Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert34

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
Mit tehet a naiv ügyfél, akinek az inkasszós megbizását 60 nap alatt dolgozza fel a bank? Vajon miért a Netrisk gyűjti be ezt a papírt, amikor a bank az ügyfelétől közvetlenül beadott beszedési felhatalmazást azonnal feldolgozza? 2009 végén a Netrisk.hu biztosítási alkuszon…..
Norbert34 2010.01.29 18:07:34
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
Norbert34 2010.01.07 18:09:26
off

@newtehen:
Bocs, de nem bírtam ki, ha már kötözködés:
"Miért kezdjük a Tulajdonneveket és a személyes névmásokat is nagybetűvel?"
Miért írtad nagybetűvela "tulajdonneveket"? A személyes névmásokat miért kellene nagybetűvel írni? A magyar nyelvben nem szokás.

on
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Valóban misztikus E. története: állapolgári és fogyasztói jogával élve egy másik pénzintézet kártyájával akart felvenni pénzt egy csurgói OTP-automatából, de a gép elnyelte a kártyát. Ez eddig nem misztikus, viszont az következett, hogy a tanárnőnek a bankban nem adták…..
Norbert34 2009.02.06 10:56:27
@EnZsolt:
az OTP ki tudja nyitni a saját ATM-jét...
ők töltik meg, hiszem ott van a fiókban.
viszont: IGENIS TESSÉK PANASZ TENNI!!!!!
ha máshogy nem a telebankon keresztül. de ilyen nincs. megjegyzem vezetőt kellett volna kérni azonnal.
kíváncsi vagyok a fejleményekre, de a kártya szétvágásáról sem vagyok meggyőződve....

szóval MINDENKÉPP REKLAMÁLNI!!!!!!!!!!
pityu agyszelvénye nézőpont 2008.12.19 08:54:11
Az egyik tegnapi vizsgámra az 1918-1945 közötti nemzetközi szerződéseket, a másik tegnapi vizsgámra a szomszédos országok nemzeti eszmerendszerét néztem át. Így egyfelől a Trianoni szerződést is elolvastam, másfelől Benes véleményét is a magyarokról. És az jön ki…..