volt. Meg ilyen kijelentést tenni Berninek: Ha te jössz be előbb nem a Dia akkor veled lennék nem vele... Vagy valami ilyesmit mondott Börninek :D
Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül…..
Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora…..
bigfatliar 2017.05.09 13:21:02
@Biriksz_Krokiksz!: Elnézést! :) Sose volt páfrányom.... Nekem még a művirágaim is elhervadtak:(
Még mielőtt: nem én ötöltem ki, hogy az Exen Édenben szereplőit Éxek vezetéknév alá vegyük, de támogatom a dolgot, Berkit ennek megfelelően ősztől csak Ázsia Expressz Krisztiánnak vagyok hajlandó szólítani, Baukó Éva teljes neve meg innentől Való Világ Édes Élet Havas Seggbe Akart Baszni Éva lesz,…..
Tegnap beköltözött az első hat delikvens a luxuskalitkába unatkozni és kibaszósdit játszani egymással, az epizód végén meg jött egy új csaj is, blőrözve, hogy ma izgalommal teli várakozással nézzük az új részt, amit Szörfösbarbi vezet fel, egy neki rettentő előnytelenül álló, feltűzött hajkoronában,…..
bigfatliar 2017.04.20 12:53:30
@paranyuszi: Csak Francccit????? Kb. az összeset... De Tomit és Andikát biztosan :DDD